Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patlama haberlerinin çıktığı ilk günlerde savunanlarda vardı hala burdalar mı?

• Samsung,Solid Energy ile anlaşıp Lityum-Metal pilleri kullanmalı

• technoroom T kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz senin abin ablan baban dayın hiç şehit oldumu seni askerin tırnağına kurban ederim iktidar yalakası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Teki

İşte bunlar hep illuminati

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın'

Şaka maka telefonun tanıtımlarında bu görseli görünce irkilmiştim, adamlar yine yaptı yapacaklarını.
  • Sahibinden satılık note 7.
    Henüz patlamamış.
    Adrenalin, korku ne ararsan var.
    4.000TL

Ölücüler aramasın.

• +1

• 3 ayda bir telefon çıkarırsan elbet bir gün biri bir yerinde patlayacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: astegon

RIP Note 7.

Samsung Note 7'yi tamamen rafa kaldırdı.

http://www.gsmarena.com/samsung_permanently_discontinues_the_galaxy_note7-news-21001.php

Note serisi ölmüştür artık...

Note 7 öldü hocam Note serisi niye ölsün?

Kalemli modelleri çok seviliyor Samsungun. Bu seri bitmez. Belki isim değişir ama Note isminin değişeceğini sanmıyorum.

Senmisin Note 6 yı atlayan, Ahı tuttu garibin :)) :((

:)

Bana göre öldü. Tam bir fiyasko. Samsung bu sıkıntıyı yönetemedi.

Eski bir note 2 kullanıcısı olarak çok üzüldüm tabi. Ama note serisi artık zor geri gelir.

S ile A serisine ağırlık verecek diye biliyorum. S-Pen ile ilgili de başka planları var diye duydum. Rumor'lar muhtelif...

• Samsung bu gündemi nasıl değiştirecek göreceğiz...

• Evlat, elindeki telefonu sakince yere birak.

• El bombasi yerine kullanilabilir , siper alin note 7 atiyorum

• Heh tamam ikinize de teşekkür ederim. Şimdi daha net anlaşıldı. Evet ikiniz de haklısınız buradaki algı markacı olan insanların at gözlüğüyle olaya bakmasından kaynaklı. Yanlış da anlaşılmasın Apple fan ı falan değilim, Note 7 yi inceledikten sonra 5S imi satıp Note 7 almayı planlarken bu haberler neticesinde vazgeçen biriyim. Ne diyelim hayırlısı.
  • 4S ve Note 5'le her türlü kârdayım. Ne fanboylar ne fandroidler kimse ilişemiyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nz9 kullanıcısına yanıt
    Bu forumda belli başlı troller var nerde bir telefon konusu olsa ne marka olursa olsun hemen olaya balıklama dalıyor.

Iphone övücüsü diyorum bunlara çünkü işi bu övmek .
    Bir cihazı gerçekten bilinçli alan aldığı şeyin özelliğini yapabileceği şeyleri bilen çok az kişi var artık çoğu birbirini gazlayan o almış bende alayım mantığı ile giden kişiler. Siz iPhone unu satıp note 7 almak istemişsiniz mutlaka sizin istediğiniz bazı özellikleri ıphone karşılamamış bir araştırma yapmışsınız ama sırf çevre algısı sonucu telefon alan var. Ben ciddi derecede LG fanıy(d)ım ama şimdi kimseye tavsiye etmem. Güncellemesi belirsiz cihazlarını öksüz yetim bırakan kutusunda eşek kadar LTE yazıp yazılım da kapalı satıp açmayan garip bir firma.

• Şimdi sakin ol ve yavaşça o Note 7'i yere bırak evlat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    korkmuyoruz birader de hergün patlama terör şehitler olsun da istemiyoruz huzurlu bir ülke istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoroom

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

Bizde Türkiye yi kapattık kullanmıyoruz artık her yerde patlama oluyor..

Bi çocuk bizde türkiyeyi kapattık , heryerde patlama oluyor yazmış.

Ulan sen namus ayarlarını kapatmışsın haberin yok. Bu vatanı kapatabilecek bir şahıs var o da Allah. Senin gibi leşleri dağlarda kurtlara yem yapıyoruz biz. İyi beslen sen

namus mu o kavramı biliyormuydun şaşırdım şahsen çünkü namus kelimesi sizlere çok yabancı bir kelime
    dün fetö nün kıçından ayrılmayanlar Atatürk'e ve Cumhuriyete sövenler bugün vatan sever olmuş namusdan bahsedenlere bak
    peh peh peh sizler en ufak birşeyde bu vatanı satacak kişilersiniz kalekter sorunu ve kişilik sorunu yaşadıgın belli Allahın enbesili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost05

quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

Samsung, Samsung ama bu samsung özgürsünnn hööööö hööööö diyenlere gelsin her zaman her yerde Elma'nın gücünü hissedin.

Elma yiye yiye beyninizde kurt çıktı, hala akıllanmıyorsunuz. Premium ürün diyip bir telefona 3 bin lira verince senin gibi ortaya karışık sonuçlar çıkıyor herhalde. Her firma hata yapabilir. Bu arada, söz konusu elmanın belli bir ülkede milyarlarca dolarlık vergi kaçakçılığı yaptığını da unutmayalım.

Adam vergi kaçırmakla telefonun patlamasını aynı kefeye koydu.

Avrupada vergi kaçırmasının senin gibi Türkiyedeki son kullanıcıya ne zararı var? iPhone'da kötüleyecek bişey arıyosan yenilik getirmiyor falan filan diye sar. Yarın öbür gün Note 7 patlayıp birşeyine zarar verse ortalığı yıkarsın. Gören de patlıyor ama vergisini ödüyor deyip geçiştirecen falan zannedecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

hocam eminmisiniz ? mesela attığınız 500 liralık dijital makineyi alsam bendeki s5 den daha iyi çekermi ? yada s6 dan. ve wifi ile telefona atılıyomu

o makinaları ben yazmadım başka bi arkadaş yazmış wifi vs konusunda bişey diyemem ama ortalama bi compact makina hele cmos sensörlü ise en iyi telefon kamerasından çok daha başarılıdır özellikle düşük ışık çekimlerinde yanyana konulamaz. bu makinaların işlemcileri tamamen fotoğraf ve video çekimi üzerine tasarlanan işlemciler ve sensörleri, lensleri çok daha verimli.
  • multeci kullanıcısına yanıt
    ben siz yazdınız sandım. yani alcağım 600 liralık bi makina note 7 yi g5 i tokatlar doğrumudur ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.