Bildirim
4s'i Değiştirmeyi Düşünenler...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Goturur.Ben 2 sene sonra degistirmeyi dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vires
İos 7 güncellemesinden sonra ben yavaş yavaş düşünmeye başladım arkadaşlar şu an ikinci el piyasası da fena değilken elden çıkarmak mantıklı mı sizce yoksa bir sene daha götürür mü ?
ben olsam ip6 çıkana kadar kullanırdım. rahat götürür o zamana kadar. tamam 5s donanım olarak iyi ama geniş ekran 6 ile gelir ancak. -
Gaza geldim yükledim ios 7 yi. Geride dönemiyorum. En kısa sürede nexus 4 e geçmeyi düşünüyorum. 1 sene daha götürecek hali kalmadı telefonun. -
Güncellemedim. Jb'yle yola devam.
2 senedir 4 var 2 sene daha goturur beni gittigi yere kadar devam
Bir buçuk yılı doldurduk artık 4S le beni hiç yarı yolda bırakmadı şarj hariç . Artık garantisinin de yavaştan bitmeye yaklaştığı günlerde 2. el temiz bir beyaz iPhone 5 almayı düşünüyorum. 5S resmi olarak ülke piyasasına girince daha netleşecek 5 fiyatları. 5 istememde ki en büyük neden, Apple'ın bariz bir tasarım değişimine gitmemesi, ara model olması, izlediğim videolarda aşırı bir hız farkının olmaması ve 5S in vereceği en az %40 ekstra maddi külfet.
3g - 3gs
4 - 4s
5 - 5s
Modellerinde s olmayan modelleri alanlar en mantıklı davrananlar. Evet S her zaman daha hızlı ve sorunlardan arındırılmış model oluyor ama insanlar zaten tek bir modele bağlı kalmıyor yani 4 olan adam gidip 2 sene sonra 5 alınca kim iPhone 4S sorunlardan arındılmış model ve bu yüzden iPhone 4S iPhone 5 den daha iyidir diyebilir ki?
-
4S im önümüzdeki yaza kadar götürsün beni yeter. 1.5 sene oldu zaten. İos 7 de dediğiniz kadar kasmıyor bende. Pil sürem gün geçtikçe artıyor. Bakalım önümüzdeki yaz 5S e geçmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X