yeni aldığım 5+1 ses sistemine daha önce kullandığım eski 5+1 ses sisteminin kabinlerini eklemek istersem bir sorun olurmu.? yani ses sisteminin çıkışının yada başka bir parçasının yanma gibi bir riski varmı? deneyeniniz yada kullananız varmı;? teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: crower35
arkadaşlar benim merak ettiğim konu şöyle;
yeni aldığım 5+1 ses sistemine daha önce kullandığım eski 5+1 ses sisteminin kabinlerini eklemek istersem bir sorun olurmu.? yani ses sisteminin çıkışının yada başka bir parçasının yanma gibi bir riski varmı? deneyeniniz yada kullananız varmı;? teşekkürler...
cihazına zarar verirsin.cihazın üzerindeki yükseltici o sistem için tasarlanmıştır.5 hoparlör daha bağlarsan ayrı bir yük binecektir cihazına buda zarar verir...söz meclisten dışarı çok sevmekle çok cocuk olmaz..sistemin bad/mid/tiz dengesi fln kalmaz.hiç gerek yok.yedekte bulunsun ilerde şuanki sisteminin hoparlörleri bozulursa kullanılabilir belki.
teşekkürler...
Hayır yakma ihtimali düşük gidip çift çıkışlı dişi jack alırsa 5 tane daha takarsa örn kendi uydularının toplamı 20w ise 5 tane daha takarsa 10ar 10ar bölünür seste yükselme olmaz hatta daha kötü olur zevk alamazsın
Ben aynı şekilde X530'a ilave pasif subwoofer ekledim. Az da olsa bir verim bekliyordum ama ancak kulağımı dayadığımda çıkan sesi duyabildim :D
Ayrıca yanma riski de olabiliyor diye biliyorum.
5+1 inin çıkışı mandallı ise left ve right e 2 adet hoparlör bağlayabilirsin ama kırmızı beyaz kabloların varsa onların çoğaltıcı kabloları var onlardan öneririm