Şimdi Ara

4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
31.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ciddiye alinmaz saniyordum ben halbuki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L200 der giderim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amarok biraz daha şehirli. Onun haricinde alayı birbirlerinin laciverti bunların. Koranda Sport'da belki Amarok'umsu kalabilir.
  • Biz işimizde çok çabuk kullanıyoruz ve l200 den vazgeçmiyoruz.

• Hilux derim. Ozellikle son kasanin arazi test videolari ve duzeltilen ic konsolu tek tercih sebebim olurdu.

• işid kasa toyota iyidir,
    L200 ise f/p dir.
  • Türkiye'de en çok satan pick-up L200 ve eşek niyetine biniliyor sürekli
  • jandarmada dmax ve l200 var, onlar bunu tercih ettigine gore vardir bir bildikleri, santiyelerde de encok l200 tercih edilir. hava yapcam diyosan da amarok baskada bir ustunlugu yok amarokun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 26 Mart 2016; 18:24:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Amarok biraz daha şehirli. Onun haricinde alayı birbirlerinin laciverti bunların. Koranda Sport'da belki Amarok'umsu kalabilir.

Korando Sports zaten aile aracı olarak kullanılsa daha makbul, çok yük taşınabilecek, hor kullanılabilecek bir araç değil. Konfor odaklı tasarlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Ciddiye alinmaz saniyordum ben halbuki :)

Kinaye olduğunu tahmin edemedim pardon

• F/p L200
    sehir kullaniminda her ne kadar gereksi olsa da ille de 4x4 pick up olacaksa amarok derim

• Hilux iyidir ama sadece 1 kez bindigim 3.0 dmax'e de ayri bir sempatim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Cunku 'Das Auto' <3 <3

Blok

• Motor 2.0 BITDI Çif turbo 180hp
    Sanzıman 8 ileri zf8 [bmw, bentley, audi, roys royce, volvo vb... ] kullandigi sanziman
    Konfor yumusak suspansiyon
    Aralarindaki en kalipli buyuk genis pickup AMAROK.

Digerleri ise işinin arabası yani görevinin arabası yüke gelir daga taşa vurulur. Ama merak ettiğim amarok neden saglam degil deniyor bence amaroku da santiyese flan deneseler saglam çıkar ama diğerlerine göre parçası pahalı olur.

Şantiye işi flan yapıcaksam l200 hılux der gecerim

• Hilux pick up sinifinin kralidir.dunyanin her yerinde hemde

• Avustralya'da coğrafya nedeni ile pickup çok kullanılır.Test sonuçları birçok koşulda bu pikapların kullanım konforu, dayanıklılığı, ekonomisi, esnekliği v.s. gibi kriterlere göre değerlendirmiş. Ağırlıklı Asfalt kullanımında Amarok, yüklü olarak düzgün olmayan yollarda da Hilux en yüksek puanı almış. Modellerin hepsi 2016 son kasa ve 4x4. Her sınıfta aldığı puanlarla birinci olan da Ranger 3.2 Wild Track olmuş.
    Ben de Wild Track almak istemiştim ama MTV vergi çok fazla.
  • 4x4 pick-up ları off-road amaçlı modifiye edenlerin 1. tercihi, L200 dür. Arazi performansı hakkikaten çok çok iyi. KAbin içi kalitesai olarak Toyota önde, İyi de kabin kalitesini bu sınıf bir araç alan kim ön plana alır ki? Ayrıca L200 motoru, 2500 cc'den küçük olduğu için Toyata'ya göre vergi avantaj var. Beygir gücü ve yakıt tüketimi daha az. Bu nedenlerle L200 pazarda satışta önce. Süslü bebe oyuncağı Amarok'u saymıyorum bile.
  • Toyota Hilux.
  •  4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi
  • Bi anket olsaydı daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.