Şimdi Ara

5.1 ses sıstemınden 2.1 ses alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar creative inspire 5200 5+1 ses sistemim icin yenı CREATIVE SB 5.1 PCI SES KARTI aldım ses kartını kurdum driver vs herseyini kurdum pc uzerinden ayarladım sına dedıgım zaman 5.1 uzeınden butun seslerı verıyor ama müzik film oyun gıbı başka uygulamalarda 2.1 ses verıyor heryeşi tam pc den ayarı ses sıstemınden ayarı ama bır turlu cozum bulamadım acaba ne yapacagım hakkında bılgısı olan varmı problemı cozmek için simdilik ses kartının üzerinde tek cıkış kullanıyorum ( 3 giriş tek cıkışlı jak) ile şimdiden teşekkürler...
     5.1 ses sıstemınden 2.1 ses alıyorum 5.1 ses sıstemınden 2.1 ses alıyorum 5.1 ses sıstemınden 2.1 ses alıyorum

• Hocam açtığınız içerikler 5+1 i desteklemiyor olabilir. Youtube'de 5+1 test videoları bulunuyor olması laızım onlarla bir denenyin eğer oluyorsa film felan indirirken 5+1 özelliği olmasına dikkat edin
  • Normal stereo seslerini 5 hoparlörden de duymak istiyorsanız ses kartının yazılımındaki cmss-3d özelliğini açıp stereo surround seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Bu şekilde stereo çıkışını arka ve merkez sub çıkışlarındanda stereo ses çıkışını alabilirsin. Eğer cd deki yazılım işletim sistemini desteklemiyorsa buradan seçerek güncel sürümünü indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_a1997 -- 17 Şubat 2015; 4:53:50 >
  • Merhaba arkadaşlar ilginiz ve alakanız ıcın tekrar tekrar teşekkür ederim sorunu hallettım dvd formatlı filmlerde ve tüm oyunlarda 5.1 calısıyor normal müzik dinlerken 2.1 calısıyor benim icin önemli olan zaten filmlerdi sorunda kalmadı tekrar teşekkürler iyi günler dilerım.
  • EST-73 kullanıcısına yanıt
    Eğer hoparlör sınamasında bütün uydulardan ses alıyor ama izleyip/dinlediğiniz kaynaklardan bütün uydulardan ses gelmiyor ise sebebi açıkca belli ; Kullandığınız kaynakların audio/video bunların 5.1 ses kodlaması ile hazırlanmış olması gerekiyor. Size 1 adet demo linki gönderiyorum, DTS sese sahiptir. Windows üzerinde ayarları doğru yaptıysanız bu videolarda bütün uydulardan ses almanız gerekli...

http://www.demo-world.eu/download-sd-trailers/?file=dts_experience.rar&pic=dts_experience.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 17 Şubat 2015; 10:46:58 >
  • hoparkör ayarlarından sına dedıgım zaman hepsinden ses geliyor tekrar teşekkürler su an iş yerindeyim eve gittigim zaman ilk işim denemek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EST-73 -- 17 Şubat 2015; 11:51:13 >
  • birşey daha sormak istiyorum film izlerken ben (windows madia player) kullanıyorum başka onerecegınız media player var mı acaba yoksa bu yeterlı olurmu ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    2+1 SES SİSTEMİNDE SUBWOOFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EST-73 kullanıcısına yanıt
    Eğer bilgisayarınız iyi bir sistem ise ve ekran kartınız da destekliyorsa Cyberlink Power DVD 12 'yi Donanım hızlandırma aktif/pasif modlarda deneyebilirsiniz. Daha basit usul birşey arıyorsanız Splash Pro EX öneririm. İkisini de kullanıyorum. Bu programlarla Blu-ray kaynaklarını çok rahat izleyip, dinleyebilirsiniz.
  • Medai player klasik codec paketleriyle çok daha geniş video kesimlerini oynatabiliyor. Ayrıca kullanıcıların çok ayrıntılı bir şekilde ayarlama yapmasınada izin veriyor. Kişiselleştirme ve performans bakımından bildiğim en iyi video oynatıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.