Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un amiral gemi akıllı telefonu Galaxy Note 7'nin başı dertten kurtulmuyor. Pil tasarımındaki hata nedeniyle yanan, uçaklarda kullanımı yasaklanan ve tehlike arz eden vakalarla sık sık gündeme gelen Galaxy Note 7 için değişim programı başlatılmıştı. Sorunlu cihazları toplayan Samsung, pil probleminden arındırılmış "yeni ve güvenli" Note 7'leri dağıtmaya başlamıştı. Ancak ne var ki, yeni cihazlarda da arka arkaya yanma sorunlarının baş göstermesiyle Amerika'da operatörler Galaxy Note 7'yi askıya alırken, Samsung da araştrmaları bitinceye kadar cihaz üretimini durdurduğunu açıklamıştı.

Bugün Samsung'un resmi internet sitesinde bir açıklama yapıldı. Güney Koreli şirket, güveli cihazlarda yaşanan sorunları resmi mercilerle birlikte araştırmaya başladığını, kullanıcı güvenliğinin en önemli öncelikleri olduğunu söyledi. Şirket ayrıca dünya genelindeki tüm operatör ve iş ortaklarını uyararak telefonun satış ve değişiminin durdurulmasını istedi. Konuyla ilgili tüm aksiyonları alacağını belirten Samsung, hali hazırda ilk veya değişimi yapılmış Galaxy Note 7 sahiplerinden bir an önce cihazı kullanmayı bırakmalarını ve kapatmalarını istedi. Samsung'un dışında bir açıklama da Oculus cephesinden geldi ve kullanıcı güvenliği için Galaxy Note 7'nin Gear VR platformundan çıkartıldığı belirtildi. 

Samsung Galaxy Note 7 için bir başka açıklama da Amerikan Tüketici Ürünleri Güvenliği Komisyonu'ndan geldi ve Samsung aldığı bu kararın doğru olduğu bildirildi. Komisyon Sözücüsü Elliot Kaye araştrmaların sürdüğünü, kullanıcıların Note 7'yi kapatmaları ve kullanmamaları gerektiğini, söz konusu olan kişilerin ve mülklerinin güvenliği olduğunu ifade etti. 

• Samsungun kapatın kullanmayın demesine rağmen kullanmaya devam edecek adamlar var forumda Note7 ana konusuna girdim de şaştım kaldım resmen fanlıkta farklı bi boyuta geçilmiş Samsungun bile kabul ettiği hatta artık kullanmayın dediği sorunu kullanıcılar kabul etmiyor 2-3 telefon patladı diye hepsi mi sorunlu diyenler mi ararsın apple'ın parmağı var diyen mi ararsın Amerika'nın işi diyen mi ararsın, şaka gibi
    namus mu o kavramı biliyormuydun şaşırdım şahsen çünkü namus kelimesi sizlere çok yabancı bir kelime
    dün fetö nün kıçından ayrılmayanlar Atatürk'e ve Cumhuriyete sövenler bugün vatan sever olmuş namusdan bahsedenlere bak
    peh peh peh sizler en ufak birşeyde bu vatanı satacak kişilersiniz kalekter sorunu ve kişilik sorunu yaşadıgın belli Allahın enbesili.
  • Olan yurtdisindan telefonu getirene oldu simdi isin yoksa iadesiyle ugras asil onlarin elinde patladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 11 Ekim 2016; 12:54:13 >
  • Bizde Türkiye yi kapattık kullanmıyoruz artık her yerde patlama oluyor..

• İşte bunlar hep illuminati

• Samsung, Samsung ama bu samsung özgürsünnn hööööö hööööö diyenlere gelsin her zaman her yerde Elma'nın gücünü hissedin.

• Bu telefondan çok umutluydum. Olan note severlere oldu.

• Note 8 gelsin artık.
    Fazla kıvırmaya gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Seni gidi pis elmacı seniii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav zaten kapalı şekilde patlamadı mı en son?

• Bunlar elma nın oyunları.Samsung a cia ajanlarını sokmus pile c4 yerleştirmişler.muhahahhhah

• Yazık oldu gerçekten Sony hayranı olarak ve Z serisini hepsini kullanmış biri olarak ilk defa bir Samsung beğendiğim o da Note 7 olmuştu her anlamda cihaz gerçekten mükemmeldi diyebilirim maalesef Samsung'un aceleci davranması üstüne kendimce inandığım piyasanın en güzel cihazını karalama kampanyası olması hasebiyle Note 7 itibarını çok kötü zedelemiş biz kullanıcılarında bu güzel cihazdan mahrum bırakmıştır.

Umuyorum ki Samsung bu işi temizleyecek sonrasında S8 çıkaracak ve hemen ardından da yeni Note serisini bizlere en kaliteli şekilde sunacağını düşünüyorum.

