Şimdi Ara

4x4 tavsiyesi, 4x4 araçlar çok masraflı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Nissan Navara öneririm arazide çekiş gücüyle çok iyidir.
  • Ford Ranger ağadır gerisi boştur. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand vitara ile yapmadığımız kalmadı...

• sinoplu kullanıcısına yanıt
    Başlığı görünce ben de Defender yazmaya niyetlendim ama otomatik vites şartını içerikte gördüm. ://

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Grand vitara ile yapmadığımız kalmadı...
    Çok fazla motor seçeneği çıkıyor malum sitede hangisi daha iyidir?

• Grand Cherokee V8

• Size gezenbilir.com 'u tavsiye ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdakilerin bir çoğu 4x4 araçtan anlamazlar gezenbilir forumunda aradigin herseye ulasirsin. Bende grand cherokee 5.2 v8 olan kendi aracimdan tavsiye ediyorum yada bir ust kasasi wj 4.7 v8. Amerikana alisirsaniz baska araca binmeyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

Çok fazla motor seçeneği çıkıyor malum sitede hangisi daha iyidir?

Alıntıları Göster
    2.0 jlx al en full olanı oluyor...

• arazide arkana bakmamak istiyorsan PAJERO
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Ula kimsede defender dememis
    Adam SUV demiş yahu. Defender saf arazi aracıdır. Kaabiliyet harika ama konfor sıfırdır.
  • 2011 Model 4wd Terios ile çokça araziye girmişliğim var.Yeri geldi kumda debelendim,yeri geldi çamurda,yeri geldi çimende.Sık sık gitmiyorum tabii,ama 8 sene içinde baya gezmişizdir yol harici.

Öncelikle altındaki arabayı bilmek önemli,neler yapabileceğini kestirebilmek önemli.Bunları bildikten ve gereksiz risk almadıktan sonra,iş tamamen bir eğlenceye dönüşüyor.Şahsen bu 8 sene içinde,bu araç bize ekstra hiçbir masraf açmadı,özellikle 4 çeker sisteminde.Tabii,bakımlarını asla eksik etmedik.Hep zamanında bakımlara giriyor ve hep aynı yetkili serviste bakımları yapılıyor aracın.4 çeker alacağınız araba eğer Terios gibi ucuz yollu 4 çeker bir araçsa,genelde motor performansı,iç mekan kalitesi gibi detaylar vasat oluyor.Şahsen benim en çok şikayet ettiğim nokta özellikle arazide ve otoyolda,kuşkusuz motor performansı oldu hep.Hem deli gibi yakıyor,hem de gitmiyor.Ama bu tarz şeyleri de o kadar debelenmeye ve zorlamaya rağmen 1 defa bile mekanik arıza vermemesiyle bertaraf edebiliyor.2-3 litre fazla yaksın,performansı da önemli değil ancak kafam rahat olsun diyenlerin gönül rahatlığıyla alabileceği araçlar bunlar,japon suv'ları.

• Bende aynı amaç için uzun süre Nissan Terrano 2.4 kullandım. AT lastik ve torsiyonla hafif yükseltme harici standart bir araçtı. Her işimi fazlasıyla gördü. Ancak gerek uzun şase oluşu gerekse motorun zayıflığı yüzünden istediğim her yere ulaşamıyordum. Ama şimdilerde kısa şase 2.0 bir opel frontera toplamaya çalışıyorum. Ama bu araçlar benim ikinci aracımdı, günlük kullandığım araç değil. Tek araç kullanacaksanız, kimsenin aklına uyup eski model bir araç almayın sakın. Hele elinizden iş (bakım, tamirat vs.) gelmiyorsa kesinlikle almayın.

Ben hala size en uygun aracın duster 1.5 dizel 4x4 olduğunu düşünüyorum. Parada bir tık yukarı çıkarsanız pajero dakar editionlar da güzeldir.
  • o paraya en iyi arazi aracı teriostur. saf japondur. japonyada toyota rush adı ile satılır.
  • kyron bakın yada actyon sport
    ikiside 4x4 anlamında saglamdır.

• 2004-2005 kasa 5 kapı Suzuki Grand Vitara 2.0 otm. benzin+lpg

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.