|
Google'a göre iPhone'dan Android'e geçmek için nedenler
-
-
Daha mantıklı 4 neden sayabilir sokaktan çevirdiğim herhangi biri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlara neden diyende ne bileyim yani…
1 Ucuz olması
2 pc ye ve pc den dosya ve medya aktarmanın kolay olması
3 özelleştirme seçeneklerinin daha fazla olması
4 geri tuşunun ekranın altında yer alması.
-
Esneklik ve ucuz seçeneklerin bolca bulunmasıdır en başlıca neden. Bunun dışındakiler zorlama gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS’un tadını kalite hissiyatını veremiyor optimizasyon uygulama kalitesi tam oturmuş değil, birçok yerde geçişler sert ve pürüzlü. bunlara önem veriyorsan pişmanlık getirir
1. Geçmemek
-
Neden?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 olmamış gibi :)
Ucuzluk, özelleştirme ve apk işi doğru fakat dosya aktarımında katılmıyorum. tamam iphone gibi itunes'a mahkum etmiyor ama 3-4 farklı android telefonda yüksek boyutlarda pc'ye dosya aktarımında sorun yaşadım. örneğin 20 gb resimlerimi aktarıcam 1-2 gb sonra hata veriyor. yakın zamanda 20 gb flac müzik arşivimi oneplus 9 pro'ya aktarmaya çalıştım, 30 saniye sonra kapatıyor anlamsız şekilde, defalarca denedim farklı kablo port ama nafile. çözümü de yok bu sorunun. android'in dosya sistemindeki problemlerden kaynaklandığını okumuştum.
-
1. Özgürlük, istediğin gibi özelleştirebilirsiniz, istediğiniz gibi uygulama yukleyebilirsiniz, istediğiniz PC'ye aktarım yapabilirsiniz
2. iPhone'dan biraz ucuz android aldığınızda daha iyi bir kameraya ve daha stabil bir cihaza geçebilirsiniz
3. Daha uzun süre batarya süresine sahip olabilirsiniz
4. Type-c bağlantılarla istediğiniz yerde istediğiniz dock station'dan yararlanabilirsiniz
Ama bunları güncel iPhone'dan biraz daha ucuza aldığınızda yararlanabilirsiniz 10000 TL'ye 20000 TL'ye aldığınız androidlerle karşılaştırmayın
-
2 ve 3 zortingen olmuş
1 okey
2 iphone'dan daha iyi fotoğraf çeken amiral modeller vardır "fotoğraf" kısmı okey, stabilite kısmı ise absürtlüğün daniskası
3 iphone 14 serisi, baz modeller de dahil piyasadaki en iyi batarya performasına sahipler
4 okey
-
Çünkü haberde yazanlar neden bile sayılmaz. Mesela deseler ki; daha ucuz ve çeşitlilik çok, type-c giriş ve daha özgür bir sistem deseler inandırıcılığı olur.
Şaka amaçlı yazmıştım :)
Andorid Özgürlüktü Iphone Hava İçindir.
Kabloyla uğraşmak yerine bilgisayardaki bir klasörü paylaşıma açıp SMB ya da FTP dosya transferi destekleyen bir uygulama ile transfer yapabilirsiniz. Bu dediğim hem iOS hem de Android için geçerli. Bizzat kendim kullanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
1 Ucuz olması
2 pc ye ve pc den dosya ve medya aktarmanın kolay olması 3 özelleştirme seçeneklerinin daha fazla olması 4 geri tuşunun ekranın altında yer alması. |
Samsung S3 mini kullanırken iPhone 14e geçen birinin yorumu tadında bir yazı.
|
iOS’un tadını kalite hissiyatını veremiyor optimizasyon uygulama kalitesi tam oturmuş değil, birçok yerde geçişler sert ve pürüzlü. bunlara önem veriyorsan pişmanlık getirir
|
1. Özgürlük, istediğin gibi özelleştirebilirsiniz, istediğiniz gibi uygulama yukleyebilirsiniz, istediğiniz PC'ye aktarım yapabilirsiniz
2. iPhone'dan biraz ucuz android aldığınızda daha iyi bir kameraya ve daha stabil bir cihaza geçebilirsiniz 3. Daha uzun süre batarya süresine sahip olabilirsiniz 4. Type-c bağlantılarla istediğiniz yerde istediğiniz dock station'dan yararlanabilirsiniz Ama bunları güncel iPhone'dan biraz daha ucuza aldığınızda yararlanabilirsiniz 10000 TL'ye 20000 TL'ye aldığınız androidlerle karşılaştırmayın |
Andorid Özgürlüktü Iphone Hava İçindir.
|
Daha mantıklı 4 neden sayabilir sokaktan çevirdiğim herhangi biri.
|
Yıllarca iPhone denilen gudubet aleti kullanan bir abiniz olarak... ANDROID ÜSTÜN IRKTIR. |
Boş yapmaya gerek yok en önemli neden ucuz olması. Yazılımla uğraşıyorum 200$ lık telefon kullanıyorum. Ha ama bilgisayar konusundaki paraya acımam (laptoplar dışında). Telefona para harcamayı sevenler de olabilir ama gelip de telefonla uzaya mekik fırlatıyormuş gibi davranmaya da gerek yok bence.
|
Neden Geçilir;
* Google Uygulamaları ile android gayet güzel çalışıyor. (özellikle google photos, maps vs.) * Aynı miktarda işlemci gücü kamera özelikleri ve diğer donanımsal özelliklere daha ucuza sahip oluyorsunuz. * Aynı işletim sistemi için birden fazla marka arasından seçim yapabiliyorsunuz. ve seneye geçtiğiniz diğer android modeline kolayca geçmiş verilerinizi google üzerinden aktarabiliyorsunuz. * google tv, andorid cihazlar, akıllı saatler android multimedya sistemleri ile kolayca iletişim kurabiliyorsunuz. Bunun için hepsinin Apple gibi aynı marka ürünler olmasına gerek kalmıyor. Yani birden farklı marka ile istediğiniz cihazları alıp kendi ekosisteminizi yaratabilirsiniz. * Özelleştirmeler çok daha kolay ve esnek. * Type C Neden Geçilmez; * Güncelleme veren firmaların desteği Apple kadar uzun ömürlü değil.Cihaz kısa sürede güncelliğini yitiriyor. * Aynı markanın ürünlerini alarak Apple gibi bir ekosistem kuramıyorsunuz Samsung dahil aynı şekilde başarılı bir ekosistem yok. (Huawei var sadece) * İkinci el değeri * Görece daha kolay son kullanıcıya daha hitap edecen bir arayüz. Not: Iphone Kullanıyorum. |
Benzer içerikler
- twitter mavi tik ücreti
- instagram beğendiklerim
- instagramda taslaklar nerede
- uygulama indirmeden karekod okutma
- ses değiştirici program
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X