Şimdi Ara

5.1 sistemlerde MP3 dinleme sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum mp3 dinlerken iki kandaldan ses gelmesi ben 6 kanaldanda ses gelmesini istiyorum
    interneti baştan aşağı taradım bir sürü eklenti ve program denedim SRS Audio Sandbox 1.10.20, dfx for winamp dahil bazı winamp eklentilerini de denedim.
    win7 ayarları ve ses kartının ayarları da dahil hepsini kurcaladım sonuç hüsran
    ttnet müzik ve youtubeden on-line dinlediğim parçalar 6 kanaldan mükemmel çıkıyor böyle bir program var mı ya da çözümü var mı

• foobar2000 player ve DSP plugini "move stereo to rear channels" en azından 4 kanalı kullanabilir.

Bir de bu var ama denemedim:http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?title=Foobar2000:Components_0.9/Channel_Mixer_(foo_channel_mixer)

Bu da olmazsa asio4all plugini bütün kanalları sağ sol olarak seçmeye yarıyor, ama optimum yine 4 kanalda kalır, sub ve center'a sağ sol sesi direk gondermek kötü olacağından.

Kimi anakartın ses sürücüleri arabirimleri hoparlörleri 2+2 gibi kullanmaya da izin veriyordu galiba ama bu saydıklarımdan en umut vadeden yazdıkları doğru ise foo_channel_mixer komponenti gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 2 Aralık 2012; 21:33:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu da işe yaramadı dostum ama yardımların için sağol
  • Jet audio deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

Jet audio deneyin

teşekkürler sonunda aradığımı buldum her hoporlörde ayrı ayrı ses geliyor mükemmel program bu
    türkçe yamasını da buldum mu benden mutlusu yok
  • Hocam o kadar içten sevindinizki sanki benim 5+1immiş gibi sevindim yazmadan geçemiycem
  • Hocam 1 aydır nette aradım okumadığım forum kalmadı sonunda bulunca çok mutlu oldum
    gerçi yıllardır kullandığım winamptan sonra çok garipsedim programın arayüzünü keşke winampta böyle bir özellik olsaydı eklenti gibi artık alışacağım mecburen çünkü böyle ses daha kaliteli ve diğer 4 kolon boşta durmuyor

Edit: Sahi yok mudur winampta böyle bir eklenti? Bende pro sürüm vardı ama kurcaladım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo1907 -- 3 Aralık 2012; 11:13:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.