Şimdi Ara

4s Flash ışıgı kapanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StarzL

Konuyla ilgili gelişme var mı?

Dun aksam sarji bitirmeye calisirken kendiliginden sondu isik.dahada yanmadi boyle devam eder ins.flasi acip foto cekmeye korkuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok hafif oksit yapmıştır şarj bitince keser arka pil kapağaını sök kameranın orayı temizle ileride sıkıntı yapmamsı için
  • Arka kapak nasil sokuluyo bilmiyorum hocam ogreniyim olmazsa onuda

• altta 2 vida var onları sökmen gerekiyor ondan sonra arka kapağı yukarı doğru itiyorsun eğer kadıköye yakınsan kontrol edelim ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 21 Ocak 2014; 17:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

altta 2 vida var onları sökmen gerekiyor ondan sonra arka kapağı yukarı doğru itiyorsun eğer kadıköye yakınsan kontrol edelim ücretsiz

teşekkür ederim hocam ama ankaradaym malesef.bu işlemi yapmaz isem bir sorun yaratırmı ilerde
  • flaş ışığı ya çok hafif su almıştır suda demiyelim nem almıştır cihazında pil hızlı bitiyorsa anormallik veya cıhazın ısısında anormallik varsa düşündürücü bunlara dikkat et istersen
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    yok hocam dediğiniz gibi şarj normal seyirinde gidiyor ısınma gibi bir problem olmuyor ekstra olarak.öncedende oldugu gibi 3g kullanarak 15 20 dk internette dolastıgımda sıcaklık artıyor biraz.
  • Çok komik bir arıza olmuş
    Pilin bitmesini bekleyin.
  • Bence foto vs cekmeyi dene flash i kontrol et eger yine yanip kalirsa oyle şase olabilir cok daha ciddi sorunlara yol acabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 22 Ocak 2014; 10:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Bence foto vs cekmeyi dene flash i kontrol et eger yine yanip kalirsa oyle şase olabilir cok daha ciddi sorunlara yol acabilir

flashsız foto cekiyorum problem yok ama flashlı cekmedim.çekmeye korkuyorm aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Bence foto vs cekmeyi dene flash i kontrol et eger yine yanip kalirsa oyle şase olabilir cok daha ciddi sorunlara yol acabilir

flashsız foto cekiyorum problem yok ama flashlı cekmedim.çekmeye korkuyorm aslında

Bence denemelisin

• Aynı sorun bende de var ne yapmam lazım, arka ışık sürekli açık ama flasha göre daha düşük, açtım kapattım fayda etmedi

• kapaliyken yanması çok ilginçmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartla alakalı.Servise başvurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

quote:

Orijinalden alıntı: StarzL

Konuyla ilgili gelişme var mı?

Dun aksam sarji bitirmeye calisirken kendiliginden sondu isik.dahada yanmadi boyle devam eder ins.flasi acip foto cekmeye korkuyorum :)

Ben de 4s kullanıyorum ve gece pc klavye rahat görüş vb için flashı kullanıyorum acaba nasıl böyle bir hatayla karşılaştınız bizi de bilgilendirseniz ?

• Schnitter kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı problem var flaş sürekli yanıyor sıvı teması var kameraya su kaçmıştı garantiye gönderdim yaptılar ama flaşı yazmayı unutmuşum garantiye gondermeden ne yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.