Şimdi Ara

4S'le denize girmek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Olayın Ukrayna semalarında olması kötü olmuş Ayvalık'da falan girseydin bisey olmazdı ama ukrayna olması bütün düzeni bozmuş o ayrıntıyı verdigin iyi oldu

denizlerde tuzluluk oranı kuzeyden güneye doğru artıyor diye hatırlıyorum bilgi faydalı olabilir

Bende tam tersini biliyorum, kuzeye doğru tuz oranı artıyor diye, merak ettim şimdi hangisi doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

quote:

Olayın Ukrayna semalarında olması kötü olmuş Ayvalık'da falan girseydin bisey olmazdı ama ukrayna olması bütün düzeni bozmuş o ayrıntıyı verdigin iyi oldu

denizlerde tuzluluk oranı kuzeyden güneye doğru artıyor diye hatırlıyorum bilgi faydalı olabilir

Bende tam tersini biliyorum, kuzeye doğru tuz oranı artıyor diye, merak ettim şimdi hangisi doğru

baktım bulamadım :( sonuçta bi fark var işte hocam :D

• Kuzeye doğru sıcaklık ort. düşmesinden dolayı buharlaşmanın azalmasından dolayı deniz tuzu orani azalır.
  • quote:

Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanarak hazır hale getirilmiştir. Kayıt formu ile servisimizden teslim alabilirsiniz

ama yukarıda yazan yazıda cihazın tamir işlemi tamamlanarak hazır hale getirilmiştir diyo,belkide bi yanlışlık oldu en iyisi verdiginiz yere gidip cihaza bian önce bakmak
  • sonuç ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogstr8

Kuzeye doğru sıcaklık ort. düşmesinden dolayı buharlaşmanın azalmasından dolayı deniz tuzu orani azalır.

Bununla birlikte deniz suyu sıcaklığı da azaldığından, kendi içerisinde tuz çözme kapasitesi düşer yani katı halindeki tuz kristalleri iyonlarına ayrışmaz. Tuzluluk çözünen tuz oranına bağlıdır.

Kutuplarda denize düşerseniz ve düşük sıcaklık kaslarınızda geçici bir felç oluşturursa suyun sizi yüzeyde tutacağını düşünmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

quote:

baktım bulamadım :( sonuçta bi fark var işte hocam :D

hocam siz doğrusunu biliyormuşsunuz, ben karıştırdım. bu arada arkadaşın konusunu dağıttık, kusura bakması

• Bişey olmaz bence
  • ukrayna semalarinda denize girmek bence iphone ile denize girmekten daha onemli..buyuk gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu telefon acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alirsiniz bir tane daha ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle servis bir şey yapmamıştır. O 10 lira da servis ücretidir, aç-kapa için.. Geçmiş olsun..
  • Telefonu aldım. Birşey yapamayız dediler. Anakart sıvı almış falan dediler. Şimdi yapıcak bişey kaldı mı bilmiyorum hiç.
  • İşte harici bellek olmaması burada sorun yaratıyor.Harici bellek olsa en olmadı fotoğrafları kurtarırdın.Geçmiş olsun
  • "Ukrayna semaları"
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

İşte harici bellek olmaması burada sorun yaratıyor.Harici bellek olsa en olmadı fotoğrafları kurtarırdın.Geçmiş olsun

evet haklısın. ama iPhone kullanmaya çok alıştım. başka telefon almak istemiyorum şimdi de =)
  • Ukrayna Dediler Geldik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Ukrayna Dediler Geldik.

valla biz de ukrayna dediler gittik. dönüş güzel olmadı işte =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7tepe

quote:

Ukrayna Dediler Geldik.

valla biz de ukrayna dediler gittik. dönüş güzel olmadı işte =)

Gecmis olsun kardesim.
  • quote:

Gecmis olsun kardesim.

eyvallah sağolasın... şimdi de şu düşünce sardı beni. yeniden 4S mi yoksa 5 i beklemek mi =)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.