arkadaşlar eşimin 4s tuvalete düştü...işin kötüsü eşim tuvalete düştükten sonra açmaya çalışmış...içini açtım kuruladım telefon sadece şarzdayken açılyor.Menüde dolaşabiliyorum kamera falan herşey çalışıyor ama şebeke bulmuyo ve wifi menüsü pasif gözüküyo...sizce board falan yanmışmıdır..görüşlerinizi bekliyorum...ve teknik servis tavsiyesinde bulunabilirmisiniz..
Pirince koyun 1-2 gun kapalı bir sekilde sonra tekrar deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Pirince koyun 1-2 gun kapalı bir sekilde sonra tekrar deneyin.
hocam onuda yaptım...ilk önce prinç dolu bi kavanoza koydum 2 gün kaldı...sonra tornavida takımı sipariş etttim netten açtım içini bütün parçaları temizledim ama sonuç bu
quote:
Orijinalden alıntı: mhg
hocam onuda yaptım...ilk önce prinç dolu bi kavanoza koydum 2 gün kaldı...sonra tornavida takımı sipariş etttim netten açtım içini bütün parçaları temizledim ama sonuç bu
Alıntıları Göster
İş ciddi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight
İş ciddi gibi
Alıntıları Göster
hemde ne ciddi....gitti telefon...amerikadan almıştım...
Kuruduysa ver garantiye belki yaparlar benim sivi temasli iPod Touch'imin yenisi verdi bilkom hic acilmiyordu.
Bnce vakit kaybetmeden servise götürün forumda. Düzeltilcek bir olay degil isallah oksitleme fln olmamistir
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul
Kuruduysa ver garantiye belki yaparlar benim sivi temasli iPod Touch'imin yenisi verdi bilkom hic acilmiyordu.
Üstad telefon garantisiz ya..yurtdışı cihaz
Servise götürün hocam keske siz açmasaydınız inşallah sağlamdir telefon gecmis olsun
quote:
Alıntıları Göster
Aslında konuyu birazda servis tavsiyesi için açtım....hangi servisi tavsiye edersiniz...normal telefonculara vermek istemiyorum
quote:
Aslında konuyu birazda servis tavsiyesi için açtım....hangi servisi tavsiye edersiniz...normal telefonculara vermek istemiyorum
Alıntıları Göster
Pirince koymadan telefoncuya götürseydiniz daha iyi olurdu.
Forumda telefona birşey olsa, hemen herkesin söylediği laf pirince koy beklet. Aslında yanlış uygulama bence
quote:
Alıntıları Göster
bikeresinde eski bir polom vardı....kapılar kumandanan açılmıyordu götürdüm servise merkezi sistemi bozulmuş su almış dediler.dünyanın parasını istediler...sinirlendim eve geldim merkezi sitemi söktüm motorunu falan çıkardım, kuruladım lehimlerinin üzerinden geçtim..Taktım çalıştı eskisindende iyi oldu.... o gün bu gündür ne bulsam içini açar yapmaya çalışırım... bir çok seyide yaptım..Ama bu sefer baltayı taşa vurdurk heralde...gitti canım gibi 4s :)))))
quote:
YurtDisina giden bi tanidiga verin apple storedan 5 dk da yenisini alir
quote:
Hangi sehirdesiniz hocam ona gore tavsiye verecez
quote:
Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight
quote:
Hangi sehirdesiniz hocam ona gore tavsiye verecez
Alıntıları Göster
İstanbul / tuzladayım......
babam 4 gün sonra abd ye gidiyor ama...suya düşmüs ve içi açılmış bir telefonun yenisini verirlermi ???
geçmiş olsun.
Anakartta korozyon oluşmuş olabilir.Ebayde bazı solüsyonlar var .Bazıları o kadar iddaalı ki işe yaramazsa paranızı geri alabiliyorsunuz.
Gecmisolsun
quote:
İstanbul / tuzladayım......
babam 4 gün sonra abd ye gidiyor ama...suya düşmüs ve içi açılmış bir telefonun yenisini verirlermi ???
valla sanmiorm ici acilmasa belki olurdu
garantisiz bile olsa genpa da parayla bakmıyorlar mı? bide onu deneseniz?