Şimdi Ara

4Story Online (Yeni) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karekter oluştururken yüz sac vs zengin bi menü varmı bu konu hakkında bilgi vercek varmı?
  • arkadaslar bende oynuyorum oyunu fena degıl oyunda lv kasmak zor ama questlerı yaparsan ısın kolay bir en fazla lv 40 mıs dıye duydum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

karekter oluştururken yüz sac vs zengin bi menü varmı bu konu hakkında bilgi vercek varmı?

yok zengin bir menü değil sadece saç değiştiriyorsun tip aynı
  • buda benn
     4Story Online (Yeni)
  • pek sevmedim ben görevlerle lvl kolay atlanıyo galiba
  • Bi ara indirmeye niyetlenmiştim sonra vazgeçmiştim.. Bugün indireyim dedim %30'da pc res attı download gitti..Tekrar başlattım %20lerde download hızı 9kb lere düştü.. Sinir oldum kapattım.. Bakalım indirebilcekmiyim
  • Nihayet kurabildim :) . Ekran kartın güncel değil dedi. Güncelledim ama hâlâ güncel değil diyor ve oyuna giremiyorum
  • Bende daha yeni başladım 5 lwl im çok güzel bir oyun Horusland da oynuyorum Nick: easports002
  • Bende oynuyorum hosuma gitti diyebilirim 12Achers ve 20 asasim var oyunu cözdüm kristalleri kirdirma..Upgarde yapma felan ama cözemedigim tek nokta kacinci lvlde kac point skilimi aciyo karisik skil sistemi cok karisik bi türkçe rehbere ihtiyacimiz var...!Bide bi grup altinda toplanmaliyiz...En başa hergelene lvl1 dahi olsa oyuda az türk oldugu için herkeze yardim edebilirim adim
    Ülkem:Derion Id:ErciyeSTr
    ögleden sonra 2,3,4,5 aksamda 8 9 10 gibi onlineim
    Merkabamymk@hotmail.com msn adresim teşekürler oynayan arkadaslarimiz varsa eklesinler begenmeyenlere diyebilecegim bişey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MkrMn38 -- 27 Mayıs 2009; 14:44:42 >
  • hala oynuyan fazla Türk varmı?*
  • Allah allah bu konu neden üste geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 27 Kasım 2009; 17:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WockeeZ

Allah allah bu konu neden üste geldi.

mudiko adlı arkadaş aklı sıra post kasıyordu şikayet ettim silindi mesajı üstte kalmış konu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: WockeeZ

Allah allah bu konu neden üste geldi.

mudiko adlı arkadaş aklı sıra post kasıyordu şikayet ettim silindi mesajı üstte kalmış konu :)

Bende tam benim üstümdekine kızacaktım baktım Haziran diyo şaşırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.