İlk olarak değişim karar verdiğim ama Hem cihazın sıkıntıları, hem güvenlik, hem benim yurtdışına iş seyahatine çıkmamdan ötürü
    Note 7 cihazımı dün Media Markt a geri iade ettim yerine geçici olarak S7 Edge aldım geçici diyorum Note 7 beni çok etkiledi yeni çıkacak Note yada başka isimle de olsa aynı segment cihazı inşallah tekrar satın alacağım...

Note 7 kullanıcı arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum ve sizlerden sadece güvenliği ön planda tutarak cihazlarınızı mümkünse iade edip farklı cihazlara geçici olarak yeni Note serisi çıkana kadar geçiş yapmanızı rica ediyorum

Herkese iyi günler dilerim, ve herkese hangi marka olursa olsun sorunsuz günlerde kullanmasını dilerim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence artık Samsung kullananların canlı bombadan farksız olması lazım aramalarda filan içeri alsınlar insan hayatını tehlikeye atıyorlar her an bi topluluğun içinde patlayabilir. Muhahaha. Sonuna kadar Elma ulan !

• quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

Samsung, Samsung ama bu samsung özgürsünnn hööööö hööööö diyenlere gelsin her zaman her yerde Elma'nın gücünü hissedin.

Elma yiye yiye beyninizde kurt çıktı, hala akıllanmıyorsunuz. Premium ürün diyip bir telefona 3 bin lira verince senin gibi ortaya karışık sonuçlar çıkıyor herhalde. Her firma hata yapabilir. Bu arada, söz konusu elmanın belli bir ülkede milyarlarca dolarlık vergi kaçakçılığı yaptığını da unutmayalım.
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Tabi çekmeyen telefonu yanlış tutuyorsunuz diyerek kullanıcısını suçlayan firma mı. Kulaklık girişini kaldırıp yenilik yaptık diyen firma mı. Kaç sene sonra Nfc geldi iPhone a pardon onu Apple bulmuştu değil mi ondan geç oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 11 Ekim 2016; 9:16:02 >
  • Dua etsin Gear Vr da kullanirken patlama olmamis inanilmaz skandal olurdu. Bence en tez zamanda toptan piyasadan cekmesi lazim bu saaten sonra kimse 2 kere geri cagirilan cihazi almaz

• SAMSUNG MERKESS PATLIYO HERKESSS UPTISSSUPTISSSUPTISSS.....:::)))

• Forumda iki anakonuya birden sahip tek telefondu. Yazık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Tabi çekmeyen telefonu yanlış tutuyorsunuz diyerek kullanıcısını suçlayan firma mı. Kulaklık girişini kaldırıp yenilik yaptık diyen firma mı. Kaç sene sonra Nfc geldi iPhone a pardon onu Apple bulmuştu değil mi ondan geç oldu

Bazı insanlar gerçekten komik. Firma karalayacaksınız diye ortalıkta konuşulanları papağan gibi tekrar ediyorsunuz. Hiçbir firmaya karşı sempati duymadan yorum yaparım. Fikirlerime sempatiyi karıştırmam ve insan-firma karalamak gibi bir çabam olmaz ancak yanlış ve yalan bilgiden nefret ederim.

Telefonu yanlış tutuyorsunuz konusu o kadar basit miymiş bir doğru düzgün izleyip anlayın isterseniz. Burada Apple özür diliyor, bunun o zamanlar nasıl da birçok diğer firmanın da yaşadığı genel bir endüstri problemi olduğunu, birçok telefonun sorundan muzdarip olduğunu anlatıyor, sorunu yaşayan kesimle alakalı istatistik sunup ne olursa olsun bütün kullanıcılarımızı mutlu etmek istiyoruz diyor. Bu yüzden telefonu alan herkese hediye kılıf verip, bir de üzerine kılıf almış olun ya da olmayın 30 gün iade hakkı tanıyor. Apple'ın eleştirilecek çok yönü var evet, ama konuşacaksanız argümanlarınızı düzgün seçin lütfen.

• bu kadar uçmayacaktın samsung. senin neyine iris taramalar falan. adam gibi pile yoğunlaş parmak izini geliştir yazılıma aban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost05

quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

Samsung, Samsung ama bu samsung özgürsünnn hööööö hööööö diyenlere gelsin her zaman her yerde Elma'nın gücünü hissedin.

Elma yiye yiye beyninizde kurt çıktı, hala akıllanmıyorsunuz. Premium ürün diyip bir telefona 3 bin lira verince senin gibi ortaya karışık sonuçlar çıkıyor herhalde. Her firma hata yapabilir. Bu arada, söz konusu elmanın belli bir ülkede milyarlarca dolarlık vergi kaçakçılığı yaptığını da unutmayalım.

3bin diye eleştiriyosun, savunduğun note 7 3600den falan girdi belki haberin yoktur, sanırım el bombası olarak kullanılabilmesi ayrı bi değer kattı...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.