Şimdi Ara

5.1 in 3 çıkısı calışmıyor yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar trust marka 5.1 aldım ikinci el normalde 16 v la çalısıyor ama bn yanlıslıkla 32 volt verdim bi koku geldi

sonra düzeltip 16volt verdim çalıstı ama bu sefer 3 çıkış çalısyor diğer 3 ü yok
    ne yapmalıyım
    burdaki tamirciler insanın iliğine kadar emiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartifor -- 17 Mayıs 2014; 23:04:44 >

• üstünde 2 tane tda 7377 entegre var birinden 1 volt cıkıyor diğerinde (ses çıkmayan çıkıştakı entegre) hiç voltaj yok sanırım entegre patladı
    bn mugla ortacadayım güvenli alısveitş olabileccek biyer varsa soyleyiverin
  • Adam sorarlar kaşınıyor musun diye ?
  • kardeş ne alaka insan gibi bişey soruzyoz insan gibi cvp verseniz bikerede olcekmisiniz
  • kartifor K kullanıcısına yanıt
    4 tl fazla vereyim saglam olsun derseniz.. Bluemavi sitesinden ptt kargo ile kapiniza gelir yada ben size ptt kargo ile temin edebilirim. Yalniz bunun icin entegreyi sizin sokuptakmaniz gerekmekte.. Önce calismayan cikislari takip edin hangi malzemeye gidiyor... Yada deneme amacli entegrenin sessinyal girislerine hoparlor değirin cok az ses gelecektir. Yada 3 cikis 1entegreye giriyorsa.. Diger entegreyi onun yerine takip kesinlestirebilirsiniz durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 19 Mayıs 2014; 1:01:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.