Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok sisirilmiş bir telefondu. Galaxy S serisinin daha ustunde tutuyordular inatla

Patladı gitti.

Appledan once cikarticaz diye aceleye getirdiler milyarlarca dolar zarar ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    2013 yılında aldığım Lg Telefon da şarjda iken ısınıyor du normal karşıladım ne Zaman alt taraftaki dokunmatik tuşlar bozuldu kendi kendine menüleri dolaşıp mesaj yazmaya başladı servise götürdüm batarya tırnakları birbirine deymiş kısa devre olmuş patlamaya kadar gider demişti servis. Bu kısa devre dokunmatik tuşun devre kartını yakıyor değişim oldu sonra hep dikkat ettim şarj esnasında pil bölümü artık ısınmadı.

Yani şarj esnasında batarya ısınıyor ise hemde yüksek seviyede markadan bağımsız söylüyorum servise verin her türlü olay olabilir.

• Samsung ve Apple babamızın şirketi değil. Bu kadar fanatik olmanın anlamı yok. Herkez beğendiğini ve gücünün yettiğini alsın. Neden birbirinizin tercihiyle dalga geçiyorsunuz, bu size ne kazandırıyor? Ben samsung, apple, htc, sony hepsini kullandım hepsinin iyi ve kötü yanları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

Bizde Türkiye yi kapattık kullanmıyoruz artık her yerde patlama oluyor..

Like atanların hepsini kuyruk acılı korkaklar. Hepinizi adam edecez biiznillah. Dh takipçilerinin hangi kitleden oluştuğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Forewer H.A. forewer cCc

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

http://www.hepsiburada.com/sony-cyber-shot-dsc-wx80-16-2-mp-8x-optik-zoom-2-7-lcd-ekran-full-hd-cekim-p-FTKOMPKTWX80-S?magaza=%C4%B0stanbulreyon

http://www.hepsiburada.com/samsung-wb350f-16-mp-21x-optik-zoom-dokunmatik-3-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi-p-FTKMPKTSAMWB350F-K?magaza=Teknoalshop

Dahili wifi ile çektiğiniz fotoları telefona gönderebiliyosunuz, hatta uygulaması ile telefondan makinayı kontrol edebiliyosunuz, nedir bu kamerası yüzünden 4000 liralık makine alma muhabbeti. İşte 500 tlye en ala makina. küçük cebe sığacak kadar. optik zoomu çok.

bu makineler note 7 vs üst segment telefonlardan iyi çekebileceklermi ?

çok daha iyi çekerler

• Samsung Note 7 Tamamen İptal Edilmiş !

http://shiftdelete.net/galaxy-note-7-modeli-iptal-75972
  • Son 3 haftada air canada,lufthansa ve thy ile yolculuk ettim. 3 firma da note 7 icin ozel anons yapti. Hatta yanimdaki Kanadali benim telefonum note 5 ucaktan atmayin beni diye hostese takildi. Bu kadar koklu firmanin bu hallere dusmesi uzucu.

• Alan adamlar kapatıp nasılda kullanmasın yapacaklarsa düzgün telefon yapsınlar.3700 4000tl veren adamlar bu parayı gökten zembille kazanmıyor emek veripte kazanıyor.Samsung itibarı ve kullanıcı sayısı baya düşecek.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam, özellikle hızlı sarj olayi tam bir fiyasko. Hizli sarj edip o esnada telefonla uğraşırken neredeyse tum telefonlar fena ısınıyor. Yani buda bu konuda ugrasip didinen muhendislerin aslinda ne kadar bos çalıştığının bir göstergesi. 2A adaptor koyup hizli sarj diye yutturuyorlar neredeyse, telefona ve bataryaya zararliymis değilmiş kimsenin umrunda değil. Bugun Note 7de bu problemle karsilasilmasi doğal bi durum diye düşünüyorum. Islemciyi yukseltelim, Rami arttiralim, ekrani 4K yapalim diye ugrasip batarya konusuna deginilmezse ilerde tek tuk degilde cogu telefonda patlama vesaire sorunlariyla karsilasabiliriz..

• Her Note 7 haberi altında Apple-Samsung kavgası var. Nerede o eski AMD-Intel tartışmaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

Uçaklarda anons yapıldığına halen inanmayanlar vardı. Biri kayıt etmiş en sonunda.

Büyük hakaret etmişler note 7 kullanicilarina

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

2 bina yapıp satan dünün inşaatçıları elinde ıphone ile geziyor satıyor bir daire ohh sorsan teknoloji den anlamaz ama gösteriş ve zenginlik sembolü olan ıphone mutlaka alınmalı dır.

3.5mm jak kalktı çünkü eski tip para etmiyor yeni yap ki pahalıya sat alemsiniz ya sana bir şey yazdım Wi-Fi direct diye Bir şey duydun mu yada TV ye görüntüyü kablosuz aktarma yaptın mı hiç Hmm
    Herşeyi engelleyerek güvenlikli olduğunu sanıyorsun hapiste yaşa çok güvenli olursun.

Aynen mesela 400 mb ye yakin video yu wifi direct kullanarak saniyeler içinde atmıştım

• Samsung da bazı gözde firmalar gibi kullanıcıyı kobay olarak deniyor. Hemen hemen her ürününde kalite kontrol kullanıcıya bırakılıyor. Ancak ölüm kalım olmazsa kullanıcı hatası olarak kapanıp gidiyor.

Açıkçası batsalar zerre üzülmem. Adamlar 1 tane ürünün adam gibi arkasında durmuyor. Evet bu telefonu geri alıyor ama sıkıysa almasın artık insaf. Kayar kapaklı modellerinin alayı film hatalıydı. Hiç birini kabul etmedi. Yazılım hatalı TV leri falan derken liste uzar gider. Samsung gibi Sony ve Bosch da bin beter olsun tez zamanda. Hayatımda bu 3ü kadar sözüm ona dünya devi olup her mala kullanıcı hatası diyen firma görmedim. Dalga geçtiğimiz vestel, arçelik, sinbo gibi firmalar bile bu kadar çamura yatmıyor.

• patladı gitti telefon paket oldu geçmiş olsun acayip zarar ettiler
  • Note 6 nın ahı tuttu Sen misin büyük dururken küçüğü gerdeğe sokan, , bir sonraki model note 6 olacakmışşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 11 Ekim 2016; 16:03:38 >
  • yazık oldu be,samsungu sevmem ama note 7 yi sevmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'de HTC'den şaşmayacaksın, korelilere 3 bin nasıl verilir aklım almıyor adamların yaptığı hiçbir telefon, hiçbir teknolojik alet sağlam ve kaliteli değil, kaliteli ürün üretemiyorlar kabul edin, Htc One M8 aldığımda bu koreli üreticilerin mallarının ne kadar dandik olduğunu o zaman anladım. Normalde böyle kesin konuşmam bu markalara da saygı duyarım ancak Samsung'un kendi fabrikası üretim tesisi var ama Htc'nin yok, toplama yaptığı telefon bunlardan daha iyi ise o markanın kalitesi o zaman belli oluyor.
  • Yorumlar evlere şenlik cinsten, yazık...
  • 2011 den beri kullanıyorum bu nimetlerden mahrum olup hala kendini yüksekten atanlara gülüyorum.

• Samsung note serisi güzel bilgisayar, Iphone 4 5 6 7 vs. güzel telefonlar :) 6 senedir iphone kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.