Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Note 7'yi tamamen rafa kaldırdı.

http://www.gsmarena.com/samsung_permanently_discontinues_the_galaxy_note7-news-21001.php

Note serisi ölmüştür artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

RIP Note 7.

Samsung Note 7'yi tamamen rafa kaldırdı.

http://www.gsmarena.com/samsung_permanently_discontinues_the_galaxy_note7-news-21001.php

Note serisi ölmüştür artık...

Note 7 öldü hocam Note serisi niye ölsün?

Kalemli modelleri çok seviliyor Samsungun. Bu seri bitmez. Belki isim değişir ama Note isminin değişeceğini sanmıyorum.

Senmisin Note 6 yı atlayan, Ahı tuttu garibin :)) :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

Uçaklarda anons yapıldığına halen inanmayanlar vardı. Biri kayıt etmiş en sonunda.

• Ciddi ciddi soruyorum size lütfen alınmadan cevap verin. Psikolojik sorunlarınız mı var ? Neden Samsung'u babanızın firmasıymış gibi savunup Apple düşmanlığı yapıyorsunuz ? Veya biri size para mı ödüyor bunun için ? Samimi cevap verin şimdi gittiniz 3.500 TL'nin üzerinde satılan Note 7 aldınız önce hata var dediler çağırdılar gönderdiniz sonra yeniledikleri de patlamaya başladı. Halâ o telefonu kullanmaya hevesiniz ve o andan sonra Samsung cihazlara olan güveniniz kırılmaz mı ? Yani şu derecede mi fanboysunuz "yeaa abi patlasın ama adamlar geri çağırdı değiştirdi epıllar yamulleyyah gulahlık girişi yoh çekmiyo diye yanlış duduyosunuz dediler dalga geçtiler isheepler" bu mudur yani ? Samsung'un ayıbını örtmek Apple'e bok atarak mı olacak ?
  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    Önce yazdığımı okuyun ben samsung mu korudum samsung patlamaz falan mı yazdım geriye dönük okuyun hayatımda samsung almamış kullanmamış kimseye de tavsiye etmemiş biriyim.

Yazılarımı tekrar okuyun ben andorid hakkında yazıyorum.

İPhone kullanıp yada kullanmayıp gelip buraya kendi kullandığı yada kağıt üzerinde gördüğü cihazların da ki eksikliği görmeden yada görmezden gelerek ilahlaştırmak derecesinde övmesi karşı tarafı küçük görmesi heleki yok şopar telefonu değil deyip sanki sosyal statü sahibiymiş gibi havalanmasına karşı yazıyorum. Az dışarı çıkıp gezin teknolojinin t sini bilmeyen zerre inşaat bilgisi olmayıp müteahhit Olan 1daire satıp Iphone alan bir sürü keko var. Bana cevap yazacak hale geldiniz ise yazdıklarım size de mi dokundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 11 Ekim 2016; 19:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

İster epıl ister samsunk bir telefona 1000 liradan fazla verilmez. Bir telefon maksimum 4 yıl dayanır. Adamlar yenilerini satacakları için taş gibi telefon yapmaz. Alın 1000 liralık telefon, 4 yıl kullanın, 4 yılın sonunda bir 1000 liralık telefon da alın. Emin olun 4 yıl sonra alacağınız 1000 liralık telefon bugünün 4000 liralık telefonundan daha üstün olacak.Tasarruf ettiğiniz parayla ps4 alın, tatile çıkın, motosiklet alın, ihtiyacınız olan bir kursa gidin. Artık ameleler bile yemiyor içmiyor ayfon alıyor. Ayfonu not 7si olmak bir prestij değil, ayak takımı alıyor bunları artık.

Tamam bin liralık telefon alalımda kalite yok bu sefer. Zamanla yavaşlar, dahil hafızası yavaş olur, çekilen fotoğrafı çamur gibi çeker, 2 saate anca çeker, elin hafif titresin bulanık çeker vs.

Telefon işinde ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu şeye benzedei Tofaş'ta araba, Ferrari'de araba olayına.

