Şimdi Ara

5.1 ses sistemi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p5rd1-vm asus anakartım var ses kartım onbord 5.1 creative ses sistemi aldım ama 2 hopörlörden ses geliyor diğerlerinden gelmiyor bilgisayarımın 5.1 destekliyormu nasıl öğrenebilirim acele yardım tşk.

• anakart destekliyor gordugun gibi sen windowstan cıkısı 5+1 e ayarladıgına emin ol kardes

# Chipset:ATI Radeon XPress200
    # CPU Desteği:INTEL P4 Soket 775
    # RAM:2*DDR400 Max:2GB
    # VGA:ATI Radeon X300 GR 128MB
    # Expansion Slots:1*PCI-EX16, 1*PCI-EX1, 2*PCI
    # Ses:AS1986 6 Kanal, S/PDIF Out
    # Diğer Özellikler:4*SATA, RAID 0,1, 0+1, !0/100Gbps LAN, 4*USB 2.0
    # Yapı:m.ATX
    # FSB (MHz):800
    # Garanti (Yıl):3
  • +1
    ilave olarak ses kartına jackları sırasıyla düzgün taktığına emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 26 Haziran 2006; 15:06:00 >
  • jackları kontol ettim olmuyor windovstan 5.1 de seçtim yine olmuyor 2 hopörlerden ses geliyor
  • windowstan değilde ses driver ının yuklerken yanında sana effect programı yukluyo onu ac oradan ayarla..olmazsa kaldır ses driverini bida yukle..

bendede asus k8n var 8kanal zaten 7+1
  • Winamp ayarlarından gerekli ayarı yaptınmı?DirectSoundOutput dan Birincil yerine Ses kartını seçtinmi?
  • ya bende 915 intel var onboard ses kartımda bende jacklara taktığımda bilgisayarda program açılıor her şeyi tastamam yapıorum ses kartının programında da test ediorum kadının biri tek tek center subwoofer die hepsinde tek tek ses verio kolonların ama müzik çalarken iki tane hopalörden ses gelior ve subwoofer bütün ayarlar sonda çok az basıor ses sitemim microlab x 23 die bi model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    2+1 SES SİSTEMİNDE SUBWOOFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar winamp ta sorun yaratıyo 5.1 ler siz jet audio programını kurun bütün hoparlorler çalıışırrr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-man2006

arkadaşlar winamp ta sorun yaratıyo 5.1 ler siz jet audio programını kurun bütün hoparlorler çalıışırrr..

mp3 kayıt dınliosun muhtemelen stereo kayıtta 5+1 den ses gelmez
  • onboardsa gelir her hoparlörden kardeş creative ses kartlarında cmss açmazsan gelmiyor centerdan ses ama cmss açarsam ses 5.1 oluyo ses baya bir kısılıyor değişiyor hoş olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.