Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vforfreedom

ben siz yazdınız sandım. yani alcağım 600 liralık bi makina note 7 yi g5 i tokatlar doğrumudur ?

kesinlikle tokatlar
  • Hayatımda Ericsson & Sony'den başka telefon kullanmadım, mutluyum. Yıllardır Samsung'a ısınamadım, bence tasarımları oldukça kötü ve malzeme kalitesi güven vermiyor. Şimdi de böyle bir olay çıktı. Bu güne kadar bu konuda ahımı alanlar düşünsün.

Yazayım da şenlensin ortalık. 2002'den bu yana; Ericsson T10, Ericsson T28, Sony-Ericsson T610, Sony-Ericsson K750i (efsane), Sony Xperia Arc S, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z5 Premium.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hayatımda Ericsson & Sony'den başka telefon kullanmadım, mutluyum. Yıllardır Samsung'a ısınamadım, bence tasarımları oldukça kötü ve malzeme kalitesi güven vermiyor. Şimdi de böyle bir olay çıktı. Bu güne kadar bu konuda ahımı alanlar düşünsün.

Yazayım da şenlensin ortalık. 2002'den bu yana; Ericsson T10, Ericsson T28, Sony-Ericsson T610, Sony-Ericsson K750i (efsane), Sony Xperia Arc S, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z5 Premium.

Sizin iş te iyiymiş bi kez patladı dünyanın en uyduruk markası oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

İster epıl ister samsunk bir telefona 1000 liradan fazla verilmez. Bir telefon maksimum 4 yıl dayanır. Adamlar yenilerini satacakları için taş gibi telefon yapmaz. Alın 1000 liralık telefon, 4 yıl kullanın, 4 yılın sonunda bir 1000 liralık telefon da alın. Emin olun 4 yıl sonra alacağınız 1000 liralık telefon bugünün 4000 liralık telefonundan daha üstün olacak.Tasarruf ettiğiniz parayla ps4 alın, tatile çıkın, motosiklet alın, ihtiyacınız olan bir kursa gidin. Artık ameleler bile yemiyor içmiyor ayfon alıyor. Ayfonu not 7si olmak bir prestij değil, ayak takımı alıyor bunları artık.

Tamam bin liralık telefon alalımda kalite yok bu sefer. Zamanla yavaşlar, dahil hafızası yavaş olur, çekilen fotoğrafı çamur gibi çeker, 2 saate anca çeker, elin hafif titresin bulanık çeker vs.

Telefon işinde ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu şeye benzedei Tofaş'ta araba, Ferrari'de araba olayına.

Sayın Yandex, herkes imkanına göre cihaz kullanmalı. Zamanla her cihaz yavaşlar. Şu an telefonum yavaş. SD kartında kamerasıyla çekilen 4700 resim whats app da yedeklediğim 3000 resim var. Yavaşlaması gayet normal. Resimleri bilgisayarıma taşımalı tasnif etmeliydim. Fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi kullanıyorum. Telefonun kamerasını not almak için, komik olayları görünce arkadaşlarla paylaşmak için kullanıyorum. Fotoğraf makinam wifi üzerinden telefonuma bağlanabiliyor. İlle de göndereceksem birisine resim, foto makinasından telefona aktarıyorum. Telefonun minik ekranında oyun oynamak da hoşuma gitmiyor. Madem oyun oynayacağım adam gibi pcde 23" ekranda oynarım. Şu andaki telefonum (LG L9) işimi görüyor, 4 yaşında. Hafızası az. (4 gigabyte) Yeni uygulama kuramıyorum. Yakında değiştiririm inşallah.

• Düşünsenize telefonu patlayıcı diye kullanıyorsunuz.

Misal uçak kaçırma için harika. Patlatirim ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Benim bir sorum var. C4 mü daha ucuz yoksa Note 7 mi ?
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:24:17 >
  • Telefonu yavaşça yere bırakın ve hemen oradan uzaklaşın.

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hayatımda Ericsson & Sony'den başka telefon kullanmadım, mutluyum. Yıllardır Samsung'a ısınamadım, bence tasarımları oldukça kötü ve malzeme kalitesi güven vermiyor. Şimdi de böyle bir olay çıktı. Bu güne kadar bu konuda ahımı alanlar düşünsün.

T10, t28, t610 ve arc s. i bende kullandım. Ne çok telefon degistirmisim. Bunların içinden en sevdiğim t610 du.

• Adamlarda iş ahlakı var apple olsa asla geri toplamaz suçu kullanıcılara atardı.Tebrik ediyorum samsungu
  • Uyduruk demedim ki hocam, bakın orada "bence" yazıyor. Bu arada tasarımları harbiden kötü, o bir gerçek de...
  • Ee sadece kapatın ve kullanmayın demiş paralarını geri alamıcaklar mı?

• Bu mesaja eklenen görseller:

• Yazık oldu güzel telefondu

• sahibindende şerefsizin biri bundan istifade 400 tl ye patlayan not7 leriniz alınır yazmış köpek. Millet 3000-4000 para verecek sonra patlıyormuş diye sana 400e verecek öyle mi?

• Bunlardan zaten bir daha tel alırsam...

Telim bozuldu benden 1200 lira ucret istediler müsteri memnuniyetleri de note 7 leri gibi. Hatta burada konusu bile var buyrun bakın kararı siz verin.

https://forum.donanimhaber.com/m_120226040//tm.htm#120788714

• Epıl sevmem ama başlığa kahkaha atttım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.