Şimdi Ara

iPhone 5s'e emniyet el koydu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu süreç hakkında kımseden net bır bılgı alamıyorum forumda da bılgı sahıbı kımse yok gıbı allah sonumuzu hayr ettsın
  • sen bırak telefonu fln da devrimci karargah örgütüne üye olmak ve silahlı eylemlere katılmak suçlarından müebbet hapis cezası alma. Telefonu sağlam verseler bile Silivri'de cep telefonu kullanmak yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanthn -- 30 Aralık 2013; 17:58:19 >
  • gokhanthn kullanıcısına yanıt
    elimde mahkeme kararı var o yüzden bir sıkıntı yok şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

şöyle söyleyim dosyayın ıcerıgını bılmedıgınız ıcın boyle konusuyorsunuz farkındayım ama. attıgım tweetlerın hıc bırınde en kucuk bır hakaret yoktu bunu goren savcı da ıfademı alıp hemen bıraktı zaten.. her neyse konu da bu degıl zaten

Savcı beyin ifade alıp serbest bırakması bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan hakkında takipsizlik kararı çıkması. Çıkmazsa hakkında iddianame hazırlanıp mahkemelik olursun. 7 ay önce alakamın olmadığı bir hadiseden dolayı ifade verdim , serbest bırakıldım . Takipsizlik kararı beklerken hakkımda iddianame hazırlanmış ve mahkemece kabul edilmiş. Şu an 2 yıldan 5 yıla kadar ağır hapis cezası ile yargılanıyorum. Fazla rahat olma bence.

Edit: telefonu aldıklarına göre halen hakkında bir soruşturma yürütülüyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bavarian -- 30 Aralık 2013; 18:08:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benım elımdekı mahkeme kagıdında....
    '' Kovusturmaya yer yer olmadıgına daır karar''
    suphelının yazdıgı yazılaın sert elestırı duzeyınde olup hakaret ıcermedıgı bu nedenle herhangıbır suc olusmadıgından dolayı suphelı hakknda kovusturmaya yer olmadıgına karar verılmıstır...
  • Problem yok kovusturmaya yer olmadigina dair karar verilmis ise.. Yukarida yazdigim gibi yani. Arkadasin bahsettigi gibi de olabilirdi tabi, ancak siz karari almissiniz. Gecmis olsun tekrardan.
  • Sen de verdin mi telefonu ? Pc den de girilmiyor mu twittera? Tweeti telefondan atmissin yada atmamissin ne farkeder? Telefonu almazlar yani sana kocaman bir yav he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    sen ciddimisin bu söyledıgınde? ne demek pc den gırılmıyormu bu kadar cahılmısın sen ? telefonu almazlar yanı sana kocaman bır yyav he mı ?? bılgın yoksa konusma sonra bos konusuyorsun susta adam yerıne koyalım senı. bosu bosuna post kasma trollmusun nesın
  • Sizinde gözünüzü korkutmuş belli ki.Eleştirmek kadar özgürce ne olabilir (küfür ve hakaret hariç)? Küfür etmediği hakaret etmediği halde kaç kişiyi gözaltına aldılar.Tayyip erdoğan her yerde özgür basın,özgür düşünce diye ileri geri giderken aslında her şey tam tersi.Milletin gözünü korkutmak için yapılan şeyler bunlar.

Bu arkadaşımıza yapılan da tamamen bezdirmek amaçlı bir şey.Telefonunu elinden alarak bu şekilde aklını kurcalamak,moralini bozmak.Şimdi telefonunu aldık,bidaha ki sefer seni alırız haberin olsun!! demektir amaç.

Ve ayrıca söven her zaman sövüyodu.Gezi parkındaki müdahaleler değildi iktidarın yaptığı yanlışlar.Ondan önce de cari açıklar,satılar fabrikalar,şirketler,topraklar hepsi yanlışlardı.

