Şimdi Ara

4Story Online (Yeni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun kurulum dosyası 700 mb civarında, her oyunda olduğu gibi class, pet sistemi vs. mevcut. Henüz yeni başladığım için çok ayrıntı veremeyeceğim, RYL ve Warcraft karışımı birşey, fena oyuna benzemiyor. Yüklemek ve ekran görüntülerini görmek isteyenler sitesinden bakabilirler:

Oyunun sitesi:http://global.4story.com/
    Download:http://global.4story.com/pds/download/client_01.asp
    Ekran görüntüleri:http://global.4story.com/community/screen/list.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezia -- 6 Eylül 2008; 14:05:32 >

• Hmmmm oyun güzele benziyor saol tanıtım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_WoMeNiZeR -- 6 Eylül 2008; 21:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_WoMeNiZeR

Hmmmm oyun güzele benziyor saol tanıtım için
    Güzel bir oyuna benziyor. Paylaşım için teşekkürler sqezia. Siteden baktığım kadarıyla ben de anlatayım. Dengeye önem verilmiş oyunda bu bariz. Sitede de güzel anlatılmış herşey.

Warrior, archer, assasian, wizard, summoner, prest var (aman da ne değişiklik bu )

Warrior>Assasian>Wizard>Warrior şeklinde denge kurulu. Genelde okçular bu dengeyi bozar ama bakalım onlar bu denklemin neresinde kalıyor :)

Değişiklik sayılabilecek noktaysa; üç tane ırk var ve her bir ırk için ayrı stat dağılımları yerleştirlmiş bunlar;

Human - dex, mental, str statları yüksek seviyede. Statları itibariyle daha çok; prest, archer olabilirler. Asasian olmayada müsait oldukları söylenhebilir. isterlerse summonerda olabilirler ancak summoner olurlarsa çok ezik kalacakları kesin ^^ tanıtım sayfasında kesinlikle prest ve archer olmaya yönlendiriyorlar.

Werebeast - str, vit, dex statları yüksek seviyede. İyi birer assasian, warrior olabilirler. Archer olmayada müsait oldukları söylenhebilir. Diğer classları tavsiye etmiyorlar.

Fairy - int, visdom, mental statları yüksek seviyede. İyi birer summoner, wizard olabilirler. Prest olmayada müsait oldukları söylenhebilir. Diğer classları yine tavsiye etmiyorlar.

Umarım işinize yarar...

Not: Grafikleri ile ilgili bilgiyi daha sonra aktarırım %34 şu an :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LastCroN

Güzel bir oyuna benziyor. Paylaşım için teşekkürler sqezia. Siteden baktığım kadarıyla ben de anlatayım. Dengeye önem verilmiş oyunda bu bariz. Sitede de güzel anlatılmış herşey.

Warrior, archer, assasian, wizard, summoner, prest var (aman da ne değişiklik bu )

Warrior>Assasian>Wizard>Warrior şeklinde denge kurulu. Genelde okçular bu dengeyi bozar ama bakalım onlar bu denklemin neresinde kalıyor :)

Değişiklik sayılabilecek noktaysa; üç tane ırk var ve her bir ırk için ayrı stat dağılımları yerleştirlmiş bunlar;

Human - dex, mental, str statları yüksek seviyede. Statları itibariyle daha çok; prest, archer olabilirler. Asasian olmayada müsait oldukları söylenhebilir. isterlerse summonerda olabilirler ancak summoner olurlarsa çok ezik kalacakları kesin ^^ tanıtım sayfasında kesinlikle prest ve archer olmaya yönlendiriyorlar.

Werebeast - str, vit, dex statları yüksek seviyede. İyi birer assasian, warrior olabilirler. Archer olmayada müsait oldukları söylenhebilir. Diğer classları tavsiye etmiyorlar.

Fairy - int, visdom, mental statları yüksek seviyede. İyi birer summoner, wizard olabilirler. Prest olmayada müsait oldukları söylenhebilir. Diğer classları yine tavsiye etmiyorlar.

Umarım işinize yarar...

Not: Grafikleri ile ilgili bilgiyi daha sonra aktarırım %34 şu an :)

Alıntıları Göster
    kotu bi oyun deil.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

kotu bi oyun deil.

Alıntıları Göster
    çok lagg var ve zor lvl kasılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: golddragonx

çok lagg var ve zor lvl kasılıyor

Alıntıları Göster
    Bende iki gündür lagg hiç olmadı. Lvl atlamak çok kolay değil bu doğru.

Bu arada, yanında pet dolaştırmak için summoner olmak gerekiyor sanırım? Altta "manage pets" bölümü var ama neyin nasıl yapıldığını çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezia -- 7 Eylül 2008; 11:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sqezia

Bende iki gündür lagg hiç olmadı. Lvl atlamak çok kolay değil bu doğru.

