Şimdi Ara

Samsung: 'Galaxy Note 7'yi kapatın ve kullanmayı bırakın' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Yazık oldu gerçekten Sony hayranı olarak ve Z serisini hepsini kullanmış biri olarak ilk defa bir Samsung beğendiğim o da Note 7 olmuştu her anlamda cihaz gerçekten mükemmeldi diyebilirim maalesef Samsung'un aceleci davranması üstüne kendimce inandığım piyasanın en güzel cihazını karalama kampanyası olması hasebiyle Note 7 itibarını çok kötü zedelemiş biz kullanıcılarında bu güzel cihazdan mahrum bırakmıştır.

Umuyorum ki Samsung bu işi temizleyecek sonrasında S8 çıkaracak ve hemen ardından da yeni Note serisini bizlere en kaliteli şekilde sunacağını düşünüyorum.

İlk olarak değişim karar verdiğim ama Hem cihazın sıkıntıları, hem güvenlik, hem benim yurtdışına iş seyahatine çıkmamdan ötürü
    Note 7 cihazımı dün Media Markt a geri iade ettim yerine geçici olarak S7 Edge aldım geçici diyorum Note 7 beni çok etkiledi yeni çıkacak Note yada başka isimle de olsa aynı segment cihazı inşallah tekrar satın alacağım...

Note 7 kullanıcı arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum ve sizlerden sadece güvenliği ön planda tutarak cihazlarınızı mümkünse iade edip farklı cihazlara geçici olarak yeni Note serisi çıkana kadar geçiş yapmanızı rica ediyorum

Herkese iyi günler dilerim, ve herkese hangi marka olursa olsun sorunsuz günlerde kullanmasını dilerim...

Note 5 kullanıcısı olarak Note 7 gerçekten piyasanın en iyisi bu konuda hem fikirim. ama Samsung'un aceleci davrandığı bence mantıklı gelmiyor. Note 7 piyasaya Ağustos 2016 Note 5 ise 2015 yılının ağustos ayında yani tam bir sene önce tanıtıldı. gün olarak bakıldğında bile 26 ağustos -21 ağustos gibi nerede ise tam bir sene vardır. takvimde aceleye gelecek öne çekilmiş bir tarih yok varsa oda note 5 oldu. Note 4 2014 yılının ekim ayında piyasada iken note 5 çıkış tarihi itibari ile aralarında 10 ay gibi bir süre vardır. her telefonun aralarında note 5 dışında hep bir sene olmuştur. sadece note 5 öne çekilmiştir. ve hiçbir sorun yaşamadı. pili ufaktı ondandır diyenler s7 edge daha ufak boyutta olmasına rağmen daha büyük bir pile sahip olduğunu hatırlatmak isterim. yani işin özü burada aceleye gelen bir intiba yanlış bir düşünce olur. güvenlik ve kalite kontrol sürelerini iyi değerlendirmediği denilmesi daha doğru bir neticedir.

• Samsungun kapatın kullanmayın demesine rağmen kullanmaya devam edecek adamlar var forumda Note7 ana konusuna girdim de şaştım kaldım resmen fanlıkta farklı bi boyuta geçilmiş Samsungun bile kabul ettiği hatta artık kullanmayın dediği sorunu kullanıcılar kabul etmiyor 2-3 telefon patladı diye hepsi mi sorunlu diyenler mi ararsın apple'ın parmağı var diyen mi ararsın Amerika'nın işi diyen mi ararsın, şaka gibi
  • Samsung yetkilileri de mutlaka araştırıyordur ama kendi ürettiği pillerin patlaması bana çok mantıklı gelmiyor, sorun yazılımsal da olabilir.
    Wiki:Sistem açık kaynak kodlu olsa da, kodlarının ufak ama çok önemli bir kısmı Google tarafından kapalı tutulmaktadır. Bunun anlamı şu, Note 7 de Samsung'un asla müdahale edemeyeceği ve denetleyemeceği kodlar var. Kendi çapımda tecrübeli olmama rağmen daha geçen hafta PDF'leri sırayla txt'e çeviren ve ilgili bölümleri parse eden bir uygulama yazdım daha 10. PDF'e gelmeden bilgisayar kapanıyordu, kasayı açıp işlemcinin soğutucusuna baktığımda neredeyse kızarmış vaziyetteydi (abartıyorum), kodlara baktığımda çok basit ama ölümcül bir hata yaptığımı fark ettim, düzelttim 250 PDF'i tıkır tıkır sorunsuz işledi.
  • Fm Radyo, Kızılötesi, Hafıza kartı yuvası gittiği için Samsung almayan kullanıcıların ahı tuttu herhalde.(Hafıza kartı yuvası geri geldi ama artık çok geç! Gündeme "Bomba" gibi düştü bir kere.)

