|
Bildirim
Şu sadece Amerikada yapılan değerlendirmeleri globalmiş gibi yayınlamaktan vazgeçin artık.
|
Hırsızlığı özgürlük sanmak.
|
Amiral gemisi seviyesinde Android ile Apple fiyatları birbirine yakın olduğundan meraklısına Apple daha cazip geliyor.Çünkü henüz kırılamamış Apple parasına Samsung mu alınır algısı var :) Öyle ki parası üst modellere yetmeyenler bile 16-17 bin liraya iPhone 11 yapıştırmaktan geri durmuyor.Bu yıl çıkmış Amiral Gemisi seviyesi evet tartışılır.Ama bana göre 3 nesil eski Apple cihaza verilecek para ile aynı fiyat bandında daha yetenekli Androidlere bakmak daha mantıklı.
|
15 promax gelince beni de yazsınlar
|
Android özgürlüktür. Bedava YouTube premium yt music premium dur. Apple arayüz isteyen Xiaomi kullansın. Tertemiz iştir. Türk işidir
|
Geçen sene Android'den iPhone 13 Pro'ya geçtim. Umulduğunun aksine herhangi bir kalite artışı deneyimi yaşamadım. Hatta ios kısıtlamalarından dolayı pişman olduğum pek çok nokta var. Telefonu yurtdışından aldığım için adıma kayıtlı ve 3 yıl kullanmak zorundayım. Daha sonra elden çıkarırım ve bundan sonraki telefonumun asla iPhone olmayacağına eminim. Android tarafının en kaliteli telefonu olan Huawei baltalanmasaydı bu kadar iPhone geçiş olmazdı zaten. Her neyse iPhone kullanmayan ama İphone öven arkadaşlara söylüyorum. Gelmeyin! Bu tarafta öyle fanboyların abarttığı gibi bir şey yok.
|
Yoo ben de tam tersi iostan androide geçiyorum
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h0ja -- 21 Mayıs 2023; 14:30:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kullanıcıların hem parasını alıp hem takip etmek |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |