Şimdi Ara

5.1 ses sistemi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: Chleopathra

Benim 5+1 sistemde hiç bir işe yaramıyor.Satıcı adama dedim ki " neden arka iki kolondan gelen ses saçma sapan ve kulak tırmalıyo " adamın verdiği cevap karşısında sadece onu ayakta alkışlayabiliyorum:
    "zaten 5+1 lerin arka iki kolondan ses gelmez..."

bak bak linke bak

http://www.youtube.com/watch?v=CO04rXDTcMo

vallahi koptum

• alma logıtec kardesım gıt sterıo al pht33600 yaz googleye bende var süper...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chleopathra

Benim 5+1 sistemde hiç bir işe yaramıyor.Satıcı adama dedim ki " neden arka iki kolondan gelen ses saçma sapan ve kulak tırmalıyo " adamın verdiği cevap karşısında sadece onu ayakta alkışlayabiliyorum:
    "zaten 5+1 lerin arka iki kolondan ses gelmez..."

• arka kolondan ses gelmemesi diye birşey yoktur zaten 5+1 lerin mantığına baktığınızda ön sağ-sol merkez ve arka sağ-sol surround diye geçer yani arka hoperlörler 2 kanal stereo ses dolby prologic ıı ,nod-dts gibi kodlamalarla sanal olarak 5+1 moduna çevrildiklerinde arka hoperlörlere derinleştirici yankı efektleri birde önlerden alınan sesin bir bölümü gelir olması gerektiği gibi konumlarsanız hoperlörlerinizi sesi gerçekten sarmalayan halde hissedersiniz eğer aynı ses arka kolanlardan gelsin istiyorsanız stereo x2-x3 denen modu kullanacaksınız bu mod creative kartların upmix bölümünde var veya z-5500'ün harici decoderinde var ön uydu'nun sesini aynen arka uyduya kopyalıyor yani stereo tadında bir müzik dinlemenizi sağlıyor.
  • başlat tüm programlar oradan creative i seç daha sonra eax console a gel burada CMSS 3D yi seç orada front ve rear hoparlörleri ayarlayacağın bir yer çıkacak o ayar normalde sıfır yani ortada sen onu kulak zevkine göre rear lara yaklaştır bunu denemediysen işine yarayabilir saygılar
  • ac3 filter yazılımını kurduğun takdirde sorunun çözülecektir. tabi ses sistemi ayarlarını yapman gerecek.
    http://puzzle.dl.sourceforge.net/sourceforge/ac3filter/ac3filter_1_45b.exe adresinden temin edebilirsin..
  • yaw bizde aldık bu kasanın arkasındaki hoparlör girişine bağladık 2+1 gibi kullanıyos çünkü ses sisteminde 5+1 bölümünde 6 giriş vardı bide 2+1 girişi vardı aldığımız jakda T şeklinde 1 i 2 yapıyor bunuda kırmızı ve beyaza takıyorus başka türlü yapamadık 5+1 için özel bi jack varmı yoksa bu veledi biz mi yanlış kullanıyorus marka premier cvp lütfen
  • resmini gönderirsen daha net sonuç alabilirsin...
  • arkadaşlar konuyu hortlatmaya geldim. bende logitech z 506 5+1 ses sistemi var. bunu düzgün şekilde bağlayıp resimde olduğu gibi arkamda kalan duvara arka 2 kanalı monteledim. fakat bunların spot kabloları o kadar uzun olmadığı için 2 ucu dişi bir aparat kullanıp ilave kablo da alıp uzattım. uzattıkdan sonra arkadan öndekilere kıyasla daha kısık ve az ses gelmeye başladı. oda doğrulayıcı ile ne kadar uığraşsam da bir türlü randuman alamıyorum. bunu çözmenin bir yolu varmıdır. bu normalmidir yoksa iki ucu dişi olan aparattanmıdır yoksa ilave kablodanmıdır. bunun için bana nasıl yardımcı olabilirseniz bekliyorum.

5.1 ses sistemi sorunu

• Kendi sorunum için burda ki yazışmayı gördüm. belki katkısı olur. Samsung ses sistemimden netflix ve indirdiğim filmde 5.1 ses alıyordum ama konuşma sesleri boğuk geliyordu. Hoparlör düzeninden merkezi yok seçnince düzeldi anca.. uğraş uğraş bir yolunu buldum:) hoparlör düzenini ayarına bakmak düzeltebilir.. Ayrıca ilk soran arksdaş VLC ilr denemiş.. VLC tam şu an alamıyorken 5.1 ..windows media player ile alabiliyorum.. dts sound unbound da yüklemştim ama olmamıştı..sorunu dediğim gibi çözdüm..Umarm katkısı olur benzer zorun yaşayanlara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.