Şimdi Ara

5+1 edifier mi yoksa mikadomu ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha önce hep 2+1 kullandım şimdi 5+1 almak istiyorum daha doğrusu almıştım mikado
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/mikado-md-807-md-807-5+1-usb+sd+fm-destekli-uzaktan-kumandali-speaker/productdetails.aspx?I_ID=57026
    kumandası bozuk çıktığı için garantiye verdim ve değişim yapacaklarmış.

edifier M3500 gözüme kestirmiştim
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/edifier-m3500-m3500-5+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43909
    ama sanırım açılışta ses kapalı mı geliyormuş fabrika ayarlarınamı yükleniyormuş öyle bir sorunu olduğunu okumuştum forumda sanırım bir hayli kullanıcısı var kullanan arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırlarsa çok sevinirim
    tam olarak pc açılışında hiçmi ses gelmiyor yoksa kısıkmı geliyor kafama takıldı inşallah bu hafta sonuna almayı düşünüyorum.

ayrıca mikado kullanan varmı nasıl bir ürün ben usb,kart okuyucusundan dolayı birde kumandasından ve şıklığından dolayı almıştım önerirmisiniz.
    ve kaliteli 2+1 de olabilir nasıl bir sistem önerirsiniz uzaktan kumandalı olması tercihimdir pc de kullanacağım müzik oyun film iiçin bütçem 200 tl.

• yokmu arkadaşlar başka önerisi olan
  • ben edifier derim bizim arkadaşa bunun bir üst modelini aldık gerçekten mükemmel.
  • ben edifier m3500 kullanıyorum..yalnız ses kartım yok..anakartın onboardına bağladım..anakartım 7+1 e kadar desteklemesine rağmen 5 hoparlördende aynı verimi alamıyorum..2 tanesinden verim alıyorum..3 tanesi çok kısık çalıyor..Sanırım tam verim almak için ses kartıda almak gerekli..
    +
    edifieri her açtığında bassın üzerindeki ses düğmesini bi kere çevirmek gerekiyor..yoksa ses gelmiyor..ışık yanıp sönüyor..(fakat bu olayın bozuklukla alakası yok, koruma amaçlı bişey yapmaya çalışmışlar ama çözemedim olayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 10 Şubat 2012; 15:16:19 >
  • edifier hatta düşünürsen imzamdakine bakabilirsin
  • Edifier öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mikadonun yerine değişim kuponu aldım edifier ilk duymama rağmen oldukça tutulan güzel bir marka imiş ama pc açtığımda sesini duymam lazım bir diğer eksiside sanırım kumanda üzerinde çok fazla bir fonksiyonu yok
    pc her açtığımda ses ayarı yapmak kulağa pek hoş gelmiyor ama bu bütçeye zaten çok fazla bir seçenek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 25 Şubat 2012; 1:46:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

edifier hatta düşünürsen imzamdakine bakabilirsin

önerin için teşekkürler gerçekden güzel bir ürün ama o kadar bütçem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 25 Şubat 2012; 1:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

edifier hatta düşünürsen imzamdakine bakabilirsin

önerin için teşekkürler gerçekden güzel bir ürün ama o kadar bütçem yok

benden alman şart değil ama edifier almanı şiddetle tavsiye ederim

• edifier
  • O ses seviyesinin bir ayarı vardı, seçtiğinde kalıyordu. Forumda ya da nette aratırsan karşına çıkacaktır.
  • bence de edifier
  • Mikado MD-40 kullandım zamanında ve de malzeme olarak da kaliteli olacak ki yıllardır bir sorun oluşmadı ve ses kalitesi de çok iyiydi.Mikado'yu bu forumda kaç kişi kullandı bilmem ama alternatif olarak hep ilk tercih ettiğim markadır.Logitech Z-506 da kullandım ve Mikado'nun çok aşağı kalır yanı yok hatta fiyat performans olarak çok çok önde.Yazmakta geç kalmışız bir hayli fakat yine de belki birine denk gelir diye yazayım dedim.Logitech kullandığımdan onla kıyaslıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.Sonuç olarak performansı iyi olsun, ucuz da olsun diyen birisini Mikado her zaman tatmin eder.Gerçi 200 tl falan o model, önceleri 5+1 leri 120-130 tl civarları oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 15 Aralık 2012; 23:44:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.