Hakaret edilmemiş, eleştiri yapılmış, bunu Cumhuriyet Savcısı da tespit edip suç teşkil eden bir eylem olmadığından kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş, yani mahkemeye sevkine bile gerek duymamış.
Sövmek veya sövme harici edilebilecek hakaretleri neden eleştiri ile bir tutma konusunda ekstra gayret sarfediliyor anlam veremiyorum.
Sövme Hakaret etme Eleştirme (ilk ikisi ile uzaktan yakından ilgisi yok)
Onur__
kullanıcısına yanıt
Yorum için Teşekkür ederim..
Malesef bizim insanımız tüm bu söylediklerinin ayrımını yapamıyor ( yandaş olanlar )
Bütün Foruma söylemek istedigim bir şeyler var yorum yazan arkadaşlara..
Arkadaşlar beni suçlayan ya da savunan herkese teşekkür ederim saolun ama ben konuyu açarken kendi suçlulugum ya da suçsuzlugumu tartısmak için açmadım konuda da belırttıgım gıbı tamamen telefonum ıle ılgılı yapılacak olan işlemler hakkında bilgisi olan bu durumu yaşayan ya da forumda olan emnıyet mensubu arkadaşlardan bilgi istemem di onun dışında herhangibi bir amacım yoktur. Sizlerden de ricam beni suçlayıp polemige girmeyelim bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: melankoln34
merak etme 2 ay evel benim pc yi aldılar verdim şifre vardı hatta açarken aldım yine şifre vardı açmamışlar bile
hocam zaten öyle acmıyor hard diskinizi kopyalayıp bırakıyolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme