Merhaba arkadaslar 3 senedir creativin 5+1 hoparlörlerini kullanıyordum 2 gün öncede 5+1 logitech x-530 gectım ses gercekten güzel fakat bir sorun var windowstan sesi kapatıyorum mesela beklıyorum 5 dakka sonra tıkk diye bir ses gelıyo sankı patlak sesi gibi 1 sn falan sürüyo bu 3-5 dakka içinde oluyo sesi acıncada aynı olay oluyo çözemedım sizde bu neden olur.
Bahsettiğin Tık sesi anladığım ise o başka odadaki elektrik düğmesi açılıp/kapatılınca oluyor.Aynısı bendede oluyor rahatsız edici değil bi zararınıda görmedim alışınca sorun kalmıyor.
Sana bi soru sorcam müzik dinlemediğin zaman hiçbişey çalmıyoken sesi sona dayadığında yada kıstığında bi *hışırtı*tısslama sesi geliyormu hoparlörlerden çok aşırı derecede.?
Bu sorun bende var ve deli oldum.Çözümüde kimse sölemiyor bilmiyor.
Evet o dedigin bendede oluyor fakat cok az duyuluyo o hısırtı sesi kolonlora yaklasınca oluyo hiç dikkatımı cekmemıstı eskı creativ 5+1 de olmuyordu bu tak ses ielektrigi falan acınca olacak bişe değil bence baska bi sorun var cok sınırımı bozuyo pıt pıt yapıyo :S
Öyle öyle dene hatta biri yan odada lambayı açsın sende seti dinle çıt diyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme