Şimdi Ara

5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopmun acer aspire 5742g i3 işlemcili ses kartımı bilmiyorum bulamadım ama bilgisayarda sadece 2 tane çıkış var bunun içinde aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi 2-3 tane aparat kullanmak zorunda kalıyorum buna rağmen realtek hd audio yöneticide stereodan başka seçenek yok. tüm hoparlörlerden ses alıyorum ama 5+1 olarak ayarlayamıyorum bunları sağ ve sağol olmak üzere ses ayırabiliyor sadece bilgisayar. Ses sisteminin markası logitech x530 5+1. Bunun için ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
     5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM 5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM 5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM 5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM

• bir fikri olan yok mu koskoca forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit9641

bir fikri olan yok mu koskoca forumda

http://www.sanalpazar.com/3.5-To-2-Rca-M-Standart-Ses-Kablosu-Fisli-Kablo__isp7057603
    Ben bu kablo ile aynı sistemi telefonda hadi 5+1 kullanıyorum.
    Bilgisayar ve televizyoncularda bulunur.
  • benim 5inden ses geliyor ama istediğim gibi ön arka sağ sol şeklinde ayarlayamıyorum çünkü programda gözükmüyor yinede teşekkür ederim
  • arkadaşım şimdi leptoplarda ses kartı olmaz anakartın üstünde ses çıkışı olur 2 adet 1.kulaklık için 2.mikrafon için ama özel bir aparat yaptıra bilirsin iyi bir electironikciye

• laptopunun analog ses çıkışından 6 kanal ses çıkışı alman mümkün değil. Yalnız hdmi çıkışından sanırım alabilirsin onun için de hdmi girişi olan bir av alıcı veye ev sinema sistemi kullanman gerekir. Diğer bir seçenek ise aşağıdaki gibi bir ses kartı:

CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    DH790 için 5.0 veya 5.1 tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    4:3 ve 16:9 Görüntü Ayarı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit9641

Laptopmun acer aspire 5742g i3 işlemcili ses kartımı bilmiyorum bulamadım ama bilgisayarda sadece 2 tane çıkış var bunun içinde aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi 2-3 tane aparat kullanmak zorunda kalıyorum buna rağmen realtek hd audio yöneticide stereodan başka seçenek yok. tüm hoparlörlerden ses alıyorum ama 5+1 olarak ayarlayamıyorum bunları sağ ve sağol olmak üzere ses ayırabiliyor sadece bilgisayar. Ses sisteminin markası logitech x530 5+1. Bunun için ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
     5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM 5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM 5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM 5+1 OLARAK ÇALIŞTIRAMIYORUM

dostum biraz geç yazıyorum k bakma, öncelikle stereo ses çıkışından 5.1 alamazsın, stereo ses girişini çoğaltıp 5 hoparlörden ses alabilirsin ama aldığın ses 6 kanal yani 5.1 ses olmaz. gerçek 5.1 ses alabilmen için ses kartı alsan (laptop için söylüyorum) gerçek 5.1 ses olmaz çünkü alacağın ses kartı tek stereo jaktan aldığı sesi sanal olarak bölüştürür, bu işin en oluru laptop için yinede harici bir ses kartı almaktır, ses kartı almakla olay tamamen çözülmez güzel bir ayar çekip çeşitli ses (aac,ac3,flac,digital,dts) formatlarını farklı ses programlarıyla denemen gerekir. ben ilk z5500 ü aldığımda yanında (ikinci el) creative audigy zs2 ses kartı almıştım (o zamanın en iyi ses kartlarında bitanesi) ayar çekemeyip sinirden bi bilgisayarcıya bedava vermiştim. ses konusu aldım bitti demeyle olmuyor malesef uğraşmak ve ayar çekmek gerekiyor. umarım yardımcı olmuşumdur. kolay gelsin

• sağolasın yardımcı oldun :) Bende 2.el bir ses kartı baksam iyi olacak ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.