Şimdi Ara

Z5500 mü yoksa Sony HT-DDWG800 mü yoksa başka bir tavsiye mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merheba arkadaşlar.forumu araştırdım Z5500ü zaten dinlemiştim ses olarak süper.ama sorun şu ki elimdeki dizüstü bilgisayarda analog jack ler ve HDMI çıkış var.Z5500 ü analog olarak bağlamak bana pek tatmin edici olmaz gibi geliyor.
    o yüzden Sony HT-DDWG800 modelini alıp HDMI bağlantısıyla mp3 dinlemek,film izlemek gibi bir düşüncem var.bu konuda yeteri kadar bilgi sahibi değilim.ama anladığım kadarıyla Sony ürününün ses çözme açısından özellikleri biraz eksik. bu konuda bana tavsiyede bulunacağınız başka bir ürün varsa onuda incelemeye hazırım.
    yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu ikisi arasında sony yi tavsiye ederim. Eğer modelini doğru yazdıysan, bu sony eksik değil hatta çok daha üstün ve fonksiyonel bir set. z5500 yanında oyuncak kalır bence. Sony de pek çok bağlantı çeşidi bolca var, 3xHDMI var, aktif subwooferı var.. z5500 ise sadece decoderi olan bir multimedia set, ikisi aynı kulvarda bile değiller, bilmiyorum gidip sony olanı gözlerinle görüdünmü yada dinledinmi ama git bir bak dinle zaten anlıycaksın aynı kulvarda olmadıklarını. Belki z5500 daha fazla ses çıkartabilir ama herşey kuru gürültü demek değildir, insanlarda nedense yüksek ses iyidir gibi bir düşünce var. Alırsan bir süre sonra pişman olabilirsin dijital olarak bağlayamayacağın için.

Sonuçta bu benim tavsiyem sen git ikisinide dinle ona göre karar ver Sakın dinlemeden görmeden alma.

• dinlemeden karar verme, sony nin o modelini dinlemedim ama Z5500 un o fiyata verdigi ses kalitesini begeniyorum. Iki markaninda ses karakteristikleri farkli o yuzden dinlemeden karar verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeoclarks -- 17 Ocak 2009; 16:06:42 >
  • sony nin ses çözme özelliğinin nesi eksikmiş
    ters yazdınız galiba
    sony çok daha üstündür

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

merheba arkadaşlar.forumu araştırdım Z5500ü zaten dinlemiştim ses olarak süper.ama sorun şu ki elimdeki dizüstü bilgisayarda analog jack ler ve HDMI çıkış var.Z5500 ü analog olarak bağlamak bana pek tatmin edici olmaz gibi geliyor.
    o yüzden Sony HT-DDWG800 modelini alıp HDMI bağlantısıyla mp3 dinlemek,film izlemek gibi bir düşüncem var.bu konuda yeteri kadar bilgi sahibi değilim.ama anladığım kadarıyla Sony ürününün ses çözme açısından özellikleri biraz eksik. bu konuda bana tavsiyede bulunacağınız başka bir ürün varsa onuda incelemeye hazırım.
    yardımcı olursanız sevinirim.

• anladım.düşük dediğim bilgi eksikliğimden kaynaklanıyor.bu konuda özür dilemem gerek.

model adı doğru yazılı.cihazı teknosada gördüm. Z5500ün sesini biliyorum çünkü arkadaşımda var.ama Sony modelini denemedim.ürünlerin aynı kulvarda olmadığını biliyorum.ama fiyat olarak eşitler.o yüzden sizlerden bilgi ve tavsiye almam gerekiyordu.
    aslında Z5500 düşünüyordum ama dediğim gibi dizüstü bilgisayarımda optik ses çıkışı olmadığı için HDMI özellikli bir ses sistemi bakıyordum Sony gözüme takıldı.
    tavsiyeniz için teşekkür ederim.sanırım son söz Sony HT-DDWG800 olacak.
  • quote:

anladım.düşük dediğim bilgi eksikliğimden kaynaklanıyor.bu konuda özür dilemem gerek.