• Note 7'nizi iade almaya geldik; kımıldamayın, bulunduğunuz yerde Note 7'nizi derhal kapatın ve yavaşça yere bırakın. Sonra hemen buradan uzaklaşın. Film senaryosu gibi resmen.
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    Bataryası şişen telefonlar olurdu kapak oturmazdı filan, 6600 telefonun ateş gibi olup fena koktuğunu bilirim pilini çıkarıp soğumasını beklemiştik (Ocak ayı olması lazım) ama böyle alev parlaması şeklinde bir olaya denk gelmedim. O bataryalar ile yeni nesil bataryalar arasında kullanılan materyal, elementler farklı.
  • Orijinalden alıntı: technoroom

Orijinalden alıntı: bilek

Bizde Türkiye yi kapattık kullanmıyoruz artık her yerde patlama oluyor..

Bi çocuk bizde türkiyeyi kapattık , heryerde patlama oluyor yazmış.

namusmu o kavramı biliyonuznuz siz düne kadar fetöcü bugün vatan sever oldunuz Atatük ve cumhuriyet düşmanları birede namustan bahsediyor namusuzlar vatan hainleri ilginç.
  • Elindeki note 7 yi yere bırak ve ellerini havaya kaldır evlat

• Tam anlamıyla rezillik , note 7 satmaz daha da zaten insanların markaya olan güvenleride azaldı. Ücret iadesi verseler bari ülkemizde , dünyanın parasına sattılar , alanlara da yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Android'de HTC'den şaşmayacaksın, korelilere 3 bin nasıl verilir aklım almıyor adamların yaptığı hiçbir telefon, hiçbir teknolojik alet sağlam ve kaliteli değil, kaliteli ürün üretemiyorlar kabul edin, Htc One M8 aldığımda bu koreli üreticilerin mallarının ne kadar dandik olduğunu o zaman anladım. Normalde böyle kesin konuşmam bu markalara da saygı duyarım ancak Samsung'un kendi fabrikası üretim tesisi var ama Htc'nin yok, toplama yaptığı telefon bunlardan daha iyi ise o markanın kalitesi o zaman belli oluyor.

Üretemiyorlar değil , kasıtlı olarak uretmiyorlar , uretseler bir kisi bi telefonu 10 yil kullanir kimsede yeni cihaz almaz , firmalarin isine gelir mi hayir tabii ki

• Samsung un bütün premium modellerini ilk çıktığında alan ben. Artık almam. S7 edge ile uzun süre giderim.

Samsung a üzüldüm.

• Ben bu milleti anlamıyorum ya bi cihaz yüzünden koca bi firmayı çöpe atacak kadar millet cahil sen şu anda elinde hanki tel var bilmiyorum ama o telin yanmayacak garantisi varmi elinde

Hele ipone çiler bunu kendileri bile kabul ediyorlar note 7 de bi sıkıntı olmasa idi ezip geçecekti seneye ne olcak acaba s8 ciktiginda sadece bi sene daha zaman kazandı bunları da geçtim şu anda ipone ile rekabet eden bi firmanın gitmesi demek seneye alacağın ipone yi bu seneden bi farkı olmadan 3500 TL ye aldığın bi ipone yi 4000 veya 4500 e alacan rekabetin kaybolması demek bu demek bi sürü insan bi bunu anlamadi gitti bide samsung batsın gitsin beter olsun böyle kafaları calismada yazanlar var

• Samsung bu kadar mı kolay be beyaz havlu atmak.

O mühendislerinin kazandığı para haram .

• multeci kullanıcısına yanıt
    hocam eminmisiniz ? mesela attığınız 500 liralık dijital makineyi alsam bendeki s5 den daha iyi çekermi ? yada s6 dan. ve wifi ile telefona atılıyomu
  • Adamlarin amiral gemileri yüzemeden batti gitti

• Vay be adamlar note 7 üretimini tamamen durdurmuş, sattıklarınıda geri çağırmış . Çoğu şirketin yapamayacağı bir yol seçtiler , note 7 nin fişini çektiler resmen. Bakalım kullanıcıların algısını nasıl değiştirecekler.
  • Benim bir sorum var. C4 mü daha ucuz yoksa Note 7 mi ?
  • Umarım firmalar bu olay sonrası bir ders çıkarır da aldıkları paraları onların var olma sebebi olan insanların güvenliği ve istekleri doğrultusunda ürünlerini oldu bittiye getirmeden iki senelik periyotlar halinde çıkarirlar... 3 sene hiç bir hile hurdaya kaçmadan verecegin güncellemeler ve teknik servis yardımı ile ancak amiral gemisi sıfatını cihazina uygun gorebilir ve hakkettigi ücreti kullanıcıdan talep edebilirsin yoksa bugün Samsung yarın başka bir firma yanar gider keten helva...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.