Arkadaşlar ben turkcellden iphone 4s aldım genpa garantili.
Baştan bir sayfadaki yazıları çektiğimde çok netti kamerası çok iyiydi şimdi 5 megapiksel gibi resmen çok kötü. Ayrıca şarjıda az gitmeye başladı. Gözlemlediğim 3. sorun bazı uygulamalar açıkken bir anda kapatıyor ana ekrana dönüyor telefon.
Şimdi baktım okudum ama bir çözüm bulanı göremedim etiler genpaya götürücem haftaya. Sormak istediğim benim garanti belgem nerde bilmiyorum imei numarası gibi birşey var mı bunlarda da sadece cihazla gitsem garantisi çıkar mı ? Ayrıca malum mikro sim kullanıyoruz e ben şimdi nasıl telefon kullanacağım bana başka bir iphone verecekler mi ? Bu sorun için telefon değişir mi ? Ve almam kaç gün sürer acaba ?
Teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
quote:
Orijinalden alıntı: ae.bilgin
Arkadaşlar ben turkcellden iphone 4s aldım genpa garantili.
Baştan bir sayfadaki yazıları çektiğimde çok netti kamerası çok iyiydi şimdi 5 megapiksel gibi resmen çok kötü. Ayrıca şarjıda az gitmeye başladı. Gözlemlediğim 3. sorun bazı uygulamalar açıkken bir anda kapatıyor ana ekrana dönüyor telefon.
Şimdi baktım okudum ama bir çözüm bulanı göremedim etiler genpaya götürücem haftaya. Sormak istediğim benim garanti belgem nerde bilmiyorum imei numarası gibi birşey var mı bunlarda da sadece cihazla gitsem garantisi çıkar mı ? Ayrıca malum mikro sim kullanıyoruz e ben şimdi nasıl telefon kullanacağım bana başka bir iphone verecekler mi ? Bu sorun için telefon değişir mi ? Ve almam kaç gün sürer acaba ?
Teşekkür ederim şimdiden yardımınız için
Siz önce telefona bi restore çekin kontroledin telefonu aynı sorunlar karşınıza çıkıyorsa diger durumlara başvurun derim .
telefonla gitseniz yeter
kart dönüştürücü satın alabilirsiniz telefonculardan 1-2 lira eski tip telefonlarda kullanmak için.
arkadaşın dediği gibi önce restore yapın. kalıcı bi sorunsa değişim olabilir.
Restore yaptım fakat sorun yine devam ediyor aldığımda bir sorun yoktu sonradan oldu bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme