Şimdi Ara

Galaxy s3 u Note 2 ile Takas Yapsam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note2 için benzer orjinal bir pil var mı Kapasitesi daha fazla olan ?
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    şuan için yok
  • Bende arıyorum ama bulamıyorum s3 ümle takas edilebilecek note 2 yi :(
  • Arkqdaslar hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim arkadaşla s3 uzerine 100 tl verip takas yaptik suandan itibaren bende note2 servuvenine katilmis bulunuyorum. .

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Arkqdaslar hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim arkadaşla s3 uzerine 100 tl verip takas yaptik suandan itibaren bende note2 servuvenine katilmis bulunuyorum. .

imzanı da değiştirsen iyi olacak + hayırlı olsun doğru seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Arkqdaslar hepinize yorumlarinizdan dolayi tesekkur ederim arkadaşla s3 uzerine 100 tl verip takas yaptik suandan itibaren bende note2 servuvenine katilmis bulunuyorum. .

Teşekkürler imzami değiştim note2 imzasi ekledim hayirli olsun..
  • quote:

quote:

quote:

ilk izlenimlerinizi yazar mısınız , s3 den çok daha hızlı olduğu doğru herhalde , 5,5 '' kullanmak çok mu zor cebe sığıyor mu mesela yani s3 ten iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 11 Eylül 2013; 22:24:04 >

• S3 ten cok daha hizli falan degil tamamen ayni 200 mhz oc var sadece ama 1gb ram sinirina dayanirsan s3 programlari kapatmaya baslar note 2 daha program acmaya devam eder tek fark bu kadar bastan asagi ayni donanim var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

S3 ten cok daha hizli falan degil tamamen ayni 200 mhz oc var sadece ama 1gb ram sinirina dayanirsan s3 programlari kapatmaya baslar note 2 daha program acmaya devam eder tek fark bu kadar bastan asagi ayni donanim var zaten.

siz s3 ü uzun süre kullanıp note 2 ile takas edip aradaki farkı gördünüz mü
  • Ben s3 u 4 ay kullandim sonra 1 ay kadar note 2 kullandim sonra geri dondum ayni telefon tamamen cok daha hizli diyen sadece kendini kandirir bu kadar net ama 1 gb ekstra rami multitasking e katkisi tabiki var dogal olarak zaten ekstra ramin amaci da bu ama kesinlikle daha hizli falan degil ozellikle son gelen guncellemelerle performanslari tamamen ayni ozellikle cpu nun neredeyse hic max frekansa cikmadigini farzedersek zaten 200 mhz oc sadeve goz boyama amacli

• hiç düşünme takas et :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilk izlenimlerinizi yazar mısınız , s3 den çok daha hızlı olduğu doğru herhalde , 5,5 '' kullanmak çok mu zor cebe sığıyor mu mesela yani s3 ten iyi mi

hocam doğal olarak hem işlemci ve rami s3 ten daha fazla olan bir cihaz tabiki biraz daha hızlı bugunluk kulanım boyunca kasma takılmalar suana kadar olmadı.. evet s3 ten büyük bir cihaz vede biraz daha ağır ilk kullanımda biraz garip geliyor insana ama kullandıkça insan alışıyor.. rahatlıkla cebime sığıyor s3 nasıl belli ediyorsa oda o kadar belli ediyor.. Kısacası değiştidiğime pişman değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

Ben s3 u 4 ay kullandim sonra 1 ay kadar note 2 kullandim sonra geri dondum ayni telefon tamamen cok daha hizli diyen sadece kendini kandirir bu kadar net ama 1 gb ekstra rami multitasking e katkisi tabiki var dogal olarak zaten ekstra ramin amaci da bu ama kesinlikle daha hizli falan degil ozellikle son gelen guncellemelerle performanslari tamamen ayni ozellikle cpu nun neredeyse hic max frekansa cikmadigini farzedersek zaten 200 mhz oc sadeve goz boyama amacli

Bilgilendirme için teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştim bile :D
  • quote:

Değiştim bile :D

hayırlı uğurlu olsun :) masaüstü görüntüleri filanlara bakmanı tavsiye ederim s-peni hayat kurtarır + 2 gb RAM ve 200 Mhz hızı avantajı :) kamerasının gece görüşü kötü şuanlık başka dicek bişeyim yok yeni yeni dahada keşfetmeye devam :D
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Bende note 2 almayı dusunuyorum da s-pen ozelliginden memnunmusun.Ve s-pen nede cok ise yarıyor mesela? Ve telefonundan hangi konularda cok memnunsun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

Bende note 2 almayı dusunuyorum da s-pen ozelliginden memnunmusun.Ve s-pen nede cok ise yarıyor mesela? Ve telefonundan hangi konularda cok memnunsun acaba?

Spen neredeyse ben hiç kullanmıyorum. Ekran büyüklüğü güzel. Adroid işletim sistemi olduğu için zaten uygulamaları biliyorsunuzdur. Batarya benim cihazda 3 güne kadar gidiyor. Bu arada pek oyun oynamam. Spen çizim yapmak için ya da not almak için faydalı oluyor. Eğer yanımda kağıt yok ise notlarımı Spen ile alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.