Şimdi Ara

Android'den iPhone'a geçiş yapanların oranı giderek artıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milletin gözü açıldı artık Apple alıp 3 senede bir değiştirse kullan-sat yapsa hem telefonu yeniliyor hem de cebinden totalde daha az para çıkıyor.

• Java me telefonları kaslı bir şekilde salsınlar, bakalım pastadan ne kadar pay alıyor :)

• o işi geçin. android artık akıcı ve fiyat performans olarak çok iyi.

iphone değerini korusa nocak korumasa nolcak.

3 sene önce 7 bine iphone 11 aldım diyelim. şimdi telefonu 14 bine sattım diyelim. bir üst model 30 bin. 16 bin para verecem de yeni modele geçicem. ben o paraya zaten 5 sene kullanabileceğim orta - üst seviye cihaz alırım.

11500'e gt 2 aldım memnunum.

i·phone'un değerini korumuş halinde bunun 2 katına yakın para vermem gerekiyor.

• Bende android den ios a geçtim arasında kalite farkı çok yüksek android de 32 ramli cihazın bile olsa illaki bi takılma yavaşlama oluyor ama ios çok seri ve çok stabil, bide android cihaz fiyatları uçta gitti amiral cihaz almak zorlaştı ona o parayı vereceğime iphone alırım daha mantıklı Mi 12T den iphone 13 e geçtim çok memnunum tavsiye ederim

• Bu habere inanmıyorum. Bence yanlış. Asıl iPhone lardan Android'e geçiş çok fazla. iPhone tek düze bir telefon, üstelik her yeni model eskisi ile aynı, hiç değişik bir tasrım olmuyor. Ama androidlerde herşeyi kişiselleştirebiliyorsun ve özellikle kamera özellikleri, sensörler ve tasarım farklı oluyor. Androidlerde seçenek de çok. Samsung, Oppo, Xiaomi en iyi markalar. Bu haber sanki bilerek insnları iPhone a yönlendirmek için yapılmış. Yurt dışında yaşayan ve araştıran biri olarak bunu rahatç söyleyebilirim ki Avrupa'da en çok tercih Android'den yana.

• firmalar daha çok hırsız

• S10+ kullanıcı olarak imkanım olsa 14 pro max alırdım. Elimdeki cihaz bir çok konuda yetiyor bana ama artık değiştirme vakti geliyor yavaştan. Bir sonraki cihazım imkan olursa iphone olacak. Pro max olmasa bile düz pro almak istiyorum. Hem kamera video performansı hem uzun süre güncelleme desteği hem maddi değerini koruması hem de stabil ve akıcı çalışması beğendiğim özellikler. Birde ekosistemi çok iyi çalışıyor.

• iphone kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor

• Gordon Gekko kullanıcısına yanıt

Androidde yeni telefona geçtiğinde eski android telefonu satsam çok ucuza gidiyor bari yedeğim olsun diye dolaba kaldırıyorsun hocam aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 24 Mayıs 2023; 12:1:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.