Eğer konu CSB değilse geçmiş olsun kardeşim,sorunsuz alırsın inşallah yakında cihazını

• Tekrar aynı savcıya git söyle , siz benim suçsuz olduğumu söylediniz ama polisler telefonuma el koydu
  • number352 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim inşallah tum soyledıklerıne katılıyorum..
    bu arada daha oncede denk geldı csb nedır?
  • arama alıkoyma kararını veren savcı baska bır savcı yanı farklı bır savcıdan
  • kardeşim suçsuz olduğuna savcı karar veremez mahkemeye çıktınmı sen? savcının ifadeni alıp salması ayrı birşey mahkemeye çıkıp salıverilmen ayrı birşey çünkü.bu arada geçmiş olsun.ben başbakanı çok severim ama dediğin gibiyse olay allah yardımcın olsun malesef kraldan çok kralcılarda var bu ülkede..
  • Peki emareyi alırken tutanakla almıyorlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benı gozaltına almaları ıle ılgılı bır kac belge aldım fakat telefonun ıncelenmesı ıcın alındıgına daır herhangı bır belge vermedıler
  • Normalde Cin-Rusya arasinda yasiyorum.Gezi parki olaylari sirasinda yillik iznimi kullanarak tatile turkiye ye geldim.Sansima midir bilinmez tam gezi parki olaylari zamani.Moskovaya donmeme 2 gun kala olaylar patlak verdi.Ne oluyor bi gidip bakalim diye(ya meraktan ya..) gittik neyse.Biber gazlarinin polis timinin arasinda kaldik.Apar topar goturduler.Yazmam da sikinti yok ama aksanimdan dolayi konusurken zorlaniyorum.Komisere derdimi anlatmaya calisiyorum.Bana iphone 5 telefonumun incelenmek icin el konuldugu soylendi.Sucsuz oldugum serbest birakildigim soylendi.Dedim benim telefonu cebe attilar.Neyse komisere derdimi anlatiyorum halen, telefonum gerek diye(kopruyu gecene kadar dayi diycen .. ya.) baya bir dil doktum en sonunda sanki benim telefonum degilmis gibi tamam verin telefonu izin veriyorum dedi acidim dedi.Telefonu kurtardik karakoldan cikinca sove sove otelin yolunu tuttum.

Bu da benim yasanmisligim.Sizin olay gibi savci karsisina cikmadim ama ayni inceleme sebebi ile el konuldu telefonuma ve dil doke doke kurtardim.Umarim sizin telefon baskasi tarafindan kullanilmiyordur suan..

• glikoz surubu kullanıcısına yanıt
    gecmıs olsun hocam.. benım oyle bır dıl dokme durumum yoktu cunku evıme polısler baskın yaptı vıdeo ya ve fotografa cekerek emnıyetın yolunu tuttuk ( once hastaneye saglık raporuna almaya goturuldm) emnıyete gıdınce telefonu yenı aldıgımı soyledım faturası her seyı vardı kendı adıma tweetı attıgımı soylendıgı tarıh eskıydı yanı ben telefonu almadan 2 ay oncesıydı bu durumu anlattım ama yınede ıncelemeye gıdecegını soyledıler.. telefonu kullanıyorlarmı bılmıyorum umarım oyle bır sey yapmıyorlardır gun ıcınde sureklı ıcloud dan ıphone mı bul dan bakıyorum cevrım dısı gorunuyor cıhazım
  • Çoğunlukla off topic bölümünde görülen,kurmaca hikayelere deniyo hocam.Açılımı ise Cool Story Bro
  • anladım hocam.. oyle bır sey degıl o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

Geçmiş olsun sinir bozucu bir durum.memleket ne hale gelmiş yazıklar olsun.telefona el koymak nedir ya diktatörlüklerde olur bu.

Yıkın şu tabularınızı artık. Başbakanı sevmeyebilirsin nefret edebilirsin ama hakaret edemezsin. Bu sadece başbakan için değil herkes için geçerli. Ne olmasını bekliyordun?

Ben sana şimdi burda sövsem sen gidip şikayette bulunsan polisler gelip kontrol etmez mi?

Soruya gelirsek te eğer bir suç işlemişsen polis bulur yani. Sadece yüzeysel değil detaylı kontrol de içi de açılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.