Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İster epıl ister samsunk bir telefona 1000 liradan fazla verilmez. Bir telefon maksimum 4 yıl dayanır. Adamlar yenilerini satacakları için taş gibi telefon yapmaz. Alın 1000 liralık telefon, 4 yıl kullanın, 4 yılın sonunda bir 1000 liralık telefon da alın. Emin olun 4 yıl sonra alacağınız 1000 liralık telefon bugünün 4000 liralık telefonundan daha üstün olacak.Tasarruf ettiğiniz parayla ps4 alın, tatile çıkın, motosiklet alın, ihtiyacınız olan bir kursa gidin. Artık ameleler bile yemiyor içmiyor ayfon alıyor. Ayfonu not 7si olmak bir prestij değil, ayak takımı alıyor bunları artık.

• Yorumları okuyorum da, millet sanki şirketler kendilerininmiş gibi yazıyor.
    Nasıl bir fanatiklik :)

• http://www.hepsiburada.com/sony-cyber-shot-dsc-wx80-16-2-mp-8x-optik-zoom-2-7-lcd-ekran-full-hd-cekim-p-FTKOMPKTWX80-S?magaza=%C4%B0stanbulreyon
    http://www.hepsiburada.com/samsung-wb350f-16-mp-21x-optik-zoom-dokunmatik-3-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi-p-FTKMPKTSAMWB350F-K?magaza=Teknoalshop

Dahili wifi ile çektiğiniz fotoları telefona gönderebiliyosunuz, hatta uygulaması ile telefondan makinayı kontrol edebiliyosunuz, nedir bu kamerası yüzünden 4000 liralık makine alma muhabbeti. İşte 500 tlye en ala makina. küçük cebe sığacak kadar. optik zoomu çok.

• Yorumlara baksan CEO lar birbirleriyle tartışıyo sanırsın, bazı arkadaşlar telefon alınca komple şirketi satın aldım sanıyor heralde.

• Samsung her sene note serisini daha erken çıkarırsa ve heray yeni model fırlatırsa olacağı buydu patladı biryerde.İşin aslı samsunga alternatif 1 üretici olsa piyasada yaşayamaz Samsung

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gerçekten satış rekorları kıracak bir telefondu. hele iphone 7 rezilliğinden sonra samsung uçar giderdi. apple'ın oyunumudur nedir
  • Elma-Armut tartışmasına dönmüş haber yine. Her firmanın sorunları olur. Bugün samsung yarın apple. Birbirinize laf sokmaktan vazgeçin.

• Tüh ya çok üzüldüm samsunga ve note 7'si olanlara. Kim ister ki telefonun patlamasını ve milyonlarca telefonun geri toplanmasını. Umarım, Samsung cephesinde, en kısa sürede sorunlar ortadan kalkar. Bu hadise bir daha yaşanmaz. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 11 Ekim 2016; 11:28:04 >
  • Umarım galaxy s8 de bir an önce çıkarıcam diye sorunlu cihazlar olmaz umarım.

Note 7 tasarımı ve diğer özellikleriyle çok güzel bir cihazdı yazık oldu. Yeni modelde stereo hoparlör ve çift kamerayı getirirler ve bataryayı da güvenli ve daha büyük koyarlarsa kendilerini affettirebilirler belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

bence gerçekten satış rekorları kıracak bir telefondu. hele iphone 7 rezilliğinden sonra samsung uçar giderdi. apple'ın oyunumudur nedir

"Paralel" akım

• Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Ipple cok bısıt bır cıhız ındroid gibi kırısık Değil.

Ipple herkes kullanamaz şopar telefonu değil.

Heehee asgari ücretli bile ıpple alıyor 36 ay taksit ile sizin çelişkilerinizden ne iyi komedi programı olur.

Sen onca para ver çektiğin foto yu WhatsApp tan yolla Bluetoot tan gönderme Nfc sadece ödeme yapmak için kullan wifidirect nedir bilme dlna nedir bilme sonra gel yaz Heehee

• Bu pil olayının arkasından ticari casusuluk / sabotaj çıkarsa şaşırmam.
    Bu olay en çok kimin işine yaradı düşünmek lazım.
    Tasarım ve özellikleriyle sadece bu yılın değil, gelecek yılın da telefonuydu.