Bu arada, yanında pet dolaştırmak için summoner olmak gerekiyor sanırım? Altta "manage pets" bölümü var ama neyin nasıl yapıldığını çözemedim.

Alıntıları Göster
    Bende hiç lag yok.Zaten online oyuncu yok gibi bişey o yüzden çok sıkıcı geçiyor party yapmaya adam yok.Diğer yönleriylere wow un kopyası denilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Bende hiç lag yok.Zaten online oyuncu yok gibi bişey o yüzden çok sıkıcı geçiyor party yapmaya adam yok.Diğer yönleriylere wow un kopyası denilebilir

Alıntıları Göster
    kota derdi yok indirip denemek lazım eline sağlık kardeş saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

kota derdi yok indirip denemek lazım eline sağlık kardeş saol

Alıntıları Göster
    Oyuna başlarken hangi şehri seçiyorsunuz. Defugel (Horusland) ? Croxion (Yesord) ?

Ben Croxion'da başladım. Assassin/Nick: Volvox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezia -- 7 Eylül 2008; 13:52:25 >
  • quote:

Oyuna başlarken hangi şehri seçiyorsunuz. Defugel (Horusland) ? Croxion (Yesord) ?

Ben Croxion'da başladım. Assassin/Nick: Volvox

Alıntıları Göster
    Alttaki şehri seçmiştim ben bu arada archer oynamak başta zor geliyor 3m mesafe olması lazım atış yapabilmeniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Alttaki şehri seçmiştim ben bu arada archer oynamak başta zor geliyor 3m mesafe olması lazım atış yapabilmeniz için

Alıntıları Göster
    Werebeast/Assassin açtım (erkek ile kadın arasında fark var mı bilmiyorum, benim karakter kadın) Warrior ve archer da denedim, assassin daha oynanılabilir geldi bana.

Hangi şehirden olduğunuzu karakter özelliklerinden de görebiliyorsunuz.

http://img135.imageshack.us/my.php?image=5555gx8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezia -- 7 Eylül 2008; 15:47:54 >

• quote:

Werebeast/Assassin açtım (erkek ile kadın arasında fark var mı bilmiyorum, benim karakter kadın) Warrior ve archer da denedim, assassin daha oynanılabilir geldi bana.

Hangi şehirden olduğunuzu karakter özelliklerinden de görebiliyorsunuz.

http://img135.imageshack.us/my.php?image=5555gx8.jpg

Alıntıları Göster
    oyun wow kopyası bunuda sölim

• Aynen wow kopyasi
    Ben yukledim ve oynadim hic begenmedim.
    Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkrn

Aynen wow kopyasi
    Ben yukledim ve oynadim hic begenmedim.
    Tavsiye etmiyorum.
    metin2 oynamıstım nedense bunu metin2 ye benzettim
    sagol paylasım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katakulate

sagol paylasım için

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

sagol paylasım için

benzettinmi :)) abi napdın ya bu oyunu metin 2 ye benzetmekle arabayı vapura benzetmek arasında fark yok

wow desen tamam ıyı bır cakması olmus bence

• quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

quote:

Orjinalden alıntı: ßlues

sagol paylasım için

benzettinmi :)) abi napdın ya bu oyunu metin 2 ye benzetmekle arabayı vapura benzetmek arasında fark yok

wow desen tamam ıyı bır cakması olmus bence

Alıntıları Göster
    Lagg sadece var galiba.nick leriniz nedir ?
    ben:R1dicK
  • quote:

Orijinalden alıntı: golddragonx

Lagg sadece var galiba.nick leriniz nedir ?
    ben:R1dicK

Alıntıları Göster
    Oyun şu anda çalışmıyor. 22 Eylül'de yeniden aktif olacak, siz girebiliyor musunuz?
  • quote:

Oyun şu anda çalışmıyor. 22 Eylül'de yeniden aktif olacak, siz girebiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sqezia

Oyunda lag var belki onu duzeltecektir
    Ben yukledim oyuna girdim 4 lvle kadar kastim sonra direk delete
    Bence cok berbat bir oyun diyebilirim.Skill durumuda pek iyi degil yani kendini belli etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkrn

quote:

Orjinalden alıntı: sqezia

Bence cok berbat bir oyun diyebilirim.Skill durumuda pek iyi degil yani kendini belli etmiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

He sen yani 4 level a kadar kastın daha o leveldan oyunun adam olmucağını anladın vay be nasıl bir yetenek var sende..

• quote:

Orijinalden alıntı: Majesthion

quote:

He sen yani 4 level a kadar kastın daha o leveldan oyunun adam olmucağını anladın vay be nasıl bir yetenek var sende..

Alıntıları Göster
    bende denedimde çolk lag var hele akşamları zırt pırt dc veriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.