• Sağol Apple baş avukatı prim çekin yakında evine ulaşır onunla dosya paylaşımı yapamadığın itunes olmadan pc ye dosya transferi yapamadığın 2016 olmuş milletin çatır çatır senelerdir kullandığı özellikleri yeni yeni gördüğün iPhone unu alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amd64x2

Samsung yetkilileri de mutlaka araştırıyordur ama kendi ürettiği pillerin patlaması bana çok mantıklı gelmiyor, sorun yazılımsal da olabilir.
    Wiki:Sistem açık kaynak kodlu olsa da, kodlarının ufak ama çok önemli bir kısmı Google tarafından kapalı tutulmaktadır. Bunun anlamı şu, Note 7 de Samsung'un asla müdahale edemeyeceği ve denetleyemeceği kodlar var. Kendi çapımda tecrübeli olmama rağmen daha geçen hafta PDF'leri sırayla txt'e çeviren ve ilgili bölümleri parse eden bir uygulama yazdım daha 10. PDF'e gelmeden bilgisayar kapanıyordu, kasayı açıp işlemcinin soğutucusuna baktığımda neredeyse kızarmış vaziyetteydi (abartıyorum), kodlara baktığımda çok basit ama ölümcül bir hata yaptığımı fark ettim, düzelttim 250 PDF'i tıkır tıkır sorunsuz işledi.

Kapalı kısımların patlama ile alakası yok, pdf çeviren script değil bu linux çekirdeği. Sürücü hataları dışında kodlamada hata yaparsanız ölümcül bir hata olmaz.Ama örneğin cihazın maks. kaç amper ile şarj olabileceği gibi şeylere normalden çok fazla bir değer verirseniz %5 ihtimal ile patlayabilir. %95 ihtimal ile entegre yanar ve cihaz şarj olmaz.Yani kod ile bir cihazı patlatmak çok zor.

Yaptığınız hata döngüye neden olmuştur aynı işlem sürekli çoğaldığından ısınmıştır belki.Ama ikisinin arasında bir bağ yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 11 Ekim 2016; 10:02:23 >

• Samsung ilk defa erken davranıp Apple'dan önce bir telefon tanitti(bu arada neden note 6 değil de iPhone 7 tanıtılmadan hemen önce note 7 oldu) onu da eline yüzüne bulaştırdı. Samsung böyle münferit işlerde başarılı değil, önce apple tanıtacak Samsung peşinden gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Tabi çekmeyen telefonu yanlış tutuyorsunuz diyerek kullanıcısını suçlayan firma mı. Kulaklık girişini kaldırıp yenilik yaptık diyen firma mı. Kaç sene sonra Nfc geldi iPhone a pardon onu Apple bulmuştu değil mi ondan geç oldu

4000 liraya aldığın telefon g.tünde patlasın...
    Anlıyorum dostum seni

Herkesi kendin sanma onca para verip yamulan Elman ile kulaklık girişini kaldırıp teknolojiye yeni boyut katan elmanla mutluluklar.

Samsung hayatım boyunca almadım almam hele 1500tl den yukarı telefon almam ama siz elmacısınız araba parasına alıp hava atarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

Samsung, Samsung ama bu samsung özgürsünnn hööööö hööööö diyenlere gelsin her zaman her yerde Elma'nın gücünü hissedin.

Hee sen gir sen gir dosya sistemine gir uygulamadan uygulamaya dosya göndermeyen telefon u kullan napıyon sun ki o telefon la yine face e giriyon eski cihazları yavaşlatan şirketin telefonu kullanıyon

• quote:

Sağol Apple baş avukatı prim çekin yakında evine ulaşır onunla dosya paylaşımı yapamadığın itunes olmadan pc ye dosya transferi yapamadığın 2016 olmuş milletin çatır çatır senelerdir kullandığı özellikleri yeni yeni gördüğün iPhone unu alırsın.

Şey gibi düşün bunu aids gibi. Herkese böyle bağlarsan telefonu veri aktarımı yaparsan kaparsın aidsi. Kaliteli telefon sadece kendi bünyesinde aktarım sağlar. Bu saatten sonra Samsung'u savunmak akıl karı değil 3500TL bi telefona vercen o telefon elinde patlayacak kullanamayacaksın öyle mi? Üstüne üstün senin hayatını tehlikeye sokacak he?

