Şimdi Ara

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.867
Cevap
95
Favori
1.451.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurular fazla olunca tüm bankalar toplaşıp bir tane başvuru kanalından alacak olabilir çünkü başvuru almaya başlamayanlarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimsonTLC

Simdi baktim benimki de kaybolmus.Sanirim kabul olmadi

Alıntıları Göster
    Herkesinki kaybolmuş

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Hata bende hocam eski bir banka kurumsal krediler uzmanı olarak bunu görmem gerekirdi. Banka masraf konusunda affetmez her zaman kendini düşünür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus14533

Bize çıkmaz dostum pederde albay bekarım 5 yazdım 😂
    Kredi notum olumsuz etkilenmesin diye başvurmuyorum ben
    Senin gibilere çıkarsa öyle başvurayım bari

• Hakikaten ziraat basvurulari kaybolmus. Yeniden mi alacaklar ki ?

• sabah vakiftan basvurdum..ziraatede ogleden sorna basvurdum..hangisi verirse..ama dediginiz gibi ziraatte basvuru kayboldu...smste gelmedi..bu kaybolanlae vakifada basvurdularmi?

• Ziraat Bankası web sitesindeki başvuru formu da kaldırılmış.
    Kredi detayları sayfası duruyor halen.

Güncelleme: Form geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 1 Nisan 2020; 21:18:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Hakikaten ziraat basvurulari kaybolmus. Yeniden mi alacaklar ki ?
    O kadar vermezler dedimde, herhalde tepkilere karşı herkese verecekler kredileri

• Ziraat bankası sistemi çökmüş sanırım. Hata veriyor

• opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi iki farklı bankaya başvurdum. Önce vakıf sonra ziraate ve şuanda ziraat uygulamasında başvurum kayboldu.

• aslında ben ilk kez 2 gün önce haberim oldu , internetten girip baktığımda aylık odemeyi 336tl olarak hatırlıyorum ve 10000 için geri ödeme 10080tl olarak hesaplamıştım ama bugun banka sitelerinde 376tl aylık , 336 yı ya ben yanlış gordüm , yada başka şeyler dönüyor

• Arkadaşlar eğer bu kredi başvurularınız onaylanır ise ;

36 Ay vade olacak ilk 6 ayı ödemeyeceksiniz kalan 30 ay ödeme yapacaksınız

Kredi tahsis bedeli olarak 50 tl kesilecek yani alacağınız kredi tutarından 50 tl kesip size öyle verecekler...

Başvurulara şuana kadar olumlu veya olumsuz dönülmüş kimseye rastlamadık...Eğer başvuru yapıpda olumlu olumsuz dönüş alan arkadaşlarda buradan bilgi paylaşırlar ise bu kadar bilgi kirliliğine gerek kalmayacak herkes aydınlanacak...

Umarım gerçekten ihtiyacı olan herkese çıkar...Yaşadığımız günler zorlu ve sıkıntılı günler....
    Yandaş mış ondanmış bundanmış a partisi c partisi söylemlerini bir kenara bırakıp hepimiz öncelik ile kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için gerekli tedbirleri alalım....
  • Ziraatin kotasi doldu herhalde basvuran herkese vericekler :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

O kadar vermezler dedimde, herhalde tepkilere karşı herkese verecekler kredileri

Alıntıları Göster
    Valla hocam illa ki kriter vardır sana katılıyorum ama bu kaybolma olayının akıbetine bir açıklama bulamadım

• Arkadaşlar açıklamaları okumadınız heralde

Hane halkından sadece bir kişi başvuru yapacak ve bu başvurular 3 bankadan sadece 1 tanesine olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Valla hocam illa ki kriter vardır sana katılıyorum ama bu kaybolma olayının akıbetine bir açıklama bulamadım

Alıntıları Göster
    Herkese verirlerse şok olurum vermezler diye basa basa söyledim, inşallah verirlerde insanlar işini görür ben tükürdüğümü yalamaya razıyım

• Şu konuya bakınca halkımız ne kadar cahil dedim

• Bunu verirlermi vermezler mi kimse birşey diyemiyor kimisi herkese verecekler diyor kimi hayır illa sigorta diyor vakıf banka sms ile başvurdum cevap gelmedi henüz. puanım 1568 iyi diyor uygulama vermesi lazım normalde ama bakalım.

• 1.280 kredi paunım var kredi kartını 9 aydır düzenli ödüyorum. 6 yıldır kurumsal firmada çalışıyorum maaşım 3.500 4.000 arası, 1 yıl 2 ay önce sicilimde kanuni takip oldu. Evim kira 1 çocuğum var tek çalışıyorum. 30 ay çok diye yukarıda yazdım ama başvurdum bakalım sonuç ne olacak...

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ

• quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

kara listedeki arkadaşları anlamıyorum zaten olan borcunuzu ödeyememişsiniz hala daha kredi versinler istiyorsunuz .
    Hala borcunu ödeyememişsiniz diyenleri anlamıyorum. Ülkede adam akıllı iş güç varda milletmi çalışmıyor kredi kartından 4-5 bin tl çarpmak içinmi kara listeye giriyor? Yeterin şu zihniyete artık.

Ülke dört dörtlük borcunu ödemek isteyen anında iş bulabiliyorda şerefsizler(!) keyif çatmak için ödemiyor yan gelip yatıyor 3-5 bin bankaya olan borcu yüzünden. Devlet ilk borç ödemeleri için iş sağlasın İŞ! Yakın arkadaşım kaç yere başvurdu 2 dil bilerek en son kendi alanlarını çıktı avmlere bimlere bile başvurdu dönüş SIFIR. Bak mülakata dahi çağıran olmadı diyorum mülakata çağırsalar diyeceksinki arkadaşın salak ondan almadılar. Ki devlet isterse vatandaşı hiçbişey bilmesin ilkokul mezunu olsun yinede DEVLET VATANDAŞINA İŞ SAĞLAMAK REFAH SAĞLAMAK ZORUNDADIR. ZORUNDADIR. "ZORUNDADIR." Burada gelipte borç ödemiyorsunuz duyarı kasmayın. millette yokki ödeyemiyor işlemiyor iş yapmıyorki ödeyemiyor kimse kazancı iyiken gidipte karalisteye girmez.

Bu krediyide asla ama asla desteklemiyorum olması gereken 5.000 TL kredi olana vermeyeceksin asgari ücret veya hiç geliri olmayan vatandaşa vereceksin. çalışan 6 ay sonra ödeme yapıcak çalışmayana 12 ay ödemesiz 12 ay sonunda iş bulma garantisiyle vereceksin. ZİRA ŞUAN HİÇ GELİRİ OLMAYAN MİLYONLARCA VATANDAŞ "HANE" VAR. Bu adamları hiçkimse iş bulamıyor diye suçlamayamaz. En basit bimde bile artık şubede sürekli 3 kişi hazır 1 kişi izinli olurken artık 2 kişi var değişmeli sisteme geçmişler şubeler arası sürekli aktarıyorlar alım yapmıyorlar. şuan kazancı garanti olan batma tehlikesi asla olmayan bim bile böyle yapıyorsa diğer şirketleri siz düşünün.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.