Şimdi Ara

5,1 ses sistemi 2,1 gibi çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart gigabyte GA-8IPE1000-G on board sses desteği var ama biostan kapatıldı.
    Ses kartı Sound blaster live 24bit 7.1
    hoparlör philips 5+1 bir sistem.
    cd den kendi programını kurup hoparlör testi yapınca her hoparlörden ses geliyor. merkez, 2 ön, 2 arka, bas problem yok.
    ama parça dinlemek istediğimde sadece 2 hoparlör çalışıyor diğerlerinden sadece hışırtı geliyor.
    kabloda problem yok . testte problem gözükmüyor ama

• yok mu bu konudan anlayan arkadaşlar
  • programlardan creative gel oradan audioHQ ya tıkla speaker seç aşaüıdaki gibi yap
  • yemedi kardeş denedim olmadı...

3,1 4,1 5,1 hepsini denedim:(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirkeserci -- 11 Nisan 2006; 18:57:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirkeserci

yemedi kardeş denedim olmadı...

3,1 4,1 5,1 hepsini denedim:(((

Winampta oluyorsa bu sorun,"preferences"..."output" tıkla,ordan ses kartını seç,default ses kartı seçili ise o sorun olabiliyor.
  • bence donanımsal bi sorun ses kartına giden bağlantıları doğru taktınmı?
  • sound da bu özellikle olmazsa tabii ki 2,1 olarak çalıştırabilirsin
  • windows media için srs2 adlı bir eklenti var, onu bir dene derim, şu ana kadar utanmasa mono bir ses kaydını 5.1 surround yayınlamadığı kaldı.
  • arkadaşım eğer müziklerini winampta dinliyorsan ondan da olabilir birde windows mediaplayer da dene
  • arkadaşım eğer ses sistemin surround ise müziklerini winampta dinleme ondan da olabilir birde windows mediaplayer da dene
  • bu sorun genelde oluyor.aslında sorun da değil. 5+1 ses alabilmen için 5+1 kanal sesi destekleyen bir şey dinlemen ya da izlemen gerekli. mp3 de 5+1 desteği yoktur. eğer hem mp3 dinliyor hem de tüm hopörlörlerden ses alıyorsan bu aslında gerçek anlamda 5+1 ses de değildir. ACE3 ile kodlanmış divx filmler 5+1 ses desteği sunarken normal divx ler sunmaz.dvd lerin tümü ile HD videolar 5+1 desteği sunar. bazı yeni nesil oyunlarda da bu destek var. call of duty 2 gibi. bence bir HD video bul, internette biraz arasan hd formatında film fragmanları bulabilirsin , öyle dene. call of duty2 yi kur onda da dene.

bir de şunu dene ama pek umutlu değilim bundan;

başlat,denetim masası,ses konuşma ve müzik aygıtları,hoparlör ayarlarını değiştirin,hoparlör ayarlarından da gelimiş sekmesine basarak 5+1 i seç.
  • arkadaş lar hd uzantılı dosyaları dene demişsiniz media player falan demişsiniz ama bi değişiklik yok
    bide aynı hatayı 2 ayrı ses kartında yaptı ve makinada bide avermedia tv kartı var onunla ilgili bişey olabilirmi
  • arkadaşlar problem çözüoldü emeği geçen herkese saygılar

Öce programlardaen EAXConsole
    effects bölümünü enable ve cmss 3D bölümünüde enabke yaptığımız zaman problemsiz çalışıyor...
    tabii bunlar creativenin programın da kurulu olması gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.