Şimdi Ara

iPhone 5s'e emniyet el koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilemedim cihazım iphone oldugu için buraya açmayı uygun gördüm eger ki yanlış yere açtıysam yönetici arkadaşlardan özür diler konumu uygun yere almalarını isterim.
    sorunuma gelince 4 gün önce ''twitter üzerinden Başbakana Hakaret'' suçundan icep telefonuma emniyet tarafından incelenmesi için el koyuldu cihazım daha yeni 1-2 ay falan oldu kullanalı benim endişe ettigim şey cihaza bir zarar gelirmi bu inceleme nasıl oluyor cihazın içinimi açıyorlar ne şekilde işlemlere tabi tutuluyor forumda emniyet mensubu arkadaşlar ya da bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Edit: Bütün Foruma söylemek istedigim bir şeyler var yorum yazan arkadaşlara..

Arkadaşlar beni suçlayan ya da savunan herkese teşekkür ederim saolun ama ben konuyu açarken kendi suçlulugum ya da suçsuzlugumu tartısmak için açmadım konuda da belırttıgım gıbı tamamen telefonum ıle ılgılı yapılacak olan işlemler hakkında bilgisi olan bu durumu yaşayan ya da forumda olan emnıyet mensubu arkadaşlardan bilgi istemem di onun dışında herhangibi bir amacım yoktur. Sizlerden de ricam beni suçlayıp polemige girmeyelim bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim..

Edit: iCloud.dan iphonemı bula gırerek baktıgımda cıhaz sureklı cevrımdısı gorunuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerkrali -- 31 Aralık 2013; 15:15:17 >

• mesajlardan arama kaydından bır sıkıntım yok cok sukur ıncelemelerı benım ıcın de daha ıyı en azından suclu olmadıgım anlasılır ama gel gelelım ne sekılde ıncelenecek o kafamı kurcalıyor bır zarar gelmesınden korkuyorum sadece
  • Yasal sahibi kim diye bakabilirler
    Dosyanın içeriğini bilmediğim için mantık yürütmek zor
  • cihazın yasal sahibi benim. dosya şu ''Başbakana Hakaret''
  • Memlekete bak ya şaka gibi resmen ip üstünde yaşıyoruz
  • nasıl el koydular hocam evinizemi geldiler ?
  • DSM kullanıcısına yanıt
    sabaha karşı evime polisler geldi arama yapıp cep telefonuma el koyuldu goz altına alındım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitter üzerinden Başbakana hakaret etmek ile yüzüne karşı küfür etmek arasında fark yok.

Sen haklı olsan bile bir devlet büyüğüne hakaret ettiysen gereken yapılır.

ABD de twitter uzerinden obamaya kufur eden gence hapis cezasi verildi.

Dua et sadece inceleme olmuş

Bir dahakine kelimelerine dikkat et.

Not : Basbakani savunmuyorum kim olursa olsun gereken yapilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 28 Aralık 2013; 17:26:14 >
  • şöyle söyleyim dosyayın ıcerıgını bılmedıgınız ıcın boyle konusuyorsunuz farkındayım ama. attıgım tweetlerın hıc bırınde en kucuk bır hakaret yoktu bunu goren savcı da ıfademı alıp hemen bıraktı zaten.. her neyse konu da bu degıl zaten
  • İşleri her gün evraklar üzerine olan yazıcıdan çıktı alamayacak kadar beceriksiz insanlar demek yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parazitoguz

İşleri her gün evraklar üzerine olan yazıcıdan çıktı alamayacak kadar beceriksiz insanlar demek yazık.

Abartmıyorum. Trafik cezası yemişim plakama yazmışlar ama elime gelmedi ceza. Tanıdık bir polis ara ara plakamı kontrol ediyor "abi plakanda ceza var haberin olsun dedi" emniyete gittim ceza vergi dairesinin ekranında görünmüyor bana bir örneğini verirmisiniz dedim. Abartmıyorum 1 saat ekrandaki belgeyi yazdıramadı. Kapıda eşim bekliyor arabada defalarca uyarmışlar çekin arabanızı emniyetin önünden diye. Bilmiyorki meslektaşı 1 saatte 1 sayfayı yazdıramıyor.
  • siz neden internet üzerinden çeşitli şekillerde cezanızı öğrenebilecekken emniyetteki arkadaşınızdan yardım isteyip meşgul ettiniz acaba ? üstüne bir de yazdıramadı falan yorum yapmışsınız. plakayı yazınca hemen çıkıyor ceZalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eorenc

siz neden internet üzerinden çeşitli şekillerde cezanızı öğrenebilecekken emniyetteki arkadaşınızdan yardım isteyip meşgul ettiniz acaba ? üstüne bir de yazdıramadı falan yorum yapmışsınız. plakayı yazınca hemen çıkıyor ceZalar.

Vergi dairesi ekranında, nam-ı diğet GIB Borç Bilgilendirme Servisi ekranında gözükmeyen bir cezayı nasıl öğrenecek internetten?
  • En fazla yazilima mudahale eder icini acip neye bakcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GroupPolicy -- 28 Aralık 2013; 19:37:24 >
  • Benim bildiğim twitter ip adresi, mail gibi kişisel bilgileri türkiye ile paylaşmıyor. Siz twitter hesabınızda kendi ad, soyad, resim, mail gibi bilgilerinizi kullanıyor musunuz? Bilgi edinmek amacı ile soruyorum. Bu arada geçmiş olsun. Dediğiniz gibiyse tahminimce yakında telefonunuzu iade ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 28 Aralık 2013; 19:47:51 >
  • telefonda kayıtlı kalmaz hiçbir şey bence.
    verdikten sonra icloudtan telefondaki verileri silseydin :)
  • merak etme 2 ay evel benim pc yi aldılar verdim şifre vardı hatta açarken aldım yine şifre vardı açmamışlar bile
  • Telefonun datasının imajını alıp verirler. Emniyetin bu iş için elemanları var. her polis bunu bilemez bu yüzden emniyeti kötülemeye gerek yok. Bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım
  • Bu bahane de yeni moda oldu, yakında köprü çıkışına pusu atıp beğenmediklerini de bu bahaneden toplarlar gibime geliyor!!!
  • Yada siz açmadıklarını sanıyorsunuz? Onların amacı sisteme girip sizin internet sayfalarınızı kontrol etmek degil sadece, hdd'yi tararlar belgelerinizi incelerler vs bir ton ıvır zıvır işleri var. En son silmiş oldugunuz verilere ulaşmaya kadar gider bu yapılan işlemler. Sizi arayıp "abi bunun şifresi neydi biz açamadık" diye sormazlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 28 Aralık 2013; 22:36:32 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.