Apple şopar telefonu değil öyle herkesle eşleşmez işte itunes olmadan. Samsung şopar Tarık Mengüç duysa şak şukaa şak şukaaa diye oynar.

• Uçaklarda anons yapıldığına halen inanmayanlar vardı. Biri kayıt etmiş en sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

quote:

Samsung, Samsung ama bu samsung özgürsünnn hööööö hööööö diyenlere gelsin her zaman her yerde Elma'nın gücünü hissedin.

Hee sen gir sen gir dosya sistemine gir uygulamadan uygulamaya dosya göndermeyen telefon u kullan napıyon sun ki o telefon la yine face e giriyon eski cihazları yavaşlatan şirketin telefonu kullanıyon

Note 7 ile ne yapıyon boş zamanlarında c4 olarak mı kullanıyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

Bizde Türkiye yi kapattık kullanmıyoruz artık her yerde patlama oluyor..

bu ülke kolay kazanılmadı şimdi dört bir koldan saldırı yapıyorlar yurtiçinde yurtdışında kötü gösteriyorlar devletimize milletimize destek olacağınıza provokatif sözlerle algı oluşturmayın, kapatıp kullanmıyorsan kullanmadığın şeyi bırak o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

quote:

Note 7 ile ne yapıyon boş zamanlarında c4 olarak mı kullanıyon?

Ben note 7 kullanmıyorum S5 kullanıyorum

• quote:

quote:

Sağol Apple baş avukatı prim çekin yakında evine ulaşır onunla dosya paylaşımı yapamadığın itunes olmadan pc ye dosya transferi yapamadığın 2016 olmuş milletin çatır çatır senelerdir kullandığı özellikleri yeni yeni gördüğün iPhone unu alırsın.

Şey gibi düşün bunu aids gibi. Herkese böyle bağlarsan telefonu veri aktarımı yaparsan kaparsın aidsi. Kaliteli telefon sadece kendi bünyesinde aktarım sağlar. Bu saatten sonra Samsung'u savunmak akıl karı değil 3500TL bi telefona vercen o telefon elinde patlayacak kullanamayacaksın öyle mi? Üstüne üstün senin hayatını tehlikeye sokacak he?

Apple şopar telefonu değil öyle herkesle eşleşmez işte itunes olmadan. Samsung şopar Tarık Mengüç duysa şak şukaa şak şukaaa diye oynar.

Bide kaliteli diyor ya o güvenlik deil paracılıktan az düşün otur az bi düşün bu apple neden böyle yapıyor diye "aaa güvenli telefon güvenli iphone dan başka güvenli telefon yok" ve kişisel verilerinizde güvende deil ne yapmadıklarını nerden biliyorsun (şunu note 7 patlamasına çevirmeyin ben yazılımdan bahsediyorum)

• çok da mühim değil.s7edge'e abanır.zaten iphone7plus'ın direk muadili o model.kalem kullanan sayısı çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

çok da mühim değil.s7edge'e abanır.zaten iphone7plus'ın direk muadili o model.kalem kullanan sayısı çok az.

Kalem mi? pöfff. Doğuştan var olan kalemleriniz var zaten , ekstra yapay bi kaleme ne gerek var ki? (parmaklar)
  • Kesin bu yüzden demedim hocam olabilir dedim. Ölümcülden kastım fiziki bir tahribat değildi. Evet şart(lar) gerçekleşmediğinde sonsuz döngüye düşüyormuş uygulama, bir kaç if'le düzelttim. İşlemciyi %100 kullandırıp kendini korumaya alması ile bataryanın patlaması elbetteki aynı şey değil.
  • Şu haberleri gördükçe gülüyorum. Şaka gibi sanki. Tehlikeli madde izni aldı, şimdi de kapatın diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

çok da mühim değil.s7edge'e abanır.zaten iphone7plus'ın direk muadili o model.kalem kullanan sayısı çok az.

Kalem mi? pöfff. Doğuştan var olan kalemleriniz var zaten , ekstra yapay bi kaleme ne gerek var ki? (parmaklar)

bence de.hem ilk dokunmatik telefonlar kalemliydi,tutmadı.sonra iphone çıkmasıyla kalemsiz dönem başladı.note'u bir kenara bırakırsak tüm akıllı telefon piyasası kalemsiz yürüyor zaten.alışkanlık ne yönde gelişmiş belli.note alan da ekranı kamerası için alıyor.s7edge de bunu sunuyor.

ama şöyle bir intiba oldu.haber kulaktan kulağa dolaştıkça "yeni samsung'lar patlıyormuş" şeklinde dönmüş.o yüzden diğer modellerin de satışları etkileniyordur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.