• Şu ölümüne Apple veya samsung savunanların gerçekte yaşı kaç acaba. Yazılanlara bakarsak 15'i geçen olmamalı. Eğer erişkin birisi bunları yazıyorsa ülkenin vay haline.

• sony ye telefonlarını geç çıkartıyor diye söven samsungculara gelsin bu note 7
    adamlar geç çıkarıyor kabul ama bir cihazındada ne samsungun yazılım hataları var nede bir cihazı bu şekilde patladı...
    her telefonu hala stabl çalışıyor şu telefonları bütün dünyaya hükmedicekmiş gibi yapmayın artık stabil çalışsın günlük işlevlerini yerine getirsin bu şekilde yapın yok fazlasının istiyorum diyenede kocaman bir tablet bilgisayar yapıp kocaman bi pil koyun katlanabilir ekran yapın küçük çatada taşıyalım bukadar basit zamanında sony yapmıştı katlanır tableti ama çerçeve sıkıntıydı çerçeveler artık çok inceldi katlanır ince çerçeveli bir tabler bu işleri çözer ne batarya katmanını asırı ince yaparsın nede pili zayuf yaparsın üstüne birde sıvı sogutma sistemi koy al sana istediğin performans yane istersen yapaarsın ama bu istediklerini el akdar telefonda yapma artık samsung yeminle yazılım yüzünden samsungdan nefret ediyorum 4 gb ram bile yetmiyor cihazlara yane nedir bu böyle t.w arayüzü resmen windows 10dan daha fazla bellek harcıyor ve daha fazla disk alanı tüketiyor...

• 5'ten 7'ye atladılar ama ilahî adalet oyunlarını bozdu şuan Note serisinde tepe model yine Note5

• Samsung bundan sonra daha kapağı açılmayan, bataryası elle değiştirelemeyen telefonlar yapmaz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Ipple cok bısıt bır cıhız ındroid gibi kırısık Değil.

Ipple herkes kullanamaz şopar telefonu değil.

Heehee asgari ücretli bile ıpple alıyor 36 ay taksit ile sizin çelişkilerinizden ne iyi komedi programı olur.

Sen onca para ver çektiğin foto yu WhatsApp tan yolla Bluetoot tan gönderme Nfc sadece ödeme yapmak için kullan wifidirect nedir bilme dlna nedir bilme sonra gel yaz Heehee

Zaten s7 300TL, dinime küfreden müslüman olsa. :D Apple kendi içinde bir Dünya oluşturmuştur. Daha radikal kararlar alır. 3.5mm jack girişine sallarsınız ama 2 sene içinde samsung jack'ı kaldırınca laga luga yaparsınız. Ulan adamlar benim telefonuma özel kulaklık üreteceksiniz diye piyasaya rest çekiyo daha ne?

He tekrar söylüyorum evet Iphone ve Apple cihazları şoparların kullanacağı cihazlar değil daha bi elit kendini bilen kullanıcıların kullanacağı cihazlar. Bluetootla veri aktarımı mı kaldı? Yolla maille bluetooth'a ne gerek var işte yukarda belirttiğim gibi sizin şopar cihazlarınızla eşlenip aids kapmaz riske atmaz kendini apple hiçbir zaman.

• Adam bu telefonu çekmek için eski telefonunu sattı üstüne kredi çekti tabiki ölümüne savunacak. Öyle bir ölümüne savunmadır ki patlayan telefonu kullanmaya devam edecekler

• Lütfen tartışmadan biri açıklar mı?
    Eski nesil (çoğunluğu akılsız) telefonlarda bu patlama muhabbeti var mıydı?
    Kapasite mi yoksa kullanılan batarya teknolojisi mi bu patlamalara sebep olan?

• 1600 tl iphone 6 aldim tepe tepe kullaniyorum pasaportumuda islettim ohh mis 2 senedir kafa rahat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.