mrb arkdslr,sony HTDDW750 ev sinema sistemim var,pcde de creative live 5.1 ses kartım var.indirdiğim mkv filmleri dvdye yazmaktan usandığımdan artık görüntüyü tvye sesi de anfie aktarmak istiyorum.Görüntü aktarmayı sağlıklı bi şekillde yapabiliyorum ama sorun sesi vermede.Ses kartında dijital çıkış olmadığından optik kablo kullanamıyorum malesef.Ne tür bi kablo almam lzm,nsl yapabilirim?yol gösterirseniz çok sevinirim.
ses kartı cıkıslarından donusturuculer kullanman gerekır. heryerde rahatlıkla bulabılırsın. sınema ses sıstemını kurmadan once ben boyle yapmıstım hazır ses sıstemı kullanıyordum. ayrıca ıyı bır ses kartın var
size 3 tane aşağıdaki kablodan lazım.böylece anolog bağlantı yapmış olacaksınız.kablonun adı streo to 2 rca
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
size 3 tane aşağıdaki kablodan lazım.böylece anolog bağlantı yapmış olacaksınız.kablonun adı streo to 2 rca
aykut arkadaşın dediği kablo doğru ama sistemin buna uygun değil.yani 750 amfinin 5.1 analog girişi bulunmuyor arkadaşım.dolayısıyla bu cihazını ses kartına 5.1 bağlaman mümkün değil.Sana tavsiyem ucuz yollu dijital çıkışlı bir ses kartı alman ve bu şekilde receiver a bağlantı yapman.
quote:
Orjinalden alıntı: zapatero
aykut arkadaşın dediği kablo doğru ama sistemin buna uygun değil.yani 750 amfinin 5.1 analog girişi bulunmuyor arkadaşım.dolayısıyla bu cihazını ses kartına 5.1 bağlaman mümkün değil.Sana tavsiyem ucuz yollu dijital çıkışlı bir ses kartı alman ve bu şekilde receiver a bağlantı yapman.
Arkadaşın sistemi s750 değil ama.
şu an evde değilim ama galiba dediğin gibi ben de anfide 5.1 analog giriş olduğunu anımsayamadm.dijital çıkışlı bir ses kartı iyi olur gerçekten ama ankartımda ( asus k8n) pci express slot yok normal pci var,o girişe uygun dijital çıkışlı bir ses kartı var mı?
biliyorum aykut..750 diye bahsettiğim HT-DDW 750 idi.kısaltma yaptım.o cihazın pdf. in de 5.1 analog giriş gözükmüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: aykutx
quote:
Arkadaşın sistemi s750 değil ama.
Arkadaşlar, benim dvd player ımda coax çıkış var ordan 5.1 ses alınıyormuş. MEsela ben creative 5+1 sistmi bağlamak istesem ne yapmam lazım. En ucuz yollu çözüm nasıl olur. Ya da oraya bağlanacak bir ev sinema sistemi kaçadır.
creative ses sistemini bağlamak ,istersen dekoder alman gerekir ki , ddts-100 olur...sanırım 300 üzeridir.tabii piyasada bulunuyor mu bilemiyorum.Pek de fiyat açısından tavsiye etmem.bence dvd ni paket ev sinema sistemlerine bağla.(receiver + hoparlör) bu tarz sony (ht-ddw 880-890) veya onkyo modeller ile muadillerine bak.
quote:
creative ses sistemini bağlamak ,istersen dekoder alman gerekir ki , ddts-100 olur...sanırım 300 üzeridir.tabii piyasada bulunuyor mu bilemiyorum.Pek de fiyat açısından tavsiye etmem.bence dvd ni paket ev sinema sistemlerine bağla.(receiver + hoparlör) bu tarz sony (ht-ddw 880-890) veya onkyo modeller ile muadillerine bak.
Hımmm, o dediklerin decoderli model ozaman. Çünkü DVD imde analog 5.1 yok malesef. analog stereo var. ARtık ilerde bişiler yaparım Sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme