Şimdi Ara

5.1 ses sistemi jakları ve anakarttaki girişler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartımda onboard 5.1 ses kartı var. 3 girişi var yeşil-pembe-mavi alacağım 5+1 ses sisteminde 3 jak var yeşil siyah ve sarı . bnm kart 5+1 desteklediğine göre bunları nasıl takıcam.? mic girişi boşta kalmamalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeck1234 -- 6 Eylül 2009; 17:34:24 >

• bunu bilen gerçekten yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeck1234

Arkadaşlar anakartımda onboard 5.1 ses kartı var. 3 girişi var yeşil-pembe-mavi alacağım 5+1 ses sisteminde 3 jak var yeşil siyah ve sarı . bnm kart 5+1 desteklediğine göre bunları nasıl takıcam.? mic girişi boşta kalmamalı mı?

sadece yeşil-pembe-mavi varsa 5.1 desteklemiyor kart
  • anakartımın özellikleri:
    FOXCONN 671MX
    - Intel® Core™2 Duo, Pentium® Dual-Core, Pentium® D, Pentium® 4 and Celeron® D, Celeron® and 45nm processors, Socket 775. * When running 45nm processors(Quad Core) FSB down to 800 MHz
    - 1333(oc**)/1066/800/533 MHz (FSB)
    - DDR2 667 / 533 / 400 x2 DIMMs, Max. 4GB
    - 1 * PCIe x16, 1 * PCIe x1, 2 * PCI
    - SATAII x 2 with RAID 0, 1, JBOD
    - 5.1 channel Audio, Realtek® ALC662
    - 10/100M LAN, BCM AC131
    - 8 USB 2.0 ports

5.1 desteklediği burada yazıyor. ama bu grişleri var.
  • Bu sorunu hallettim realtek in ses programında bir liste var ordan 6 chanel ı seçtiğimizde girişlerin özellikleri otomatikman 5+1 girişi oluyor. Yeşil: front+sub Mavi: Arka surround Pembe: Center oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeck1234

Bu sorunu hallettim realtek in ses programında bir liste var ordan 6 chanel ı seçtiğimizde girişlerin özellikleri otomatikman 5+1 girişi oluyor. Yeşil: front+sub Mavi: Arka surround Pembe: Center oluyor.

Kardeş elimizde 3 renk var 5+1 den gelen kabloları söylüyorum siyah -sarı ve yeşil (yeşil-yeşile siyah-maviye ve sarı-pembeye) fakat ön sol hoparlörden ve arka hoparlörlerin tekinden de ses gelmiyor center tıklayınca arkadan rearlarının birisinden ses geliyor subwoofer bağlantı yaptığım yerler doğru fakat 6ch ve ses denetiminden 5+1 seçsem de iki hoparlörden de ses alamıyorum yardımcı olursan çok sevinirim.
  • gky_16 G kullanıcısına yanıt

ben sorunu çözdüm sorun yaşayan varsa yardımcı olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 SES SİSTEMİNDE SUBWOOFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.