Şimdi Ara

4S'le denize girmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi akşam 6 gibi 4s imi şortun cebinde unutup ukrayna semalarında denize girdim. farkettiğimde 5-6 dk geçmiş ve telefon kapanmıştı. Çıkıp güneşte beklettim falan. Sonra saç kurutma tuttum. (Türkiye'ye dönünce öğrendim bunların yanlış olduğunu) Orada pirinç falan da bulamazdım zaten o an. Neyse telefonu öğleden sonra KVK'ya verdim 2 gibi. Yaklaşık yarım saat önce mesaj geldi.

"Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanarak hazır hale getirilmiştir. Kayıt formu ile servisimizden teslim alabilirsiniz. Bayi kanalı ya da kargo ile gönderdiyseniz ortalama 3 iş günü içerisinde cihazınız bayinize ya da tarafınıza kargo ile teslim edilecektir.
    Garanti Durumu: Garanti Harici
    Fatura Bilgisi: -9,99 TL"

Yarın sabah öğrenicem durumu ama sanırım hiçbir müdahele yapmamışlardır değil mi. Mesajı görünce ufak bir sorunu olup çözmüşler gibi düşünmek istiyorum ama polyannacılık olur gibi sanki. Başına bu tarz bir durum gelen var mı KVK'dan. Google da arattım ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7tepe

Cumartesi akşam 6 gibi 4s imi şortun cebinde unutup ukrayna semalarında denize girdim. farkettiğimde 5-6 dk geçmiş ve telefon kapanmıştı. Çıkıp güneşte beklettim falan. Sonra saç kurutma tuttum. (Türkiye'ye dönünce öğrendim bunların yanlış olduğunu) Orada pirinç falan da bulamazdım zaten o an. Neyse telefonu öğleden sonra KVK'ya verdim 2 gibi. Yaklaşık yarım saat önce mesaj geldi.

"Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın tamir işlemleri tamamlanarak hazır hale getirilmiştir. Kayıt formu ile servisimizden teslim alabilirsiniz. Bayi kanalı ya da kargo ile gönderdiyseniz ortalama 3 iş günü içerisinde cihazınız bayinize ya da tarafınıza kargo ile teslim edilecektir.

Yarın sabah öğrenicem durumu ama sanırım hiçbir müdahele yapmamışlardır değil mi. Mesajı görünce ufak bir sorunu olup çözmüşler gibi düşünmek istiyorum ama polyannacılık olur gibi sanki. Başına bu tarz bir durum gelen var mı KVK'dan. Google da arattım ama bulamadım.

10 tl suya giren telefon ve ıphone??
    İnşallah tamir olmuştur ama bence kesin bişey çıkar o telefondan
    Geçmiş olsun bu arada.Ben 5610'u suya sokunca üzüntüden gidiyordum.ıphone'da kriz geçirirdim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Cumartesi akşam 6 gibi 4s imi şortun cebinde unutup ukrayna semalarında denize girdim. farkettiğimde 5-6 dk geçmiş ve telefon kapanmıştı. Çıkıp güneşte beklettim falan. Sonra saç kurutma tuttum. (Türkiye'ye dönünce öğrendim bunların yanlış olduğunu) Orada pirinç falan da bulamazdım zaten o an. Neyse telefonu öğleden sonra KVK'ya verdim 2 gibi. Yaklaşık yarım saat önce mesaj geldi.

Geçmiş olsun bu arada.Ben 5610'u suya sokunca üzüntüden gidiyordum.ıphone'da kriz geçirirdim herhalde.

Eyvallah kardeşim sağolasın. o 10 lira bugün verdiğim arıza tespit bedelidir. Büyük ihtimalle hiçbirşey yapmadılar :( Telefonu geçtim ukraynadan resim ve videolarımda uçacak telefonla birlikte.

