Şimdi Ara

5+1 Ses Sitemleri Işıklandırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Güzelmiş.

90 watt osawa anfim var ona bir şey olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Bu tasarımlara uğraşacağımıza bilime adasak kendimizi dehalar ortaya çıkacak.

+1
  • çağ atladık arkdaşlar artık sese duyarlı tip31 led kullanıyoruz :))
  • bende böyle kullanıyorum
  • yıllar önce 4+1 sistemime sistemden bağımsız bir ışıklandırma yapmıştım içine hehimle extra adaptör yerleştirip çember ışıklar falan yapmıştım onun gibi bir sistem sandım ama değilmiş bu sese duyarlılık modası giderek yayılmaya başladı :) şuan kullandığım sistem usbeden çalışıp tahmin edilmeyecek kadar ses çıkartabiliyor ledleri kaldırabileceğini sanmam ve kurcalamam
  • Sen bu pcde dubstep dinle el feneri niyetine kullan bu ses sistemini
  • Merhaba arkadaslar oncelıkle elınıze saglık sıstem oldukca guzel olmus fakat benımde bır elektronık muhendısı olarak eklemek ıstedıgım bır konu var bu tarz bır sıstem woofer cıksından alınacak ıse dırek woofera gıden kablodan paralel hat alınarak yapılması dogru olmaz. hernekadar sistem aynı cevabı verıyor gıbıolsada ses kalıtesınde belırgın bır bozulma mutlaka olacaktır cunku bılındıgı uzere ledler aynı zamanda bırer diyottur ve woofera paralel baglı dıyorlar sıstemde clıpper ogesı gıbı davranıp temelde sınusoıdal bır yapısı bulunan bass sesın baglantı yonune gore ya negatıf yada pozıtıf kısmını kırparak verecektır bu durumdada bass kalıtesınde dusus meydan ag elecektırbunu engellemek ıcın ıkı sey yapılabılır sese duyarlı harıcı bır led devresı yada wooferın preampli katından bır opampla ledı surmek. Bu sıstemı kuracak kısı ses amplıfıkatorlerı ve seslendırme hakkında yeterlı teknık bılgıye sahıp degılse kanantımce en ıyı yontem sese duayarlı ayrı bır devre olusturmak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.