Şimdi Ara

4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
30.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • görünüm olarak uzak ara amarok, performans ve sorunsuzluk olarak ısuzu veya mitsubishi.
  • 4x4 pick-up alacak olsam listemin ilk sıralarına aşağıdaki araçları eklerdim :

4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi  4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi

4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi  4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 28 Mart 2016; 14:31:43 >

• toyota hilux, l200 ve yeni navara arasında ciddi bir rakbet var. bence hilux çünkü 2.el olarak çok iyi durumda.
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Dehşet birşey ya şu F150 ler 5.4 V8 395 HP 500 TORK nasıl çeker dağta taşda yolda heryerde.

Asıl pickup bunlar sanayide bir tane eskı kasa F350 gormustum burdaki pickuplar oyuncak gibi kalıyordu yanında.
  • Nissan Navara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW Amarok Exclusive 2.0 BITDI 180 PS 8 İleri Otomatik. Amarok'un arazide iyi olmadığını söyleyenler açıp Zor Yollar'ı izlesin. Zor Yollar'da önceden L200 kullanılıyordu düz yolda bile arkası bir sağa bir sola kayıyordu. Ama uzun zamandır Amarok kullanıyorlar çok başarılı hatta araçlardan biri değiştirildi yine Amarok aldılar. Ekip de bir önceki kasa Hilux da var ondan hiçbir farkı yok arazi kabiliyetinin. Ayrıca Amarok'un eni Hilux'dan 10 cm daha geniş.
  • Bizim buradaki madenciler genelde l200 kullanıyorlar, oldukça dayanıklıymış sarp araziye filan çok dayanıklıymış.hilux ise savaşın olduğu heryerde görülen acayip dayanıklı özellikle son kasası çok şık olan bir araç.Amarok bu piyasada yeni ancak zamanla oturacak.dmax ise genelde jandarma tarafından kullanılıyor.Jandarma dmax ile çok kötü köyl yollarında arazide filan gayet güzel hareket edebiliyorlar.Benim bunların içinde tercihim toyota hilux olurdu.Son kasası çok yakışıklı....
  •  4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi
     4x4 Pickup sinifinin en iyi arabasi hangisi

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Toyota Tundra bacanağımda var. Önce ki aracı Ford Raptor'du ama onu kullanma imkanım olmadı.

Tundra 5.7 litre hibrit motora sahip ve otomatik vites. Çok büyük ve yüksek olduğu için sürerken gerildim çünkü aracın koltuğu, normal araçların tavanı ile aynı seviyede.

İkinci el 26 bin dolara aldı. Türkiye'de olsa, senelik vergisi 20 bin liranın biraz üzerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Toyota Tundra bacanağımda var. Önce ki aracı Ford Raptor'du ama onu kullanma imkanım olmadı.

Tundra 5.7 litre hibrit motora sahip ve otomatik vites. Çok büyük ve yüksek olduğu için sürerken gerildim çünkü aracın koltuğu, normal araçların tavanı ile aynı seviyede.

İkinci el 26 bin dolara aldı. Türkiye'de olsa, senelik vergisi 20 bin liranın biraz üzerinde.

Daha önce LX470, Chevrolet Suburban falan kullandım ama Tundra hiç deneyemedim.

Tip olarak çok karizmatik bir araç.

Ülkemizde ancak 4x2 versiyonları satabilir. O da ticari olacağından düşük ÖTV ve MTV grubuna girer.

Ki bu da gayet yeterli bir araç olur.

http://www.autoblog.com/buy/2016-Toyota-Tundra/specs/

Toyota Türkiye akıllı olsa hemen getirir ve ticari araç bölümüne koyar.

Ama adamlarda o vizyon ve kafa yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4x4otomatik vites pickuplar içinde

1)Off road 4×4arazi perf. en iyisi mitsubishi L 200 arazi modlari ve diferansiyel kilidi digerlerinden daha iyi

2) Şehir kullanimi konfor en iyisi amarok .ama otm vites 4x4 de diferansiyel kilidi yok arazi perf. zayif

3)En prestijli ve uzunyol kullanimi en iyisi mercedes benz x class arazi perf iyi diff kiltli.fiyat en pahalisi

4)en az yakan 4×4 otm. Nissan navara .diff kilitli arazi perf iyidir.(mercedes benz x class bu aractan orjin aliyor)

5)Isuzu d max ve vw amarok da mtv avantaji var 2000cc altinda

Bana göre toyota ve ford hicbir kategoride en iyide yer alamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.