Arkadaşlar öncelikle merhaba evde 1 tane 5+1 ses sinema sistemi buldum baya sağlam bir şeye benziyor bunu ben Pc ye bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim Vatan Computerde Bir tane adama sordum ona ses kartı gerekiyor dedi bende internetten araştrdım ve 1 tane kablo bar 2 ucu var 1 ucu bilgisayara takılan jack girişli diyer ucu açık o uclara kırmızı beyaz kablo gidiyor ve o kırmızı beyaz kablonun diyer ucu bufura takılıyor sizce bu doğrumu alsam işe yararmı acil bilgi istiyorum ses sisteminin markası SANSUİ SHT-13A
hocam bir ucu jak bir ucuda kırmızı beyaz kablodan alacaksın bilgisayarında ses kartı zaten var 6 adet renkli giriş olucak kabloyu alıp renkli girişlere takacaksın bilgisayar ekranında stereo çıkıncaya kadar dene tek tek kablonun diğer kırmızı beyaz ucunuda ses sisteminin cd yazan yerine tak tamamdır şimdi müziklerini filmlerini stereo olarak dinleyebilirsin sistemin dijital girişi olmayan bir sistem 5.1 ses almak film izlemek istersen ise o sistem en fazla dolby dijital destekliyordur dolby dijital film izlemek istersende aynı kablodan iki tane daha alıp toplam üç adet kablo olacak kırmızı beyaz kısımları sistemin arkasında yazan fl sl center yazan yere takacaksın jaklarıda renkli kısımlardan 3 tanesine takacaksın zaten her taktığında bilgisayarda uyarı çıkacak duğru takıp takmadığını oradan anlarsın kabloların hepsini taktın ses kartı ayarlarından surroundu seçeceksin izlediğin film 5.1 dolby dijital destekliyse ve izlediğin playerdende ayarları yaptıktan sonra 5.1 sesi alacaksın tabi film destekliyorsa bunun haricinde sadece stereo iki kanal ses alırsın
odesy
kullanıcısına yanıt
Kablodan 3 adet aldıgımda uçlarını nere gireceğim onu anlamadım kasada 2 tane mik girişi 2 tane hoperlor girişi 1 adet de hat girişi var bufır da da tape in de kırmızı beyaz giriş var cd indede kırmızı beyaz giriş var tv in de de kırmızı beya giriş var bide 5+1 channel imput diye bir bolüm var ondada 3 tane kırmızı beyaz giriş var 3 kablo aldıgımda nerelere takacağım ?
sınav_testmis_kankaS
kullanıcısına yanıt
ya bende onu diyorumya arkada satece 3 giriş var biri hat girişi biri mik girişi miride hoperlör girişi tmm hata taktım hoperlörede taktım mike de mi takacağim onu almamadım
arkadaşlar bir tane kablo buldum bir ucu pc girişi bir ucuda 6 ya ayrılıyor onlarda o arka kısımdaki 5+1 chanel imput bölümüne bağlanıyormuş hepsini rastgele baglasam olurmu yoksa bir düzeni var mı