Bildirim
Galaxy s3 u Note 2 ile Takas Yapsam
Rolson Tornavida Seti 28882, 18 Parça : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B00JITIPFG
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Değer bence 100lira bişey değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s3 den kurtulmak için millet 500-600 liraya satıyor hemen takas et
Evet Dostum Mantıklı S3'den Fazlası İle İyi Bir Cihaz Alacağın Arkadaşın Güveniyorsan (Yani Telefonun Çakma Olma İhtimaline Karşılık) Al Derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
Evet Dostum Mantıklı S3'den Fazlası İle İyi Bir Cihaz Alacağın Arkadaşın Güveniyorsan (Yani Telefonun Çakma Olma İhtimaline Karşılık) Al Derim.
Telefonda hic bir sıkıntı yok baya bir kurcaladim garantili faturalı telefon
quote:
Orijinalden alıntı: focus1
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
Evet Dostum Mantıklı S3'den Fazlası İle İyi Bir Cihaz Alacağın Arkadaşın Güveniyorsan (Yani Telefonun Çakma Olma İhtimaline Karşılık) Al Derim.
Telefonda hic bir sıkıntı yok baya bir kurcaladim garantili faturalı telefon
O Zaman Almanı Öneririm Boyut Senin İçin Her Hangi Bir Sıkıntı Çıkartmıcak İse Dostum -
Al hocam al ya arkadaş da s3 var bende note 2 ne bilim garip geliyor :D çok daha üstün bi cihaz hemde
ram problemi yaşıyorsan s3 te ve büyük ekranı kullanabileceksen al kaçırma ama s3 ten memnunsan aynı paraya 3000 lik pil al geç aynı paraya. ben 2 cihazıda kullandım s3 le devam ediyorum performans hız olarak vs hiçbir fark yok ama multitasking ve yer yer akıcılıkta ram in avantajıyla daha note 2 daha iyi ama hızda fark yok kesinlikle zaten aynı donanım var üstlerinde 200 mhz oc var sadece.
ama denemek için de geçilebilir note u 100 tl farkla bir daha bulamazsın heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 10 Eylül 2013; 17:54:09 > -
Note2 kullanıyorum ve memnunum. Gayet güzel. Büyüklüğü sorun olmuyor benim için. -
BEKLEME BİLE -
Kesinlikle takas et. -
s3 ten note2 ye gectim cok memnunum sen almayacaksan arkadasinin tel no sunu ver ben alayim bir tane daha s3 um var
hocam kesinlikle kaçırma derim.Note 2 s3 den dah üstün bir cihaz boyut sorun değilse süper bir takas yapmış olursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: psyshock
ram problemi yaşıyorsan s3 te ve büyük ekranı kullanabileceksen al kaçırma ama s3 ten memnunsan aynı paraya 3000 lik pil al geç aynı paraya. ben 2 cihazıda kullandım s3 le devam ediyorum performans hız olarak vs hiçbir fark yok ama multitasking ve yer yer akıcılıkta ram in avantajıyla daha note 2 daha iyi ama hızda fark yok kesinlikle zaten aynı donanım var üstlerinde 200 mhz oc var sadece.
ama denemek için de geçilebilir note u 100 tl farkla bir daha bulamazsın heralde.
hocam bu 3000mah lık pil olayı nedir.Telefona bir zararı yok mu bunun -
orjinal samsung pili yan sanayi değil. s3 te ciddi performanslı 3g whatsapp vs oyun dışında herşey açık 7 saat ekran süresi rahatça veriyor s3 le. -
quote:
Orijinalden alıntı: psyshock
orjinal samsung pili yan sanayi değil. s3 te ciddi performanslı 3g whatsapp vs oyun dışında herşey açık 7 saat ekran süresi rahatça veriyor s3 le.
hocam iyi güzel de telefonun ömrünü kısaltır bu.Hayır madem 3000mah pil koyabiliyor samsung bu telefona neden s3 ilk çıktığında telefona koymadı.Ya da şöyle diyim samsung s3 için 3000mah pil yapabiliyorsa neden Note 3 3200mah ile piyasaya çıkardı da 4000-5000mah lık bir pil yapmadı -
telefonu ömrü niye kısalsın ki? pille telefonun ne alakası var direk samsung un çıkardığı orjinal pil tüm dünya da satıyorlar samsung markasıyla. çıktığında koymama nedeni 1 mm kalınlaştırmasıdır çünkü herkes bir incelik peşinde koşuyor bu pili takınca note 2 kadar oluyor kalınlık orjinal s3 kılıflarına bile sığıyor. -
Akımı değiştirmiyor.Telefonun ömrüne zararı yok.Arabanın benzin deposunu büyütmek gibi.Telefona iki tane bataryayı yapıştırıp kullanmak gibi oluyor.samsung da biliyor böyle yapmayı ama telefonun kalınlığı arttığı için kullanmıyor, kullanmak isteyenler için , ayrıyeten batarya satıyor.
Sorunuza gelirsek, s3 sahibiyim ve kesinlikle geçin. Note 2 , her açıdan s3 ten üstün bir cihaz.S3 ü 1 gb ram boğuyor ufaktan. -
hocam bilmiyorum pek iyi bir şeymiş gibi gelmedi bana ama siz ne diyosanız odur o zaman -
Tamam arkadaşlar hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim..
Yarin büyük ihtimalle bende note2 kervanina katilacagim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- a15 vs m34
- video çekerken kamera değiştirme
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- telefonda arama simgesi kayboldu
- mp3 indirme programı
- one ui 7 alacak telefonlar
- s24 ultra kamera özellikleri
- snapdragon 778g
- format nasıl atılır
- s25 plus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X