Şimdi Ara

5.1 ses sisteminden düzgün ses alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende philips in 5. ses sistemi var laptopa bağlamak için 3 girişini tek bir çıkışa yönlendiren kablo aldım ve bu şekilde oldu ama sorun şu ki bilgisayarımda realtek var ve onda ses yapılandırmasına gelince stereo gösteriyo ve oraya tıklama da yapılmıyo bu yüzden ana hoporlör hariç diğer hoporlorlerden çok sönük bi ses alıyorum . laptop u nasıl 5.1 ses yapılandırması yapabilirim

• Ses kartınız 5.1 desteklemıyor olabilir mi acaba?
  • bilmiyorum ki onu nasıl öğrenebilirim
  • Realtek HD Audio ya girdiğinizde, Hoparlör yapılandırması Stereo olarak gözüküyor dimi? Stereo nun üstüne tıkladığınız da seçenekler açılıyor mu? 5.1 Hoparlör - 7.1 Hoparlör gibi?
  • stereo nun üstüne tıklanmıyo
  • Ses kartınız 5.1 i desteklemıyor o zaman yani eğer ben yanlış bilmiyorsam, yanlışsa zaten cevap yazarlar. USB Ses kartı alabilirsiniz. Bir de şöyle deneyin sadece 3.5 mm jak takın yanı yeşil jak olması lazım. O yeşil jak ın bir ucunu ses sistemine diğer ucunu da bilgisayara takın öyle tümünden ses alabılırsınız.
  • bu
  • tek ka 5.1 ses sisteminden düzgün ses alamıyorum
    bloyu taktığımda sadece birinden ses alıyorum
  • Doğru taktığınıza eminmisiniz?
  • 3 ucu çıkış olan 2 taraflı bir kablo var o kablo için de ses sisteminde 3 boşluk var. oraya hepsini deneyerek tek tek denedim hangi kabloyu taktıysam o hoporlorden ses geldi
  • Hocam hangi kabloyu taktıysam o hoparlörden ses geldi diyorsunuz ? Kasteddiğimiz kablo bu değil mi?
  • Bağlantıların tam olarak böyle olması lazım. Fotoğrafda yazanları görmüyorsanız eğer Subwoofer un arkasında hepsı renk renk ayrılmış olacaktır böyle takın ve leptoba da takın bu şekilde. Stereo çoklayıcıyla olmaz gibime geliyor yani. Birde sadece yeşil kabloyu takıp deneyin.
  • tamam dediğin gibi yaptım evet oldu ama stereo coklayıcı ile aldığım gibi ses geliyor yine sesin 10 da 9 u ana hoparlor den 10 da 1 i diğer 4 hoparlörden
  • pc konusunda bilgilerim zayıftı bunla bende karsılastım yarım işime yaradı (=
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.