Şimdi Ara

5+1 Ses Sitemleri Işıklandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VİDEOLAR

BU BİRAZ KARANLIK OLDU KUSURA BAKAMAYIN RESİMDEKİ SES SİSTEMİ

• gayet güzel olmuş nasıl yaptıgını acıklarmısın bende de şerit led ve Logitech x540 5.1 var fakat nasıl yapacagımı bilmiyorum
  • bass a giden kablolardan ledlerede çıkartarark yapmıştır.. bass vurdukça lambalarda yanar
  • Fikir ve uyguluma cok guzel kardesim ama ben olsam kirmizi yapardim daha cok dikkat cekerdi
  • teşşekürler arakaşlar dewamı glecek hiç ücret ödemeden sizde bunları yapabileceksiniz bizi takip edin ....:)
  • Bekliyoruz kardesim kolay gelsin
  • gayet güzel olmuş eline saglık.. logi x540 ta bende denemeye çalışacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel..vumetre diye arat daha güzel seyler bulup yapabilirsin...kolay gelsin
  • Çok güzel olmuş tebrik ederim İlk videoda çalan şarkı nedir
  • sarkının ismi

Suat_Atesdagli_Feat__Atlas-My_Love__Dance_Mix_
  • arkadaşlar bir şey soracam bende eski 20 tllik 2+1 lerden var dandik olanlarından ona birkaç tane led taksam kaldırırmı acaba.sonuçta 5+1 gibi güç vermiyor bassa.
    çalışmanda güzel olmuş eline sağlık
  • Microlab 2+1 sisteme uyguladım bass çıkışından sonuç vermedi extra bir devre var mı arada???
  • HAYIR ARKDAŞLAR

kullandıhgımız ledlerimiz kısık seste dinledigniz zaman zaten çalışmaz biz hem baslara hem tizlere bagladık yüksek seste mükemmel sonuç veriyor şık bi tasarım oluyor 12 v led kullandık

• yeni direk +/- bağlantı ile yaptınız benim 2+1 küçükde değil ki 125W RMS evde tabak çanak iniyor aşağı yarı seste

ayrıca hem bassı hemde ledleri aynı anda bağladınız sanırım. ama uzun vadede sistemi yorar bu ledler
  • + / - olarak basa giden kablolara bagladık ters bagladıngınız zaman zaten direk sesi kesiyor aynı sistem tizlerede uyguladık kolay yapımı sonra slikonla sabitledik bu kadar hazır diskoya benziyo ışıkları kapatınca :)...
  • Kolay gelsin...
  • eski bir 2+1 vardı. onda denedim. ama şerit led degildi normal parlak mavi ledlerden 7-8 tane bagladım çalıştı. ama vatan pc den aldıgım COOLER MASTER mavi neon'a bagladım o daha süper oldu.
  • Hoparlore zarar verirmi ?(inspire 4400)
  • cok guzel olmus hayırlı olsun (: ancak benım bır sorum olacak sana dırenc veya benzerı bır parca kullandınızmı yoksa dırek led'lerımı bagladınız ? bırde Hoparlorden bass'a gıden kabloya mı bagladınız orayı tam olarak anlıyamadım ?
  • Bu tasarımlara uğraşacağımıza bilime adasak kendimizi dehalar ortaya çıkacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.