güzel..vumetre diye arat daha güzel seyler bulup yapabilirsin...kolay gelsin
Çok güzel olmuş tebrik ederim İlk videoda çalan şarkı nedir
sarkının ismi
Suat_Atesdagli_Feat__Atlas-My_Love__Dance_Mix_
arkadaşlar bir şey soracam bende eski 20 tllik 2+1 lerden var dandik olanlarından ona birkaç tane led taksam kaldırırmı acaba.sonuçta 5+1 gibi güç vermiyor bassa. çalışmanda güzel olmuş eline sağlık
Microlab 2+1 sisteme uyguladım bass çıkışından sonuç vermedi extra bir devre var mı arada???
HAYIR ARKDAŞLAR
kullandıhgımız ledlerimiz kısık seste dinledigniz zaman zaten çalışmaz biz hem baslara hem tizlere bagladık yüksek seste mükemmel sonuç veriyor şık bi tasarım oluyor 12 v led kullandık
yeni direk +/- bağlantı ile yaptınız benim 2+1 küçükde değil ki 125W RMS evde tabak çanak iniyor aşağı yarı seste
ayrıca hem bassı hemde ledleri aynı anda bağladınız sanırım. ama uzun vadede sistemi yorar bu ledler
+ / - olarak basa giden kablolara bagladık ters bagladıngınız zaman zaten direk sesi kesiyor aynı sistem tizlerede uyguladık kolay yapımı sonra slikonla sabitledik bu kadar hazır diskoya benziyo ışıkları kapatınca :)...
Kolay gelsin...
eski bir 2+1 vardı. onda denedim. ama şerit led degildi normal parlak mavi ledlerden 7-8 tane bagladım çalıştı. ama vatan pc den aldıgım COOLER MASTER mavi neon'a bagladım o daha süper oldu.
Hoparlore zarar verirmi ?(inspire 4400)
cok guzel olmus hayırlı olsun (: ancak benım bır sorum olacak sana dırenc veya benzerı bır parca kullandınızmı yoksa dırek led'lerımı bagladınız ? bırde Hoparlorden bass'a gıden kabloya mı bagladınız orayı tam olarak anlıyamadım ?
Bu tasarımlara uğraşacağımıza bilime adasak kendimizi dehalar ortaya çıkacak.