Şimdi Ara

Apple'ın 2000 TL'lik iPhone 15 kılıfı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın 2000 TL'lik iPhone 15 kılıfı eleştiri yağmuruna tutuldu!
    Apple’ın iPhone 15 modelleri için tasarladığı FineWoven kılıfları satışa çıktığından bu yana ağır eleştirilere maruz kaldı. Özellikle kumaş yüzünün çok leke tuttuğu ve çizildiği yönünde şikayetler var. Mikro dokuma kılıf için olumsuz geri bildirimlerin ardı arkası kesilmiyor.

[bkzdh=

Ultra dayanıksız!

Apple, deri yerine gelen çevre dostu mikro dokuma kılıfın dayanıklı mikro kumaştan üretildiğini, tasarım ve üretim aşamalarında binlerce saat boyunca test edildiğini, güzel görünmesinin yanı sıra çizilme ve düşmelere karşı da iPhone’u çok iyi koruduğunu belirtiyor. Ancak, gerçek hayattaki deneyimler çok farklı.

Tasarım hataları

Apple'ın 2000 TL'lik iPhone 15 kılıfı eleştiri yağmuruna tutuldu!
    Çizilmelere ve lekelere karşı son derece hassas olan kılıfın USB-C bağlantı noktası için bırakılan boşluğun mükemmel şekilde hizalanmadığı görülüyor.

Başka bir paylaşılan fotoğrafta çizik kılıfların Apple mağazasında sergilendiği görülüyor.

Apple’ın deriye kıyasla daha düşük karbon ayak izine sahip olduğunu söylediği ve dayanıklı olduğunu özellikle belirttiği iPhone 15 FineWoven kılıflar hakkında olumsuz geri bildirimler gelmeye devam ediyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/09/25/finewoven-iphone-case-continued-criticism/
    Kaynak:https://9to5mac.com/2023/09/25/apple-finewoven-cases-hands-on-terrible/

• Apple bu yıl kalite kontrol adına hiçbirşey yapmadı herhalde. Telefonlarda aşırı ısınma, arka camın kolayca patlaması, kutudan çıkan sıfır ürünlerde hasar gibi abuk sabuk sorunlara ilave olarak şimdi de ultra dandik kılıf haberlerine bakıyoruz. Hayır kılıfı başka markadan alsan bu kadar sorunlu olmaz. Çok ilginç gerçekten.
  • Apple, deri yerine gelen çevre dostu mikro dokuma kılıfın dayanıklı mikro kumaştan üretildiğini, tasarım ve üretim aşamalarında binlerce saat boyunca test edildiğini, güzel görünmesinin yanı sıra çizilme ve düşmelere karşı da iPhone’u çok iyi koruduğunu belirtiyor. Ancak, gerçek hayattaki deneyimler çok farklı.

Kılıf için kaç bin saat çalıştılar ve test ettiler merak ettim. Kılıf lan bu kılıf....

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke elalemin haberini çevrip haber yapacağınıza, kendiniz bir tane kılıf alıp inceleseydiniz. Telefonun kendisini geçtim, Koskoca donanım haber sitesi 50 dolarlık kılıfı alıp kendi test edemiyor mu ?

• 2000tl kilifa onlar eleştiriyorsa bizimkiler cerez niyetine aliyor.tesüf etmek lazim lütfen gayet ucuz kilif aip etmişler:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu üretecek cihazları yapacak kapasite yok ülkede sonrada diyorlarki o pahalı bu pahalı şu pahalı. Pahalı olacak yüksek teknoloji olmazsa her şey pahalı olacak.

Yabancıdan makinayı ve hammade yi alıp start tuşına basıp ürettim yalanı olduğu sürece bu ülkenin merkez bankasının başına mehmet kasırgada gelse ekonominiz düzelmez.

• o paraya deri kılıf alırım daha iyi .

• Asla deri kılıfın yerini alamayacak. Doğasına da, anasına da..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar 1. dünya dertleri bizi pek ilgilendirmiyor.

• Apple bu yıl kalite kontrol adına hiçbirşey yapmadı herhalde. Telefonlarda aşırı ısınma, arka camın kolayca patlaması, kutudan çıkan sıfır ürünlerde hasar gibi abuk sabuk sorunlara ilave olarak şimdi de ultra dandik kılıf haberlerine bakıyoruz. Hayır kılıfı başka markadan alsan bu kadar sorunlu olmaz. Çok ilginç gerçekten.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    adamların kontrol yapmasına gerek var mı ? 16 yı çıkarırken bir şey değiştirmedik sadece ismi 16 deseler yine alacak milyonlarca fanboy var :D sorgulayan adam 2023 yılında 50 bine 60 hz telefon almayı sorgulardı ilk baş :D

• Dh kopyala yapıştır haber anlayışını artık bırakmalı işler sanırım dh pek iyiye gitmiyor kalite günden güne düşüyor.

• Korayy31 K kullanıcısına yanıt
    Gaza gelme yigido. Android sana ne kadar maas bagliyor yoksa karin toklugunami yapiyon bu meslegi ? 😂😂😂

60Hz'i geçtim usb 2.0 koymuş adamlar. O fiyata Android tarafında amiral gemisi telefonlar varken usb 2.0 bana hakaret gibi geliyor.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim, usb 3.2 gen 2 destekleyen pro modelleri de kutu içeriğinde usb 2.0 kabloyla geliyor. Çok değişik kafalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Eylül 2023; 23:51:58 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Öyle olsaydı ismi donanimhaber olurdu, biz çevirihaber kullanıyoruz.

• Drummerrrr kullanıcısına yanıt
    askeri ücret+ssk+yol+yemek

Apple'ın instagrama tapması lazım onun sayesinde bu kadar satış yapıyor onun sayesinde bu kadar iyi marka algısı yaptı

• Ederi en fazla 100-150 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf konusunda One Plus gibi olun.
    Karbon Kevlar forever

• Sanki deri kılıf çok sağlamdı!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.