Şimdi Ara

4s bms çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar akülü vidalama için fotoğraftaki 4s bms kartını temin ettim ancak çıkış alamıyorum.Bağlantıları kartın üzerinde yazan şekilde yaptım. Korumada olması ihtimaliyle Şarj etmeyi denedim. Elimde 4 adet kart vardı. 2 tanesini denedim sonuç aynı bu kart hakkında bilgisi olan var mı. Satın almış olduğum şahıs yine ekte fotoğrafını paylaştığım bataryalardan çıktığını söyledi.
    4s bms çalışmıyor
    4s bms çalışmıyor

• Sadece bms nin fotoğrafını değil pil bağlantılarınıda çekin ki bakalım böğle anlaşılmaz dolayısı ile cevap alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savsat2000

Sadece bms nin fotoğrafını değil pil bağlantılarınıda çekin ki bakalım böğle anlaşılmaz dolayısı ile cevap alamazsınız.
    Pillerin bağlantıları bu şekilde
    4s bms çalışmıyor

• h0rby kullanıcısına yanıt
    İngilizce klavuzda 16.8-18.1V arası yazıyor Türkçeye çeviren ise; 14.8-16.8V olarak çevirmiş. Giriş geriliminizle alakalı olabilir mi acaba? Siz bahsettiğim gerilim değerleri ile denemeyi kullanum klavuzu vb araştırma yapıp düşünün.
  • Telefondan takip edebildiğim için, anladığım kadar ile yardımcı olayım.

Tüm pillerin bağlantılarını modulden ayırın.
    1- 1ci pili 0-4v2
    2- 2ci pili 4v2-8v4
    3- 3cü pili 8v4-12v6
    4- 4cü pili 12v6-16v8
    Tarafina bağlayin. Yazdığım sıralamaya göre bağlantıları yapınız.
    Kontrolleri yapın. Pillerin şarj değerlerine göre yazdıklarıma yakin voltajları okuyabiliyorsanız pil bağlantılarını doğrudur
    Son aşama power + gnd tarafında toplam pil voltajlarını okumalısınız.
    Buraya kadar tamamsa 18v civarı dc voltaji power + gnd
    Pinlerine bağlayıp kullana bilirsiniz.
    Laptop şarj cihazına 5-6 A 'lik 1 ad. diyot bağlayarak 4BMS devreyi besleyebilirsiniz.

Modül saglamsa balansli şarj isleminiz baslayacaktir.
    Modül arızalı ise mosfetlerde arıza olabilir.kontrol ediniz kolay gelsin.
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim. Bu devrede şu şekilde kısaltmalar +1 - 1+2. - 2+3. - 3+4 ve - 4. Ben bu şekilde bağlantıyı kurdum fotoğrafta görülen +0. Ve - 0. Dan ölçüm yaptığımda çıkış alamıyorum pilleri ayırıp 19v verdiğim zaman aynı noktadan pil bağlantılarından ölçüm yaptığımda şarj yapıyor. Benim problemim karttan çıkış alamamak. Aynı karttan 4 tane aldım satışıyla konuştuğumda yaklaşık 30 tane sattığını hiç problem olmadığını söyledi demekki bende bir hata var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.