arkadaşlar öncelikle merhaba sansui sht-13a ses sistemim var bu ses sistemimin arka kısmında cd-in,tape-in,tv-inve 5+1 chanel imput diye bir secenek var ben bunu bilgisayara cd in den bağlıyorum fakat hepsinden ses alamıyorum 3 adet kırmızı beyaz kablo al diyorlar 5+1 bir e bağla diyoalr fakat ben onu bağladığımda biligisayara nasıl bağlayacağım onu merak ediyorum bende o kırmızı beyaz kablonun 6 lısı var 2 kımızı 2 beyaz 2 sarı rekte 6 ucu olan bir kablo o kırmızı beyaz kablodan 3 adet alsam hepsinden ses gelirmi birde bilgisayara nasıl bağlayacağım onda yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarın arkasında mik girişi kulaklık girişi ver hat girişi var şimdiden teşekkür ederim
bu kablodan 3adet kullancaksın. bunun birleşik olanlarıda var ama resim bulamadım 3 çivi 6rca birleşik halde olan. ses kartın 5+1 ise arkadaki 3.5mm çıkışlara kablonun uçlarını diğer kablo uçlarınıda ses sisteminin arkasındaki front center-subb rear olarak bağlayıp ses kartı ayarlarından neyi nereye taktıysan o özelliği seçeceksin. 5+1 film oyun vs den sesi alırsın.