Şimdi Ara

5.000 TL Bütçeli Ev Sinema Sistemi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime sinema sistemi almak istiyorum, sadece film için kullanacağım, müzik evde dinlemiyorum.

Televizyonum SONY x85C 55'' salonda kullanıyorum salon yaklaşık 40 m2, 5 bin TL bütçeye kadar alabileceğin en iyi hazır ses sistemi hangisidir? Eğer iyi bir tavsiye varsa bütçeyi çok az daha genişlete bilirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsotsi01 -- 23 Ocak 2017; 17:6:18 >

• 0 mı düşünüyorsunuz 2.el mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya hazır alıp paranızı bir güzel çöpe atarsınız haberiniz olsun. Ayruca orjinal disk mi kullanıyorsunuz film izlerken yoksa download mı. Ona göre bd içeren sistem önerilir. Ayrıca 4k 60hz htpc2.2 hdr destekli sistem almanız gerekir çünkü tv'nizde destek var.

• Eğer tavsiye toplama olacaksa hazır sistem yerine toplamada alabilirim. Sizin tavsiyelerinize göre hareket edeceğim çünkü en ufak bilgim yok bu konuda, genellikle download film izliyorum. En iyi nasıl bir set yapabilirim? Sıfır almak istiyorum. Teşekkürler.

• tsotsi01 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güncel formatları destekleyen bir avr ile media player lazım. Pioneer vsx 930 ile himedia media player alınabilir. (q5pro yada q10pro). Set olarakta heco victa set alıp işi kaparsınız. İkinciel piyasasında araştırmaya başlayın derim. Hem sıfır hem hazır alırsan cidden parana yazık olur.

Not: Uygun fiyatlı piyasada eli ayağı düzgün 4k hdr htpc2.2 destekli başka media player varsa forumdaki arkadaşlar bilgilerini esirgemesin.

• Hocam likteki sistemi değerlendirebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/onkyo-tx-nr656-heco-victa-5-0-set-b-w-asw-650-subwoofer--118566579

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Net bütçeye net cevap net tavsiye:) Biz de bakmaya devam:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar öncelikle cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İşlerimden dolayı ben geç cevap verdim kusura bakmayın lütfen.
    Şimdi 1 hafta içinde sistemi alacağım, ikinci el düşünmüyorum kesinlikle tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu işten hiç ama hiç anlamıyorum, alacağım sistemi rahat 10 yıl kullanırım o yüzden sıfır olacak kesinlikle, ayrıca faturasınıda kullanacağım.

Sormak istediklerim var sizlere komik gelebilir ama dediğim gibi konu hakkında pek bilgim yok.

1. media player ne işe yarıyor ? yani ben filmleri pc yi tv ye bağlayarak izleyemecekmiyim? filmleri media player' a atmam mı gerekiyor? Bu olduğu zaman film formatı altyazı vs. sıkıntı oluyor mu?
    2. Normal tv yayınlarında ses sistemini kullanamıyorum sanırım değil mi ?
    3. ve son olarakta bu tavsiye edeceğiniz cihazları nereden alabilirim güvenli olarak, İstanbul'da oturuyorum internetten de alabilirim güvenilir bir site var ise.

Teşekkürler, selamlar.

• Heco victa 602 serisi yerine heco victa 702 veya 502 tercih ederseniz daha mantıklı olur eğer sistemi heco victa serisinden kuracaksanız anfi seçimi onkyo veya marantz olmasına dikkat edin uyum açısından

• Arkadaşın söylediği gibi 1920 liraya her şey dahil amazondan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 27 Ocak 2017; 8:46:15 >
  • tsotsi01 T kullanıcısına yanıt
    Media player şart değil ama pc'niz de gtx 960-1060-1070-1080-rx480 gibi güncel hdr 4k 60hz htpc2.2 destekli ekran kartı olmalıki tv ile tam aynı özellikli olsun. Arayada hdmi 2.0 standartlarını destekleyen kablo gerekli mesela monster platium hd. Amazondan da pio ve heco set alın , q10pro media player alın olsun bitsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.