Şimdi Ara

4s Flash ışıgı kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4 kullanıyorum flash ısıgı sürekli yanıyor.bir türlü kapanmıyor.telefonu kapatıyorum yine kapanmıyor yanıyor ışık sürekli.ne yapmam gerek yardım edin lütfen

• Sıvı teması, darbe vs. oldu mu ?
  • sıvı teması olmadı.darbede olmadı.spor salonunda şortumun cebi olmadıgından belime sıkıstırmıstım teli bir süre sonra baktıgımda bu hal gelmiş
  • Cihazı kapatıp aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Cihazı kapatıp aç.

kapalıykende yanıyor.bir fayda etmiyor
  • Sarjini tamamen bitir sarja tak yine yaniyosa basin dertte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnbrn45 -- 20 Ocak 2014; 21:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Sarjini tamamen bitir sarja tak yine yaniyosa basin dertte :D

bitincede tahminimce sarja takınca yanmaya baslar gibi.ama inş çzöülür sarj bitince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek care bu gozukuyo

• Hocam bize bildirin ne oldu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Hocam bize bildirin ne oldu merak ettim

sarjın bitmesini bekliyorum
  • Sıvı temaslı cihazlar da gördüm ben bu olayı galiba anakartda sorun var, yine olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Sıvı temaslı cihazlar da gördüm ben bu olayı galiba anakartda sorun var, yine olursa.

çözümü nedir hocam bunun peki
  • Telefonda el feneri uygulaması yoksa kurup, flash ışığını kapatıp, açmayı deneyin, komut ederse zaten sorun bir ihtimal çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Ocak 2014; 22:46:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Tekefonda el feneri uygulaması yoksa kurup, flash ışığını kapatıp, açmayı deneyin, komut ederse zaten sorun bir ihtimal çözülür...

böyle bir uygulama mevcut telefonda.acınca işik siddeti artmıs bir vaziyette oluyor.kapatınca daha düşük seviyede yanıyor ışık.herşekilde yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Tekefonda el feneri uygulaması yoksa kurup, flash ışığını kapatıp, açmayı deneyin, komut ederse zaten sorun bir ihtimal çözülür...

böyle bir uygulama mevcut telefonda.acınca işik siddeti artmıs bir vaziyette oluyor.kapatınca daha düşük seviyede yanıyor ışık.herşekilde yanıyor.

Eksi - artı tamam, ışığı azaltıp çoğaltıyor..
    Normalde orta sanal tuşa on - of yapınca kapatması lazımdı ama led kendini kapatamıyor demek ki..

• Home tuşuna basılı tutup ve power tuşuna da basılı tutup telefona reset atın, belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Home tuşuna basılı tutup ve power tuşuna da basılı tutup telefona reset atın, belki düzelir.

Denedim bunuda nafile

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    O zaman geçmiş olsun ne diyeyim

Restore yap diyeceğim ama baksana her türlü yanıyor. Pilin bittiği zaman sonuç ortaya çıkar artık .

Ayrıca kapalı olduğu halde ışığının yandığı bir fotoğrafı da görmek isterim, çok garibime gitti ve merak ettim

Batarya bittikten sonra biraz dinlensin telefon, çok üzün süre açık kaldı flash.
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili gelişme var mı?
  • Donanimsa olabilir bence ama yine de yedek alip dfu modda restore etmekte fayda var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.