|
Bildirim
Keşke elalemin haberini çevrip haber yapacağınıza, kendiniz bir tane kılıf alıp inceleseydiniz. Telefonun kendisini geçtim, Koskoca donanım haber sitesi 50 dolarlık kılıfı alıp kendi test edemiyor mu ?
|
adamların kontrol yapmasına gerek var mı ? 16 yı çıkarırken bir şey değiştirmedik sadece ismi 16 deseler yine alacak milyonlarca fanboy var :D sorgulayan adam 2023 yılında 50 bine 60 hz telefon almayı sorgulardı ilk baş :D
|
Apple bu yıl kalite kontrol adına hiçbirşey yapmadı herhalde. Telefonlarda aşırı ısınma, arka camın kolayca patlaması, kutudan çıkan sıfır ürünlerde hasar gibi abuk sabuk sorunlara ilave olarak şimdi de ultra dandik kılıf haberlerine bakıyoruz. Hayır kılıfı başka markadan alsan bu kadar sorunlu olmaz. Çok ilginç gerçekten.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şunu üretecek cihazları yapacak kapasite yok ülkede sonrada diyorlarki o pahalı bu pahalı şu pahalı. Pahalı olacak yüksek teknoloji olmazsa her şey pahalı olacak. Yabancıdan makinayı ve hammade yi alıp start tuşına basıp ürettim yalanı olduğu sürece bu ülkenin merkez bankasının başına mehmet kasırgada gelse ekonominiz düzelmez. |
|
Asla deri kılıfın yerini alamayacak. Doğasına da, anasına da.. |
|
|
|
|
60Hz'i geçtim usb 2.0 koymuş adamlar. O fiyata Android tarafında amiral gemisi telefonlar varken usb 2.0 bana hakaret gibi geliyor. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, usb 3.2 gen 2 destekleyen pro modelleri de kutu içeriğinde usb 2.0 kabloyla geliyor. Çok değişik kafalar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Eylül 2023; 23:51:58 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|