< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotyora -- 10 Nisan 2020; 13:16:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotyora -- 10 Nisan 2020; 13:16:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kara listedeki arkadaşları anlamıyorum zaten olan borcunuzu ödeyememişsiniz hala daha kredi versinler istiyorsunuz .
|
kredi puanı düşük olan ve karalisteye girmiş olana verilmeyecektir. ödemesini düzgün yapan ve kkb puanı yüksek olana verecekler kesin. lan benim kkb puanım yüksek olsa bankalar bana kredi verse size mi muhtaç olurum! yine güzel bir aldatmaca ile karşı karşıyayız.
kimse kendini buna hazırlamasın bence. umarım ben hatalı çıkarım bu sefer! |
Muz cumhuriyetinde başka bir gün daha.
Yurt dışındaki esnaf akrabalarım 4-5 bin euroya yakın parayı karşılıksız olarak aldı. Çoğu ülke vatandaşlara ayırdığı bütçenin büyük bir kısmını dağıttı. Bizde bırakın desteği, "BORÇ" olarak verilecek bir kredi için bile 2.haftaya girdik halen bekliyoruz. Verecekleri de kişi başı 800 dolarla 1.500 dolar arası bir kredi. Karşılıksız bir parada değil. "KREDİ" İnanın bu kadar beklenmesinden çıkacak tek sonuç "ÇOĞU KİŞİYE VERİLMEYECEK OLMASIDIR" Yoksa neden beklenecek? |
Şu fox un şizofren olduğunu düşünenler artılasın bi
|
Anlama problemi bu olsa gerek. 6 ay ödemesiz , kalan 30 ay ödeme var. Yani 282x30 yapacaksınız. Toplamda 8460 lira geri ödeme. Vade süresi de uzun. Bence çok makul.
|
FoxTV,
Seni, kurumsal kimlikte sahtecilik, kurumsal kimliğin doğru olmadığını inkar etmeme durumu ve kısmen bu durumu iddia etme ve bu içeriği karşılayan hukuki yasalarla beraber, bddk'nın herhangi bir açıklamadan bulunmadığı, bankacılık sisteminde ki olağanüstü durumun istismar edilerek kişilerin ekonomik durumları sebebiyle, devlete ve resmi kurumlara karşı kışkırtmaktan şikayet edeceğim. Fox_TV'nin resmi kanallarından, Cimer, Valilik, BDDK, EGM siber suçlar, İç işleri bakanlığı ile birlikte bu karantina bittiğinde kişisel olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu hafta sonu ilgili hukuki yolların hangilerini çiğnediğini şikayet dilekçesinde belirterek dilekçeye ekleyeceğim. Şaka da yapmıyorum. Böyle önemli konularda, toplulukların yönetilmesi, bu yönetimin doğrularla uygun bir şekilde bilgilendirilmesi gerekir. Bundan sonra derdini savcılık dahil, ilgili birimlerin soruşturmayı yürüten memurlara anlatırsın. Not: Dersen onları da yaptım, sanal makineden güvenli ağdan bağlanıyorum, bütün önlemleri aldım, seni bu tip durum sebebiyle banlamayan forum yönetimi dolaylı yolda suçlu bulunacaktır. Eğer forum yönetimi okuyorsa, şimdiden şikayet dilekçesini vererek, kurumsal kimliklerinin zedelenmemesi için hemen hareket edebilirler. |
Bu saatten sonra gelecek kredinin Allah belasını versin. Covid olmadık kanser olacağız. Vereceğiniz kredi 1500 dolar. Fakirligimizle bu kadar dalga gecilmez
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|