• Olmadı galiba .. Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Eyvallah kardeşim sağolasın. o 10 lira bugün verdiğim arıza tespit bedelidir. Büyük ihtimalle hiçbirşey yapmadılar :( Telefonu geçtim ukraynadan resim ve videolarımda uçacak telefonla birlikte.

Alıntıları Göster
    inşallah olmuştur çok geçmiş olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond

Olmadı galiba .. Gecmis olsun
    geçmiş olsun kardeş söz konusu iphone olunca insan çok daha hassas oluyor normal bir cihaz değil çünkü, benim de metal çerçeve çizildi içim gitti kaldı ki senin cihaz hepten bubayı yemiş bir de telefona su girdiğini tespit ettirmek için 10 tl bayılacaksın genpaya, cihazı alırken adamlara söyle hadi ya gerçekten su teması mı olmuş de inanamamış gibi felan yap bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

inşallah olmuştur çok geçmiş olsun dostum

Alıntıları Göster
    olsaydı KVK kesin ücret çıkarırdı. Benim umudum 0 0 0 0 0 :( offff offfff... :( Başka yere de göstersem mi sonra. Var mı bildiğiniz iyi telefoncu falan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

olsaydı KVK kesin ücret çıkarırdı. Benim umudum 0 0 0 0 0 :( offff offfff... :( Başka yere de göstersem mi sonra. Var mı bildiğiniz iyi telefoncu falan...

Alıntıları Göster
    Çok ama çook geçmiş olsun. Bence düzelmemiştir ama umarım yanılırım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Anlamadım ki belirtmiyorlar mı yapıldı mı yapılamadı mı diye... Yapıldıysa neye 10 lira verildi ki...

Buraya yazın hocam lütfen gelince...
  • quote:

hocam cihazı komple suya sokmuşsun hem de deniz suyu, boardı oksitlenmiş bataryası oksitlenmiş, ekran piksellerinin elektronik diyotları oksitlenmiş hiç ümitlenme adam gibi alacaksan yeni cihaz al yada ucuza 2. el bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

eyvallah :/ neyse cana geleceğine mala gelsin diyelim. tatile tekrar çıkıp fotoğrafları tekrar çekerim artık :P =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

eyvallah :/ neyse cana geleceğine mala gelsin diyelim. tatile tekrar çıkıp fotoğrafları tekrar çekerim artık :P =)

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun resimler falanda gider o da kötü olur :D umarım yapılmıştır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: incrediblemann

geçmiş olsun resimler falanda gider o da kötü olur :D umarım yapılmıştır....

Alıntıları Göster
    yok yok yapılmış olması imkansız. Sms olarak gelen mesajda da şöyle yazıyor.

"Sayın müşterimiz. 12006****** form 01303********* IMEI nolu ürününüzün servis bedeli: -9.99 TL dir. Şu şu saatlerde teslim alabilirsiniz."
  • yarin gercegi ogreneceksin nasolsa:) tamiri imkansizsa ve copse satin alabilirim dostum bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

yarin gercegi ogreneceksin nasolsa:) tamiri imkansizsa ve copse satin alabilirim dostum bilgin olsun
    öğrenince yazın hocam merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

+1

• Olayın Ukrayna semalarında olması kötü olmuş Ayvalık'da falan girseydin bisey olmazdı ama ukrayna olması bütün düzeni bozmuş o ayrıntıyı verdigin iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

quote:

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

+1

Alıntıları Göster
    Bende daha önce 2 kere telefonla denize girdim, sizi üzmek istemem ama 2 telefonda gitti...

İnşallah sorununuz halledilmiştir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Olayın Ukrayna semalarında olması kötü olmuş Ayvalık'da falan girseydin bisey olmazdı ama ukrayna olması bütün düzeni bozmuş o ayrıntıyı verdigin iyi oldu

denizlerde tuzluluk oranı kuzeyden güneye doğru artıyor diye hatırlıyorum bilgi faydalı olabilir
  • Yok yok Ayvalık'da tuz oranı düşük bu sene

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.