model adı doğru yazılı.cihazı teknosada gördüm. Z5500ün sesini biliyorum çünkü arkadaşımda var.ama Sony modelini denemedim.ürünlerin aynı kulvarda olmadığını biliyorum.ama fiyat olarak eşitler.o yüzden sizlerden bilgi ve tavsiye almam gerekiyordu.
    aslında Z5500 düşünüyordum ama dediğim gibi dizüstü bilgisayarımda optik ses çıkışı olmadığı için HDMI özellikli bir ses sistemi bakıyordum Sony gözüme takıldı.
    tavsiyeniz için teşekkür ederim.sanırım son söz Sony HT-DDWG800 olacak.

bir üst modelde yeni çıkanlar hariç tüm ses codeclerini çözüyor HT-DDWG890 .

800 ve 890in sub lari ayni zaten .sadece 800 de aşağdakiler yok 890 da var.

Dolby® Digital EXYOK

DTS-ES (MATRIX6.1 / DISCRETE6.1)YOK

DTS 96 / 24YOK

DTS® NEO:6�YOK

Dolby® Prologic IIxYOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 17 Ocak 2009; 21:28:44 >

• peki bu fiyat aralığında başka bir ürün tavsiyesine gerek var mıdır?yoksa sony HT-DDWG800 yeterli kaliteyi sunuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki bu fiyat aralığında başka bir ürün tavsiyesine gerek var mıdır?yoksa sony HT-DDWG800 yeterli kaliteyi sunuyor mu?

fazlasıyla yeterli bence zaten 2. el anfi + bir set bile ayni fiyata geliyor .

ben yeni nesil ses leri çözebilen bi anfimi alsam onda kararsız kaldım .onlarında fiyatları tuzlu biraz işte şuan pek bi anlamıda yokta 1 yıl sonra bu tür sisteme değiştirmek lazım ama.
  • Arkadaşlar bana DTS , Dolby Dijital codecleri olan ama daha ucuz bir 5.1 sistem lazım WD HD media almak istiyorum onunla kulanmak için .
  • z5500
  • sebep?

quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

z5500
  • biri amfili sistem biri multimedia için üretilmiş up tıs up tıs cihazı mantıklı düşünürsen hangisini tercih etmen gerektiğini anlarsın
  • Sony yi bugün media markt de dinledim gerçekten etkileyici bir sesi var. zaten amfili bir sistem senin isteklerini sonuna kadar karşılayacaktır.
  • aslında Z5500 gözüme daha hoş göründü.(tabi zevkler değişir)
    ama dizüstü bilgisayarımda optik ses çıkışı olmaması,ve Z5500 de HDMI girişi bulunmaması beni Sonye yönlendirdi.sonuçta Z5500 gibi bir ses sistemine analog bağlantı kurmak, Fereriye tüp takıp kullanmak gibi olur.
    verdiğim örnek doğrudur umarım :))
    ama şu faktörü daha önce düşünmemiştim, dizüstü bilgisayarımın dahili olan ses kartı bu sistemlere ne kadar yeterlidir?
    Dizüstü bilgisayarımın marka ve modeli Sony Vaio FW21Z.
  • z5500 al bizi uzme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 22 Ocak 2009; 19:40:20 >
  • SF2300
  • hocam o dediğin biraz tuzlu yaw:D
    ama bilgisayarın onboard ses kartının bu sistemleri kaldırabileceğini sanmıyorum.sanırım birde ses kartı gerekecek:(

quote:

Orjinalden alıntı: TaL

SF2300
  • Sony'nin bazı tesisatlarını dinledim.(Modeli şu an aklımda yok)Bence ses kalitesi iyiydi.Logitech klavye mouse yapsın.Kesinlikle sony... Hele hele aynı fiyatlardaysa...

Yanlış yönlendirmek istemem.Ben modeli dinlemedim.Kesinlikle dinleyerek alın derim bende herkes gibi Hatta ileriye yönelik alt model bir receiver ile 2 kabin alıp da başlangıç yapabilirsiniz...

Edit: Eksik bilgi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!OTTOMAN!!! -- 31 Ocak 2009; 1:29:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.